-
Meni ciklusi kratko traju 24-26 dana, tako da ni ne stignem imati simptome
Dosta zafrkancije, ovaj put, kad mi je bio 25 dan ciklusa pričala sam sa mužen na tel jer se on vračao sa puta u inozemstvu, bila je srijeda, i rekla sam mu da sam trudna. Taj mjesec nisam bila na nikakvom postupku, MM sam vidjela svega par dana oko Uskrsa, između dva putovanja, ali i taman na dan kad sam osjetila da je bila ovulacija. Rekao mi je da napravim test, a ja nisam htjela. Rekla sam da mi se neda :shock:
E sad oni koji me znaju - znaju da sam control freak koji funkcionira po principu petoljetnog planiranja. U subotu ujutro smo se digli, dogovorili da bi ipak mogli malo poć do Analize izvaditi betu prije kavice - kućnim testovima - iz iskustva (u prethodnoj neuspješnoj trudnoći pokazivali neg. a ja bila trudna) ne vjerujem (ovo je bilo prvi puta da vadim betu, a da nisam u postupku, da ne mislite da to radim svaki mjesec).
Bili smo na Peristilu kad sam zvala tetu u Analizu, 11 ujutro, i kad se teti počeo tresti glas na telefon - i rekla mi da je beta 950, a ja počela plakati (naravno)!
E a koji simptom -kao što je ina rekla - grčevi kao menstrualni. A mene nikad ne boli prije nego što dobijem - nego tek kad krene. Također prsa mi se nisu bila ispuhala, što obično učine dan prije stvari.
Trenutni simptom mi je lupanje nogometaša u bušici.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma