-
Poliklinika Simbex
Zanimaju me vaša iskustva s dotičnom poliklinikom, konkretno ginekologom Predragom Gavrićem. Nedavno sam upoznala dr. Hodžića koji je tamo internist i hematolog, vrlo ugodan i pristupačan čovjek, vjerujem da je dobar liječnik. Već dugo tragam za dobrim ginekologom pa si mislim možda im je i ginić OK. Dr. Hodžića nisam mogla pitati za mišljenje jer je bilo veće društvo.
-
nisam znala da gavrić sada tamo radi, ja sam kod njega bila prije par godina na sistematskom pregledu u jednoj drugoj poliklinici i bio je ok, pregled pristojan a on pristupačan i ugodan
-
Ja sam baš danas bila na sistematskom. Dr. Gavrić mi se čini jako dobar (stvarno je pristupačan i ugodan) i pregled je bio vrlo nježan.
A dr. Hodžić mi se strašno svidio.
Pitala sam jednu od sestara za mišljenje o dr. Gavriću, a ona je rekla da ona ide na preglede kod njega jer je divan. A znam da sestre baš ne vole ići kod 'svojih' doktora.
-
baš me zanima koliko košta sistematski pregled, ako netko zna, ajd napišite.
Pozdrav
-
Ja nemam pojma, imam policu preko firem. Ali idem u srijedu po nalaze pa ću pitati.
-
Prije par mjeseci običan sistematski je bio 800 kn / bez gin pregleda /.
Oftamološki pregled pomalo površan .Ginekolog ok /osim što me
uvjeravao da je dojenje nakon godine dana nepotrebno /.Internist korektan, definitivno pozitivno otkriće dr De Both / uzv abdomena /
-
Internist mi je bio jako dobar. Pohvalio me radi dojenja.
Oftalmolog me detaljno pregledao; radi moje visoke dioptrije. Preporučio mi je još par pregleda i doktora. Savjetovao da probam drugu vrstu leća. Stvarno ok.
-
Cijena sistematskog (uključen ginekološki pregled, UZV i papa) je 1200 kn.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma