kao sto naslov kaze, ne znam na koji nacin da uklonim grudivice sa dzempera...???
hvala unaprijed
kao sto naslov kaze, ne znam na koji nacin da uklonim grudivice sa dzempera...???
hvala unaprijed
One male zločeste kuglice?
Ja sam to jednom radila sa škaricama. Samo oprezno. A postoje i spravice na baterije slične aparatu za brijanje, pogledaj po dućanima sa šivaćim priborom (onim bolje opremljenim), a mislim da sam to vidjela i u neckermann katalogu.
zumbulmama,![]()
![]()
, hvala na brzom odgovoru
![]()
![]()
Ako se ne drze cvrsto nego su onako visece onda selotejpom![]()
moji su nekoć davno kupili spravicu poput brijačeg aparata u njemačkoj i spravica se nakon dugog korištenja. Nitko nije bio sretniji od mene kada sam prije 2-3 godine istu spravicu našla u nekom kineskom dućkasu za nekih 20-ak kuna. Radi na baterije i stvarno je super!
Ja sa običnim žiletom (jednokratnim) obrijem pulover i bude kao nov![]()
ja sam kupila taj aparatić u Casi (onaj dućančić u sklopu Dome), koštao je nekih 20-tak kn
super mi je, samo mi brzo trši baterije pa sam uzela one punjive![]()
Ja to rjesavam sa britvicom.
Ja "pješke", jednu po jednu ...![]()
Jedina pametna i istinski kvalitetna stvar koju sam naručila i koju su mi dostavili iz BiH Neckermanna (prije nego je uginuo) je Singerova spravica za skidanje gore spomenutih grudvica. Dok ne stignejako pažljivo žiletom, da ne zakineš neku "pravu" nit, i eto belaja.
mama27 prvotno napisa
I ja isto, sa običnom plastičnom britvicom i bude kao nov.
Hvala cure,,
evo poslusah vas i "obrijala" sam dzemper, i fercera :D :D :D
![]()
![]()
Jos cete poceti majce nositi u kozmeticki na depilaciju![]()
Super to i meni treba
Ja sam tu spravicu naručila od Neckermanna, i vrijedi svake lipe.
Svu polovnu odjeću koju je Lea dobila od sestrične "obrijala" sam tom spravicom - i sve izgleda kao novo. Fenomenalna stvar!!!
I ja imam tu spravicu iz Neckermanna, ali nisam uopce zadovoljna njom. Najbolja mi je britvica.
JA to obrijem obicnim aparaticem i sve 5.
mislim da sam u Neckermannu ili Quelleu vidjela da postoje neke kuglice koje ubaciš u veš mašinu, pa one na sebi prilijepe te grudvice, ako se ne varam
Ja sam takvu spravicu kupila u Bagatovoj trgovini. Nešto jeftino, onaj u Neckermanu je bio oko 100 kn.