-
mislim da je počelo
:shock:
U 3 sata ujutro me probudio mali bol u stomaku i pritisak u leđima. Jedva sam se namjestila dok sam ponovo zaspala. Jutros u 7 sati ja u wc, a ono krv :shock: . Uh, jesam se prepala. Nema onog čepa, samo roza vodeni iscjedak, kao da sam dobila.
Je li to počelo?
Prvi mi je porod, ne znam ništa, samo se znam uspaničariti. Ajme, koji me strah obuzeo.
Lagani bolovi u stomaku su počeli.
STRAH ME !!!
-
-
-
:D :D :D
Nemoj se bojati! Uskoro ces upoznati malo zlato i drzati u narucje.
Zelim ti srecu! Vidjet ces da ce biti sve ok. i da je to najljepsi trenutak u zeninom zivotu.
-
javite se doktorici možda da pogleda...sretno !
-
sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
-
sretno
-
Drage moje, odoh ja do bolnice, jer su trudovi dobro počeli, pa šta bude, javim vam.
-
Hej, deni! Točno znam kako ti je jer sam u istoj situaciji. Probudila se jutros oko 7 kad ono boli trbuh kao da sam bobila m. Maloprije kada sam bila na wc-u, primjetila sam na papiru nešto kao rozasti iscjedak ili sukrvica, nemam pojma... :/
Nisam još nikome ništa rekla dok nebudem 100% sigurna. Inače i leđa me bole još od jučer.
A jeli nam počelo? Ne znam, ali je i mene strah jer mi je isto prvi put.
Drži se i javi novosti...
-
nicol sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
cure, da brođe šta brže i lakše
~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~
-
Zene moje zelim vam da sto prije i bezbolnije rodite! :D
-
deni i Nicol sretno vam bilo i da se što prije mazite sa svojim bebicama
-
Osoblje foruma
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~
-
deni i nicol ~~~~~~~~~ za vas i vaše bebe
-
Sretno cure!
A imam i ja pitanje. Imam kontrakcije vec 2 sata tocno na 15 minuta. Nisu jako bolne, onako tipicne BH samo malo boli u podrucju cijelog trbuha. u krizima me ionako boli cijeli dan a sinoc mi je iscurio cep.
Jel i meni pocelo ili je to samo pripremno?
-
-
Lazna uzbuna
Poslje tusiranja sve je prestalo, jos uvijek sam 2u1 i nista se ne dogada...
-
cure ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
Cure, sretno!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
deni,nicol,koksy ~~~~~~~~~~
-
Cure, ja rodila. Ne mogu da sjedim od epiziotomije, pa vam se javljam stojeći, pa neću dugo. Trajalo je kratko, za 2,5 h od probijanja vodenjaka, uz jake trudove sam rodila. Hvala na vibrama, značila mi je vaša podrška i savjeti. Javiću se sa pričom.
pozdrav.
-
-
ovo je stvarno brzinsko i rađanje i javljanje.
deni, čestitam :D
-
Deni,Cestitam od srca! :D
-
čestitke!
svaka čast na tako brzom i lakom porodu !!!
-
cestitke deni,vec ste doma?
-
Bravo, Deni! :D
Čestitam!!!
-
-
cestitam deni!!! :D
sto je sa ostalim curama? jeste jos 2 u 1?
-
-
-
-
-
cestititke
-
nicol čestitam!!! :D
-

Originally Posted by
ZO
nicol čestitam!!! :D

-
-
Deni i Nicole, :D
Koksy, štase čeka
?
-
cure, sinoc pocelo probadati u ledjima... poslije nista... zaspala, jutros se probudila...
medjutim, evo, cijelio dan bolovi slicni menstrualnim, mada nemaju razmake.
bilo je svega nekoliko kapljica krvi (i to pravo sitnih na gacicama), prije bih rekla tackica.
je li to- to?
:D danas ulazim u 39. sedmicu?
-
kako si sad?
Meni je tako trajalo od večeri prethodnog dana, do 23h sljedeći dan, tek oko 17h su me prišarafali pravi trudovi, da sam znala da je to to.
Ali takvi porodi su super, kad odradiš laganini 80% nesiguran je li je ili nije.
-
evo mjerim...
buni me sto nema tog famoznog cepa. sjedim kod muza na poslu i kuliram. necu jos nista da mu kazem, ali cini mi se da se, evo, javlčja drugo "stezanje" deset muinta poslije proslog. :/ :?
-
ja se ne sjećam čepa sa prvog poroda.
Možda da malo legneš, otuširaš se itd., pa vidiš hoće se pojačati kad se opustiš.
-
sad kao da se smirilo, to jest jos uvijek imam osjecaj neugode u ledjima, ali razmaci ponovo nisu pravilni. vise je, nekako, kontinirano nezgodno.
-
od toga osjećaja, pa do poroda meni ti je prošlo 24h
, od čega sam 2/3 provela doma.