Drage moje...
Kojigod topic otvorim, najcesce se raspravlja je li prerano za pocetak dohranjivanja. Mene zanima jedna druga stvar- kada je krajnje vrijeme da pocnem djetetu davati nesto drugo a sto nije moje mlijeko?
Na svu srecu nama od prvog dana dojenje ide savrseno (praznovjerno kucam triput kuc-kuc-kuc) i u tome uzivamo i moja bebica i ja, iako se cesto dojimo. Sada ima cetiri puna mjeseca i cesto dobivamo savjete kako bi trebali poceti sa vocnim sokicima, pogotovo sada kada ima svjezeg i raznovrsnog voca. Meni se to nikako neda i sigurna sam da joj do punih 6 mj necu davati nista od dohrane, ali ja bih iskljucivo dojenje produzila i nakon toga ako je to zdravstveno prihvatljivo za bebu.
Kako se o dojenju najvise volim posavjetovati sa 'kompetentnim Rodama', lijepo vas molim za pomoc. Kazem, beba sada ima tocno puna 4 mj. Rodena je sa 3 kg, a sada ima 6,7 kg.
Jos me muci nesto oko odabira voca, ali za to otvaram jos jedan topic da ne mijesam kruske i jabuke![]()
Moram priznati da su mi u samom dojenju Rodice jaaako puno pomogle svojim odlicnim tekstovima na portalu i na tome im puuuno hvala!![]()