Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: Koliko crtića dnevno?

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno Koliko crtića dnevno?

Muči me to pitanje zadnjih par tjedana. Moj mališa ima 21 mjesec i počeo je svaki dan tražiti da mu pustim njegov omiljeni crtić.Može ga gledati i po 45 minuta u komadu što smatram pretjeranim. Crtić inače nije nasilan, ali ipak.. :/ Koliko vi vašim dvogodišnjacima dajete dnevno tv-a / crtića?

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

mi pregledamo jednu turu fifi dvd-a (3 epizode)

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

otprilike pola sata

Kristijan ne gleda puno a kad gleda onda hoce samo

ako dvd traje 60 min onda mu pustim od 30-te min i kad dodje kraj onda je kraj

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

zna sa tatom nekad odgledati i cijeli film "GARFIELD" ali to je rijetkost jer smo vise za setnju i skitnju nego za gledat tv

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Pola sata do sat.
    Nekad mu iz krajnje sebicnih i prakticnih razloga pustim i duze

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

oko sat vremena, jedino ako je vani bas grozno vrijeme onda pogleda jedna crtic u jutro i popodne

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Najvise pola sata, i to ne svaki dan.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Sada dok nije išao u vrtić a nismo mogli van pogledao bi 2 dnevno.
    Inače kad ide u vrtić možda tu i tamo pogleda koji.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

za crtiće tvrdi da su glupi osim fifi

Isključivo traži igrane filmove i to :Vlak u snijegu ili Družba Pere Kvržice

i rijetko Spidermena.......

I to je to.

Kad hoće gledat dvd.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Moja je malo starija a druga malo mladja, i gledaju zajedno, oko pola sata dnevno.
    Ponekad sat, ali to je rjedje.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Oko 1h...kad je ja cuvam i manje...tatu je lakse nagovoriti...

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    za crtiće tvrdi da su glupi osim fifi

cca 30 min

nešto što me izluđuje više od same činjenice da gleda TV je činjenica da je TV upaljen da se u pozadini cike i vrsike npr. čuje infantilni Fifin glas i sl.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Kako kad; sad je bila bolesna pa smo puno doma i onda definitivno više gleda crtiće - danas sam joj npr. kupila novi Bambino DVD sa crtićima Sunčani dol i pogledala je cijeli; kad smo puno vani onda niti ne stigne gledati crtiće.

modesty71 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Mi cemo skoro imati 3 godine, a manija crtica ju je uhvatila bas s dvije godine. Bila je zima, nije se moglo biti vani, a i za rockas ih je dobila par, pa je tako bila luda za Teletubbijima, pa onda za Fifi, pa Bob graditelj, a sad je Mickey Mouse glavni. Pošto je još uvijek lijepo vrijeme, crtići nam ne dolaze u obzir osim vikendom ujutro kad si MM i ja onda priuštimo još malo izležavanja dok ona gleda.

Kad opet bude kišno, gledat će maximalno 1 sat dnevno. Jednom sam joj dala 2 sata (1 ujutro i 1 navečer), ali to je bilo jednom.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Pola sata do 45 minuta (ali u principu smo bliže donjoj granici). I to ne svaki dan.
    Bilo je perioda kad je stalno žicao televiziju (tj. crtiće, jer mi tv-program ne gledamo), a sad smo opet u periodu kad uopće ne gleda... i to mi je ok.

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Mi još nismo stigli do famoznih pola sata ne zato što mama ne daje nego zato što je njima previše. I još uvek smo u fazi Baby Einstein-a i kratkih crtaća tipa Bob The Builder, Noddy, Pingu...Probali smo Cars čisto da ih nekako navučem na autiće (ja kao da ne odgajam dečake, autići služe samo za raspravu koji će koji i onda ih zavrljače u prvi ćošak) ali ništa- odgledaju par minuta uz moju asistenciju i traže Baby Van Gogh

Ostale dugometražne im nisam puštala (tipa Finding nemo, Shrek i sl) ali ponekad odgledaju Snežanu ili Pepeljugu u vrtiću mada ne znaju da mi prepričaju o čemu se radi valjda jer ga i ne gledaju

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

mi odgledamo cd. naravno nekad bi on jos no trudim se da to ne bude predugo jer ga nakon toga ne zanimaju igracke i stalno nesto izvoljeva na tv. tu sam ustrajna jer zelim da se igra s igrackama a ne da bulji u tv stalno.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Mi sada navršavamo dvije godine i moja K. ne želi uopće gledati crtiće. Jedino ako ja s njom sjednem i pričam joj usput ponekad odgleda 2-3 minute i to je to, odlazi svojim poslom. Postoje li djeca koju to uopće ne zanima, ili smo još premali? Ponekad bi i meni dobro došlo da se umiri na 15-tak minuta, iako sam s druge strane užasno sretna da ne provodi vrijeme (čitaj: sate)pred TV-om.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

TV nam je upaljen za vrijeme žutokljunca (kad ide kasnije u jaslice i subotom) i kad je DJH, kad Almo čatlak kuha, i kad Mimica vježba...
    sve to F baš i ne gleda, nego se igra i tu i tamo zastane, pogleda TV i nastavi dalje svojim poslom...
    crtiće ne gleda, jer smo mm i ja "neroditelji" pa nemamo DVD...

iznimka je, kad je bolestan i neće jesti, hranjenje uz laptop i filmiće koje smo snimali od kad se rodio, te poneki funny clip...

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

U fazi smo neme, kralja lavova, legende o medvjedu. Mogao bi ih gledati 10 puta dnevno, ali smo uveli pravilo da može gledati ujutro kad se probudi (to i nama paše jer se uspijemo nesmetano spremiti za posao), to potraje oko 45 min. i onda još navečer nakon večere, 15-20 min. Mislim da i kod bake gleda tu i tamo, ali ne mogu njoj sad reći da to mora ukinuti. Mislim da nije previše jer ostatak vremena uglavnom provodimo u raznim aktivnostima, nije prepušten sam sebi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •