Stranica 2 od 4 PrviPrvi 1234 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 159

Tema: ZPB 2005. (14. dio)

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Jesi se ti to malo udebljala od zadnjeg "vaganja"??
    :smajlić:koji:puca:mitraljezom:u:traktorku: mislim da si pobrkala....
    Revizija moje kilaže: prije trudnoće 69, u trudnoći 94, nakon poroda 86...sad eto 70.

Peticija protiv ukidanja ZPB 2005.:

1. wana

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

jeste lude stvarno nisam prevec obracala pozornost na nik,SORY MIAL STAY COOL!!! Da "80-to godiste sam,zasto je cudno koje ste vi? o kakvom ukidanju govorite?informirajte me nisam u toku pripremam rucak a i Mateo me ...

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Opet pucaju u mene ja sam uvjerena da je pisalo 185 cm i 65 kg,ok-ako ti kažeš da nije onda nije. Zadovoljna

Peticija protiv ukidanja ZPB 2005.:

1.wana
    2.traktorka

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

i mi se potpisujemo za peticiju

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Kakva peticija? Kakvo ukidanje, ne kužim, ne stižem pratitiiiiiiiii

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

evo i mene, znate i ja radim povremeno
    halooooooo
    o čemu vi to
    kakvo ukidanje
    nešto pročitah, ali nigdje nisam uspjela naći ništa konkretnije kako i zašto?
    i uostalom, ako je yasmin rekla da nas neće ukinut, čemu onda peticija???? to si objašnjavam time da trudnice kao još nemaju djecu, pa ne izmjenjuju iskustva , a o trudnoći ima puno i na "specijaliziranim" topicima :? - da, ovo i zvuči kao čisto hvatanje za slamku :/
    traktorka

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Peticija -da se ne zaključavaju topici poput našeg,malo samo pogledajte pa ćete vidjeti da ih je puno zaključano na trudničkom pdf i O-1,a mi smo vrlo blizu...

mama27-recept za Zapečeni složenac od njoka spovrćem

Sastojci-500 g kupovnih njoka,1 vezica mladog luka(ja stavila obični),malo ulja,100 g mesnate slanine,1 limenka pelata,200 g gorgonzole ili sl. sira
    Skuhaš njoke i ocijediš. u tavi na malo ulja prodinstaš luk i slaninu,a nakon 15-tak minuta dodaš konz. pelata koje ugrubo narežeš,dodaš začine po želji(sol,papar,vegeta,peršinov list...) i kuhaš još 10-tak minuta.
    U vatrostalnu posudu na malo ulja staviš njoke,a po njima rasporediš smjesu luka,slanine i rajčice,te zatim posipaš sa sirom. Pečeš 25 min. u pećnici na 180.

Nina80-mi smo ti skoro sve babe od 30 pa naviše

Stijena-sad vidim da si i ti tu-nemoj da se ja brinem....
    A vidiš da su zaključali od O-1

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

traktorka, stavi još koji recept - to nije nikakav OT i četanje da bi nas uopće imali priliku razmatrati za zaključavanje

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    traktorka, stavi još koji recept - to nije nikakav OT i četanje da bi nas uopće imali priliku razmatrati za zaključavanje
    Ma kak ne kužiš-to ti je recept za DJEČJI RUČAK

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

sad stvarno vidim sve zaključano, ali nigdje ne mogu naći nekakvo pojašnjenje, nego samo dolinu za zaključanim topicima bez ikakvog obrazloženja.
    A kaj do nas još nisu stigli ili smo mi ipak nešto posebno na ovom forumu

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Cure, izgleda da ce i nas zakljucati
    Saljem svima jedan veliki

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

koliko vidim na topicu "plačem", ako nas misle ukinuti, nikakve peticije ne pale...odluka je čvrsta, ali čini mi se da nije bilo baš nikakve prethodne ni najave ni objašnjenja....
    možda bi bilo dobro tamo pitati jel će i nas ukinuti, ajmo hrabre koja će, da zaustavimo ovu neizvjesnost, a tek smo se postrojile kak spada
    ...ja se ne usudim da ih ne podjetim ako su nas zaboravile

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

To sam si i ja mislila, da su nas zaboravile pa da ih ne podsjetimo
    A, nista Stijena, ajde pitaj ti pa sto bude

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ne diraj lava dok spava

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Da, i meni se nekako tako čini.... :/

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Evo, dok nas ne zaključaju i oduzmu nam "našu razonodu", svima od nas.
    Mislim kako nas u ostalim topicima (osim po pukoj potrebi) baš i neće biti...pronašli smo se baš na ovom ZPB 2005.
    100000000000000 i do neke druge zgode... , a
    moderatorima za ovako drastičnu odluku

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    Mislim kako nas u ostalim topicima (osim po pukoj potrebi) baš i neće biti...pronašli smo se baš na ovom ZPB 2005.
    Potpis , iako se još nadam da nas neće likvidirati
    Zaista sam se navukla "na vas" i baš će mi biti koma ako nas zatvore

No ajde da se vratimo na temu ovog pdf;

I kako vaša djeca??
    Moj spava i danas je bio dobar i uživao s bakom i djedom

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

pa nece nas valjda stavit pod kljuc

vodili smo Kristijana danas na cjepljenj HepA/B
    za promjenu bio super, inace kod doktora uvijek plac i dreka

cak je mirno i na vagi stajao pa evo svjeze mjere:

tezina 16 kg

visina 100 cm (ja mislila da ima 95 cm, bas sam se :shock: )

jos smo u patikama br.26 trazimo nove i cipele i patike

Kristijan ima siroku nogu i ravna stopala pa mu kupujem i obucu za "siroku nogu", naravno da je izbor manji ali nadje se....

iduci tjedan imamo termin kod ortopeda....
    zanima me sto ce on reci....
    ako trebamo uloske da onda ne uzimam jos cipelice itd.

od nas i nadam se da nas nece zakljucati!

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

bili bi jako da nas zatvore,bas nam je :D s vama! TRAKTORKA---ono za "stare babe" bas ste mi sve simpa!!! Nemamo neko drustvo pa smo se skompali s vama Mateo jos spava

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

NINA80 super nik!
    Kristijan isto jos spava!
    Uspjeli smo i do vrta otici jutros pa se naskakao, cupao travu samnom, gledao kako tata kosi i onda pao izmedju 2 ruze i
    malo je samo ogrebao ruke pa je mama ljubila i proslo

ja se raspisala dok nas jos ne zakljucaju

al odluka je cvrsta, ukidaju i nas najvjerojatnije

svima puno i

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Kod nas ništa novo. Nažalost jer situacija s psovanjem izmiče van svake kontrole! Stvarno više ne znam što da radim. Najgore u cijeloj priči je to što on više ne psuje jer traži nekakvu reakciju od nas već psuje iz navike. :/ Barem ja to tako vidim.
    Ima li netko savjet: kako da ga odučimo od toga?

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj NINA80 prvotno napisa
    bili bi jako da nas zatvore,bas nam je :D s vama! TRAKTORKA---ono za "stare babe" bas ste mi sve simpa!!! Nemamo neko drustvo pa smo se skompali s vama Mateo jos spava
    Ah,šteta što si tek sad došla,mislim zato što će nas likvidirati,ali uvijek možeš na pp se javiti

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    da se uguram prije ključa!!!!
    kukići SUPER :D , a ja cijelu noć koma, tako mi je bilo i s Kalom
    Kala jutros malo plakala, al ju je teta zaigrala pa se uspjela malo adaptirati bez mame al ju je zato teta morala nositi. veli da joj je Kala zapovjednim tonom rekla nosi me, al teta se neda dresirat već se primila posla pa krenula dresirati moje djete , ajde de bit će nešto. zadržala se u gradu pa kasnim s ručkom i sad mi još i nestade plina
    NINA80 šta smo ono rekli i ti si plavuša , kad nisi skužila kad sam ti rekla da slovo po slovo čitaš moj nick
    traktorka star babe ma dat ću ti ja, ja još nisam u vašem klubu ,
    e a da si pp mobiće pa se čujemo ak nas zapru ? !
    adminice imat ćete me na duši pa ja ću puknuti bez ovih cura a da nas malo pecnete po prstima prvo
    25. 09, s oboje idem na inekcije joj kak će mi tek onda biti
    MM vodenjak 1,80
    ja riba 1,58 ( iliti metar i šumska jagoda ) a kg ajme prekoprekoviše
    Kala blizanac
    Kiar ovan
    vidim vodenjaka najviše
    sad sam izmješala svega

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    Kod nas ništa novo. Nažalost jer situacija s psovanjem izmiče van svake kontrole! Stvarno više ne znam što da radim. Najgore u cijeloj priči je to što on više ne psuje jer traži nekakvu reakciju od nas već psuje iz navike. :/ Barem ja to tako vidim.
    Kristijan zna ponoviti kad cuje neku psovku ali ignoriram!
    nadam se da ce i ta faza proci

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

a jel se mozemo mi organizirati KAO ONI STO VOLE NOGOMET na "da se pretstavimo" , ja se ne kuzim ali bi voljela da se negdje sastajemo....

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

da i Kala bubne PM ali ja to znam okrenuti miku miku, tiku tiku i tak kak mi padne na pamet da njoj zvoni u ušima, ak branim onda tek ponavlja i pamti.
    zaletih se do 0-1 da pitam nešto cure a ono kjuzo rekli su mi da su nalazi uredni od kukića al da dođem na kontrolu za 3 mj. :? to je kod nas standardno da se ide na UZV kukova išla sam i s Kalom . zar vi niste išli? kako je kod ostalih jeste išle na UZV kukova?
    a možemo se i emajlirati za čatanje, ako je koja za javite se na pp šaljem mail tj svoj novi nick , malo te zezam Nina80 sad sam ko leptirić kad je sve prošlo

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

pregled kukova smo i mi radili zato sto je sestra od MM kao beba imala problema
    ovdje to prakticiraju ako je netko u obitelji imao problema sa kukovima

pregledali su ga dan -dva nakon poroda, ne sjecam se vise, pa opet kad smo prvi put posjetili pedijatra i to je bilo to!

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

i da nastavim.... s kukovima je sve u redu

kako se **mial** i ja lijepo dopisujemo mozda nas i ne zakljucaju

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

da
    ali u zg je obavezan bez obzira dal ima neko u obitelji ili ne.
    moje djete po doma je obvezno bez pelene a ujutro kad ide u vutić traži pelenu. s tim ima nema je zbunjujem zar ne ? al nekako bi ipak da se privikne na vrtić i tete pa ju onda pošaljem bez pelena.
    pitanje bezpelenaša koji su u vrtiću kako spavaju tamo pop sa ili bez pelena?

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Kod nas je trajalo mjesecima i prestalo nedavno. Zna da ćemo se ljutiti ako psuje i onda opsuje šapćući , ako je nismo čuli onda kaže "sovala sam......"
    Neki roditelji ignoriraju, mi nismo, svaki put bismo je opomenuli.
    Što se horoskopa tiče, ja strijelac, mm i Lea ribe (01.03. i 02.03.)

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ivan je samo ponavljao psovke kada bi ih ćuo

ja bih mu svaki put rekla nemoj psovati to nije lijepo, nakon nekog vremena on je tako počeo opominjati druge kad ih čuje da opsuju, neki, kao moj tata npr. ni ne skuži da je nešto psovao dok ga unuk ne opomene
    tu i tamo još zna ponoviti ali jako rijetko

neki dan MM i ivan gledaju zajedno nogomet, MM se ljuti, viče, navija, ivan sve ponavlja, onda mu je pobjegla i psovka a ivan će na to :" ne sovati tata igo, to nije jepo!"

mi sa jesenskih trudnica smo se organizirale na drugom forumu i tamo i ostajemo ako se ovdje stvari ne vrate u normalu (superbaby.org)
    naravno ostajem i ovdje s vama i na drugim topicima
    pa ako bi se slučajno desilo da i ovo ukinu, možemo se dopisivati tamo

ivan spava bez pelene i doma i u vrtiću, njegovo odvikavanje je zaista bilo lagano, brzo je skinuo i pelene po danu i po noći (tko zna što me čeka sa drugom bebom kad as ivanom sve protiče ovako mirno :/ )

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

zaboravih...
    ivan opet ima jako rijetku stolicu, non-stop je na wc-u
    ti proljevi me ubijaju u pojam, svakih mjesec-dva on ima proljev?
    a sve uvijek o.k. nikakva bakterija, a zato što dobro napreduje, odnosno prosječne je visine i težine pediajtrica misli da će se to do 3. rođendana smiriti
    a i testiran je na neke namirnice i dodatke hrani i sve je bilo o.k.
    čak su mi i na cybemedu rekli da to nije rijetko kod djece do 3. roćkasa?

i nos mu curi i kihne dosta često
    od sutra je opet samnom doma, eto bio 10 dana u vrtiću i već 1. bolovanje
    inače je dobre volje, igra se dok mama surfa, kakva nemajka

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

MM i ja spadamo u psovače , a J. kad mi nešto opsujemo zapovjedno konstatira: Mama, rekla si ružno/grubo!", na to ja njemu, "ajme oprosti, to je ružđno i nije lijepo govoriti ružne riječi!", bude sav sretan...

Još smo među živima...JEEEEEEEEEEEEEE

Nije mi jasno, pa što su oni mislili, otvoriti PDF naslova ZPB 2005, ili zimnjići, ljetnići...i da se na tim pdf-ovima neće chatati?! Što bi se na pdf-ovima tog naslova uopće moglo raditi nego chatati???? (nadam se da je ovo dovoljno jask argument za ostanak )

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mial-super za kukove :D ali i za Kalu i vrtić !!

Psovke su se kod nas na sreću prorijedili,i ja i mm znamo opsovati i to fest ali Roko je u početku,a sad baš i ne,valjda mu bez veze jer ne obraćamo pažnju uopće....

yas-vidjela sam da je organiziran drugi forum,pa se eto u najgorem slučaju možemo tamo prebaciti
    I ne razmišljaj što te čeka s curkom već samo uživaj,sve će biti super,vidjet ćeš
    Što se probave tiče kod Roka nije u pitanju proljev već često ima stolicu svijetle boje,de. kaže da je to od puno mlječnih proizvoda što pojede a ja nisam baš sigurna. Inače ga najviše muči nadimanje i plinovi,ali super uredno kaki,bar 2 puta na dan.

Moje dijete već pola sata igra PS2,vozi aute ko pravi tata ga navukao na igrice

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

dobro je da ste jos tu

mozda ovo bude samo opomena da se uozbiljimo

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

curke moje ja ko da sam plavusa(kak mial veli)nis ne kuzim :? zakaj bi nas zatvorili?kad nam je dobro...

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj NINA80 prvotno napisa
    curke moje ja ko da sam plavusa(kak mial veli)nis ne kuzim :? zakaj bi nas zatvorili?kad nam je dobro...
    oprostit cemo ti zato sto si nova

kratko i jasno: na ovom forumu postoje pravila koja treba postivati, kad dodje do krsenja administratori zakljucavaju topice....

pogledaj po forumu koje teme su zakljucane i zasto (ako pise zasto) pa ce ti biti jasno

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mateo jos spava,imali smo burnu noc,sinoc nam je navratila kumica i donjela mu set od 5 malih traktora,bas smo se zabavljali :D dok nije trebalo na spavanje,inace netreba mu nista da se uspava(osim maminog pjevusenja)smjestio je traktore kraj sebe u krevet,zaspao je,makla sam ih,odmah je skuzio,i u plac i tak cijelu noc frka oko traktora...danas nas nema,tata je na sl.putu,mi cemo kod dede i bake,malo u shoping :D ...

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Evo da i ja doprinesem ne ukidanju....jučer sam bila na prvom roditeljskom, a joj, dočekala i ja da idem na roditeljski...ovaj je više bio edukativan, jer je jedna teta pričala o igri i njenom značaju u predškolskom periodu. Moram reći da je bilo veoma edukativno. Moram napomenuti da mi idemo u waldrofski vrtić (jedini u Sarajevu). Ono što sam htjela napisati, a bilo je negdje i pitanje na forumu, jeste da kada se dijete samo igra nije "dobro" prekidati ga osim ako vas ne pozove da mu se pridružite. Kažu da tako on/ona izražava svoj unutarnji svijet. Sve u svemu svašta sam naučila....

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    e pa bera molim sa svakim postom nešto od toga podjeli s nam!
    Kala jutros kad sam ju ostavljal malo se tresla kao da joj je zima, a kad sam ju pitala rekla je da nije. moram pitati tete jel se ponavljalo
    bojim se pisati bilo šta sad

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj bera prvotno napisa
    Evo da i ja doprinesem ne ukidanju....jučer sam bila na prvom roditeljskom, a joj, dočekala i ja da idem na roditeljski...ovaj je više bio edukativan, jer je jedna teta pričala o igri i njenom značaju u predškolskom periodu. Moram reći da je bilo veoma edukativno. Moram napomenuti da mi idemo u waldrofski vrtić (jedini u Sarajevu). Ono što sam htjela napisati, a bilo je negdje i pitanje na forumu, jeste da kada se dijete samo igra nije "dobro" prekidati ga osim ako vas ne pozove da mu se pridružite. Kažu da tako on/ona izražava svoj unutarnji svijet. Sve u svemu svašta sam naučila....

ivan se jako puno igra sam, ponekad sam znala već iz dosade, a i glupo sam se osjećala, znala kao upasti u njegovu igru, nikada to nije završilo dobro
    sad ga pustim samog, jučer me npr uopće nije doživljavao od kada je došao iz vrtića do pred spavanje samo je išao od sobe do sobe, od kutka do kutka
    moram priznati da kad je bio skroz mali da sam na neki način poticala da se zna i sam zabaviti, da ne treba moju pažnju baš cijeli dan
    mislim da kad vozi aute stvarno nema potrebe da sjedim kraj njega i da ne smijem mrdnuti
    ali zato zajedno slažemo nove puzzle, pokažem mu što se radi sa nekom novom igračkom

jučer je bio smiješan, uzeo u jednu ruku mali plastični hoblić i odvijač i maše "ajde bok mama, ja idem, na posao, popravljati aute, znaš?"
    (MM radi sa autima)
    uzeo autić, sjeo na pod i šarafi danima

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

...stvarno ne znam zašto bi nas zaključali, pa ovdje se stvarno samo izmjenjuju iskustva o djeci
    a možda su nas zato i ostavili
    a sad mi stvarno nije jasno ako su već sve zaključali, što nas ostaviše....da nam produžuju agoniju ili nas ne misle ukidat....ne znam nije mi to baš kristalno jasno, al bilo bi lijepo kad bi bar netko nešto rekao da znamo :/ ionako ni to ništa ne znači, ako nas nisu sad ukinuli, nigdje ne piše da nas neće za mjesec, dva, tri...pet, ion ako to samo o njima ovisi...
    uzv kukova za bebice i koliko ja znam je obavezan bar u zg bez obzira na bilo što (mi išli sa 6 tjedana i moram priznati da me to nije toliko brinulo jer sam znala da je to rutinski)
    pelene u vrtiću - ja ih ne dam stavljati iako je jučer teti par puta kad ga je pitala hoće li joj reći da mu se piški/kaka, rekao da neće ....donesem puno robe (bar 3 kompleta svega uključujući i čarape jer i one nadrapaju), pa ga presvlače. neki dan su mu čak obukli i neku rezervu koju imaju oni tamo jer su sve potrošili :shock: . Kad više nemaju za presvuć stave mu pelenu, ali ja mu je odmah skinem kad dođem i uvijek je suha 8) . Za spavanje u vrtiću mu uvijek stavljaju i kažu da je toliko puna da skoro uvijek promoči van - morat ću mu kad potrošimo ovu zalihu (a imamo jedan paket već mjesec dana 8) ) kupit Active fit - one malo bolje upijaju.
    kakica, otkad je počeo dohranu velikom većinom tvrda što nam sad ide u prilog jer kad napravi u gaće nema puno nereda
    što se tiče psovanja, bilo je i toga, sva sreća u vrlo malim količinama jer se i MM i meni "omakne" svašta. Uglavnom, ne ponavlja odmah kad čuje, nego u nekoj svojoj sličnoj "situaciji" i to tak da odmah ni ne skužimo što je rekao , tako da uglavnom iz tog razloga niti ne ragiramo
    Ja u pravilu nikada ne prekidam patrika dok se sam igra, a u zadnje vrijeme ako se nečime zabavi nije ga čut ni vidjet po sat vremena, toliko si prčka, da ga je sve gušt gledati.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Jutro ! Nakon jučerašnjeg plakanja,ipak smo tu,za sada :D !

I Roko se voli sam zaigrati i onda znam da ga ne smijem prekidati,čak i za wc trpi do krajnjih granica jer se totalno ufura u igru!
    Bera-samo ti nama proslijedi sve što tamo naučiš,uvijek nam dobro dođe,ipak je ovo edukativni pdf
    Nina80-kod nas se ne smiju prije spavanja davati nikakve nove igračke jer je onda preuzbuđen i ne može dugo zaspati...

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Stijena, kod nas je psovanje po mjesecima izgleda...naime jedan mjesec smo dobri, drugi psuje punih usta, nekada interveniram, nekada ignoriram, pa sve tako...

Traktorka, svašta ti ja naučim od teta u vrtiću. Jučer su nam ispričali kako starija predškolska djeca imaju lošu koncentraciju, jer dva tjedna pričaju kratku bajku sa puno ponavljanja, koja traje tri minute, ali bukvalno tri minute, i još stariji nisu uspjeli mirno presjediti ta tri minuta, te da će na tome raditi do polaska u školu, jer oni ne forsiraju pisanje i učenje slova.

Pričali su također o tome kako su djeca do 7 godine više izložena vanjskim utjecajima, tj. da su oni kao osjetilni organ, upijaju sve i sve utiče na njih. Nakako se nezavisnot kod djece izjednačava sa klimanjem i ispadanjem mlječnih zuba, jer kao oni tada postaju manji-više neovisni od vanjskih utjecaja.

Kada su pričali o važnosti igre kao faktoru socijalizacije, ja sam upitala je li zbog toga meni Dino svaki dan pruži ruku i zahvali mi se što sam mu prijatelj , tu se je teta od srca nasmijala, jer kaže da nisu ništa slično radili, čak ni neku bajku na tu temu, nego je to moje dijete samo smučkalo u svojoj maloj ljepoj glavici . Šta da vam pričam, isti je mater svoja

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Jedan mini pomak: dvije noći zaredom nije pio po noći (a sinoć je za večeru jeo kulenovu seku!)...

Probudio se usred noći i pita me: Mama, jesmo li ovo u našoj kući? :?
    Zašto - nemam pojma.

Bez obzira što više ne doji, cike su i dalje predmet obožavanja! Možda čak i više nego prije. Čim ih ugleda eto ga: da ih pomazi, da pita di su, jel' su ozdravile, jesu li dobro... Za koji dan, bit će mjesec i po dana da ne dojimo.

Što se vrtića za slijedeću sezonu tiče, i mi 'pucamo' da waldorfski. U principu smo se već i 'upisali' ali nisam sigurna hoće li se na kraju to realizirati - logistički prekomplicirano. Nažalost.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

a znala sam da nešto dugujem, toliko me to sve s tim zaključavanjima topica omelo
    nije uopće OT jer patrik je bik
    MM strijelac (isti dan ko yasmin ), a ja škorpion na granici sa strijelcem (e toga još nemamo), tri dana ranije
    isto tako, patrik je ko što već rekoh prije par dana visok 92 cm
    a MM i ja smo prosječnjaci cca 180 i 160nešto cm - a koji je koliko nije važno

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    kod nas se ne smiju prije spavanja davati nikakve nove igračke jer je onda preuzbuđen i ne može dugo zaspati...
    kod nas potpuna suprotnost, sve novo mora u krevet i spava ko bubica.

.nisam sigurna hoće li se na kraju to realizirati - logistički prekomplicirano.
    A da nama ustupite svoje mjesto (ja se nadala da bi njih dvojica mogli skupa u vrtić

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

zaključavali su samo kružooke i 0-1

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    .nisam sigurna hoće li se na kraju to realizirati - logistički prekomplicirano.
    A da nama ustupite svoje mjesto (ja se nadala da bi njih dvojica mogli skupa u vrtić
    A da se upišemo skupa pa da ih ti svaki dan kupiš?

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj yasmin prvotno napisa
    zaključavali su samo kružooke i 0-1
    Žao mi je,naravno, ali ne vidim razliku između 0-1 i 1-3 bez obzira što naravno da ne želim da nas zaključaju!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •