Stranica 3 od 4 PrviPrvi 1234 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 159

Tema: ZPB 2005. (14. dio)

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj yasmin prvotno napisa
    zaključavali su samo kružooke i 0-1
    aaaaaa, onda smijemo i začetavat

da, a ja sa svojim djetetom imam dobra iskustva, a kakva vi imate????

no, dobro šalu nastranu, nije trenutak za iskorištavanje dobrote adminica

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

oooo, tolko smo se prepale da će nas ukinut da sad nikome ni traga ni glasa
    a gdje nam je Modesty tak dugo, što je s njezinom trojkom?

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    Citiraj wana prvotno napisa
    Citiraj Maruška prvotno napisa
    .nisam sigurna hoće li se na kraju to realizirati - logistički prekomplicirano.
    A da nama ustupite svoje mjesto (ja se nadala da bi njih dvojica mogli skupa u vrtić
    A da se upišemo skupa pa da ih ti svaki dan kupiš?
    sve se da dogovorit

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Žao mi je,naravno, ali ne vidim razliku između 0-1 i 1-3 bez obzira što naravno da ne želim da nas zaključaju!
    bit će ti jasnije ako ti se daju čitati litanije na topiku "plačem" na pdf-u
    obavijesti administratora

mi jesenske smo se okupile na spomenutom forumu (superbaby.org) i nastavljamo tamo
    jučer je baš rođena i 1. jesenska beba 2007., kakve li ironije!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ajde yas u jednoj rečenici razliku, baš me jako zanima (osim ako se radi o krivim savjetima o dojenju - to sam pročitala), ne da mi se stvarno čitat - osim što ih je miljarda, svi postovi su tako nabijeni negativnim emocijama

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo ja se sad ubila čitajući ali ne nađoh konkretan odgovor pa tko zna nek ga objavi da ne živimo u ne znanju

Bera-vrlo zanimljiva iskustva,samo daj kad saznaš nešto !

Yas-jel ti Ivan jede hranu koja može potaknuti proljev? Ili možda od prljavih ruku,pijeska,jel u kontaktu sa životinjama?

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

bokić!
    Žao mi je,naravno, ali ne vidim razliku između 0-1 i 1-3 bez obzira što naravno da ne želim da nas zaključaju!
    potpisujem
    danas sam Kalu ostavila do 11 pa me teta našpotala i rekla samo do 10 jer plače li ga plače. Znata kako ju zovu - Bistrica - vele tete da je jako inteligentna ,pa zato i kuži kako zafrkavati
    opet vladju crjevne viroze a zaraziš se zrakom tj. nemoraju biti prljave ruke već ova klima i slaba zima su pogodovale razmnožavanju razno-raznih beštija koje se ne vide al ih dobro osjetimo u zraku

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sad stalno nešto čitam o tim adapt. u vrtiću,i ništa mi nije jasno...
    Dakle,ispada da ako dijete plače ono mora ranije iz vrtića da ne bude problema s njim/njom. A šta da ti radiš i da nitko ne može po dijete u vrtić,kako bi onda bilo,jel druga djeca još plaču?
    Možda Kala plače jer zna da ćeš zbog toga ranije doći po nju!
    Ne znam kako tebi to paše,lako meni sad pametovati, ali ako to nije onaj panični strah od razdvajanja,ja bi s tetama drugačije razgovarala,ili bi došla ranije pa ostala s njom do spavanja,ili bi došla samo po nju za doma,ali ne ranije nego druga djeca...
    Ma ništa ne kužim više oko tih vrtića

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Evo ja se sad ubila čitajući ali ne nađoh konkretan odgovor pa tko zna nek ga objavi da ne živimo u ne znanju

Yas-jel ti Ivan jede hranu koja može potaknuti proljev? Ili možda od prljavih ruku,pijeska,jel u kontaktu sa životinjama?
    a čuj, pije puno mlijeka, ali pije ga uvijek, a i testiran je na kravlje mlijeko pa ne znam
    ne znam na što si točno mislila vjerojatno na hranu koja potjera ili čini stolicu mekom, jede žitarice, povrće slabo, voće isto, puno mesa, ribe
    ne znam ni sama
    životinja nemmao, a ivan je čistunac za poluditi, non stop pere ruke i briše lice kad jede, izluđuje me, kako je u vrtiću, to je druga priča
    za poliudit, evo upravo iz druge sobe viče "aaaaaa, prljavi nos"

btw opet leži već više od sat i pol i ne može zaspatiu, a u vrtiću bez problema

stijena, svi su pomislili da je problem u prostoru koji takvi topici zauzimaju, a onda je glavni argument postao da netko tko treba info neće pretraživati milijon takvih postova da ju pronađe (pametni znaju čemu služi pretražnik!)
    da bi na kraju izašlo na vidjelo da je najveći problem ako netko da nekakvu krivu info o dojenju, pa netko drugi kaže da je to pročitao na rodi, a one nemaju vremna vrebati na sve krive info koje se nađu na forumu
    kužim ja to sve, one su volonterke, educirale su se, muka im je od savjeta tipa dajte čaja od kamilice ili pijte manje vode ako su vam prepunjene dojke, ali krivih info će uvijek biti, ne vjerujem da ih je tako lako istrijebiti, uostalom pa nismo mi sve guske da baš ništa ne znamo pa da nas trebaju spašavati iz kandža neznanja i budalaština :/ :?

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Da, to s adaptacijom ti je sve jaaaaakoooo komplicirano
    u pravilu, ako dijete, pogotovo koje je tek krenulo u jaslice/vrtić, pa i ona djeca koja dulje vrijeme nisu išla, jako dugo plaču i tete ih ne uspijevaju smiriti, smatra se da nisu za ostanak jer bi tim isplakivanjem samo pogoršali situaciju jer privikavanje bi zapravo trebalo proći postepeno.
    I sad dobro, ako se radi o mlađim jasličancima, s godinu, godinu i pol dana - to plakanje je sasvim sigurno odraz straha od odvajanja, ali ovi naši dvo, dvipolgodišnjaci su ipak nešto drugačiji. Potpuno je nemoguće detektirati i sa sigurnošću procijeniti radi li se o jednoj vrsti "manipulacije" ili o iskrenom osjećaju tuge i nesreće zbog ostajanja u vrtiću, kako se to zna činiti. U principu njima tamo fali jedino odnos 1 na 1 - kod patrika čak ne mora biti ni mama, može i baka, ali što se tiče zanimacija, igračaka i reda koji je djeci isto itekako važan, u jaslicama je to čisto ok.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

I meni je muka kad se sjetim vrtića.... :/
    Čini mi se da ću dogodine cijeli godišnji trebati ostaviti za adaptaciju.

Baš danas i kolega na poslu priča kako mu curica ove godine jako teško prihvaća vrtić (išla je već prošle godine): prvi dan - ok, drugi - jedna suza, treći - plakanje kod razdvajanja i cijelo popodne (kući!) plakanja i danas četvrti dan - totalna katastrofa!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Yas-po prehrani koju si napisala ne bi to trebao biti problem
    Mene recimo baš brine ta svijetla boja stolice,to nije uvijek ali je često,a o konzumiranju mlijeka i prerađevina ne moram ni govoriti.
    Ja se sve tješim da se probava dugo razvija općenito pa da će i to doći na svoje (negdje sam čitala do 3. godine) !

Mare-jel dogodine Lovre mora u vrtić ili je to najbolje rješenje?

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

yasmin, to sam otprilike i ja uspjela iščitati, a čini mi se da je "problem" upravo ispao obratan - na četerskim topicima neće nitko tražiti nikakvu informaciju koju može naći (brže i efikasnije) na nekakvom "specijaliziranom" topicu, a ovim četerskima je prvenstvena svrha razmjena iskustava i informacija osoba koje su u istom....hm, položaju , ako uleti kakvo ispuhivanje, pohvala, čestitanje itsl. to stvarno ne bi trebao biti razlog za zaključavanje.
    I ja sam svejsna da je tih topica na par stranica svvakodnevno jako puno i da ih netko treba stalno pratiti, ali najgore je imati, pa nemati....po meni ako je netko već dao takvu mogućnost, nije rješenje bilo ukinuti, nego riješiti na neki drugi način - upozorenjima (ne javnim), ako treba i banovima onih koji su nešto skrivili, a ne na ovaj način kažnjavati i one koji nemaju veze s ovim gore navedenim.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo sad baš čitam odgovor na pitanje zašto 1-3 pdf nije zaključan- zato što mi nismo problematične , ZA SADA !

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

one ti imaju neku foru da ti djete ostane 15 min, pa pol sata pa sat ... one prema ponašanja djeteta određuju koliko može biti djete samo tamo bez nekih trauma. i tete i ravnateljica su nas molili na prvom rod. sas. da to bude bar tjedan-2 min, a kome nije sila da ne forsira. a kad radiš radiš i patiš. njima su ti užasno velike grupe i nemogu sa svima još ove naše rade zajedno cijele dane a trebale bi prva 7,45-12,30, druga 11-16,45 ( *en ti radno vrijeme ) ma ja njih i kužim jer moja glumica sad njih testira, ona zan da kod nas neuspjeva s plačem pa i ne pokušava ali baba je to sve sj* ( sječate se GO ) kod nje pali plač . danas ja vidim mirna i kad me je vidjela cmolj cmolj na silu i glumi plakanje, pitala sam ju odma a kakav je to plač i odma se smirila jer zna da ju kužim.
    i još ona nije više u centru pažnje. veli teta da samo ide za njom i ako teta hoće nekog drugog primiti ona neda puti pimi Kalu, zapovjeda im puti mukicu ( muziku) ,gasi, jednoj teti kaže da odde drugoj da joj donese štapiće i tak. ja imam kćer terorista i tog sam svjesna a sama sam si kriva jer bježeći od sveki uvalila sam je mojoj mami i eto ti sr* obilo mi se pošteno po glavi. ja se ne ljutim na tete jer znam kako im je s mojom Kalom, a kad se opusti ( nadam se uskoro ) vjerovatno će mi reći koji je ona hiperaktivac
    nemoj trak ti baš nas uzimati za primjer mi smo ti ipak neka vanserijska proizvodnja, kakvi su joj roditelji još je ona super ispala

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

He,he-baš sam se nasmijala,u principu sam i mislila da je mala pametnica rođena glumica ,mislim da bi se super slagala sa mojim glumcem!!

A mi opet u fazi "bojim se"-jučer po gradu hodala "krava Milka" odnosno čovjek obučen u Milka kravu za promidžbu iste,i kad je htio doći do Roka,on naravno dobio fras,i plakanje i bježanje. Očito ćemo i s kazalištem pričekati,bar s predstavam gdje se glumci oblače u neke zvijerke
    Jel tko bio u kazalištu i na kojoj predstavi,i kako je bilo??

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Yas-po prehrani koju si napisala ne bi to trebao biti problem
    Mene recimo baš brine ta svijetla boja stolice,to nije uvijek ali je često,a o konzumiranju mlijeka i prerađevina ne moram ni govoriti.
    Ja se sve tješim da se probava dugo razvija općenito pa da će i to doći na svoje (negdje sam čitala do 3. godine) !

da da i kod Kale u zadnje vrijeme, a ništa se posebno nije promjenila s prehranom
    možda od šljiva- pa je češća
    mljeko - kao da ga malo više pije
    moglo bi to sve biti a i nemora

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Kod nas se isto ne mijenja prehrana ne znam sad kako drastično, iako mi zna reći da ga boli stomak
    Mislim da je kod nas najveći problem nedovoljno žvakanje,halapljivost koji naravno vode u nadutost pa ga to muči,a tako je od rođenja!

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Hoće li baš morati - nisam sigurna (ovisi o puuuuno unutar-obiteljskih faktora), ali mislim da neće.

Ipak, vjerujem da je to najbolje. Zašto:
    - imat će tri godine i sedam mjeseci - vjerujem da će mu 'trebati' druga djeca
    - braco/seka će biti u planu/pripremi/stizanju a nikako ne bi htjela da odjednom ima dva stresa.

Ako se na kraju ipak odlučimo za waldorfski vrtić koji sam spominjala, Lovre će na prilagodbu krenuti već ovog proljeća. Neće to biti klasična prilagodba o kakovj priča mial, već ćemo ga svako-toliko dovoditi na upoznavanje s djecom, okolinom, tetama... tako da kad najesen krene ne bude u skroz novom okruženju.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Jel tko bio u kazalištu i na kojoj predstavi,i kako je bilo??
    Mi idemo redovno u kazalište.
    Prvi odlazak je bio 'za Djeda Mraza' prošlu zimu i nakon toga smo bili na sve predstave kazališta lutaka u Splitu. Nažalost, to je samo (mislim) 4 komada. Bili smo još i dva puta na nekim predstavama u Mercatoru.
    Kako je bilo? Kako na kojoj. Neki put bi pljeskao i skakao, neki put bi mirno gledao, nekad su mu bili zanimljiviji reflektori, a samo je jednom htio ići ča.
    Veselimo se novoj sezoni.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

To je skroz ok ! Meni je najteže kad Roko zaustavlja djecu po ulici da se malo poigraju,ali ima još vremena,a i mm razmišlja da ga damo nagodinu,a ja se naravno užasavam ali znam da će i taj dan doći
    Ja vjerujem da je teže roditeljima nego djeci,a i lakše se naviknu dok su manji ! Sve ja to znam ,ali se booojim

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Kristijan je ovaj tjedan 2 dana imao rjedju i svjetliju stolicu, ja u tom slucaju izbacim mlijecno, ovaj puta samo 1 ipo dan i stolica se regulirala

a sto se tice vrtica, Kristijan je upisan i cekamo obavijest kad pocinje
    ne znam jel da ili da :D

ovdje djeca krecu od trece godine, tako je u nasem vrticu
    vrtic nam je jako blizu, preko ceste, vidim ga sa balkona
    cula sam neke price da bas i nije dobar
    ali necu suditi po pricama te jedne mame, jer mozda je i do djeteta :/
    cekat cu pocetak pa sama prosuditi, nadam se da ce biti sve ok pa da ne moram traziti drugi

prvi put cujem za waldorfskic :?
    de jos malo pojasnite

planiram otici sa Kristijanom jedan dan u obilazak tog vrtica....inspekcija

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Cure, bas mi je drago da se jos uvijek mozemo ovako lijepo druziti :D
    Traktorka hvala ti za recept. Jucer sam bila u soku kad sam vidjela da bi nas mogli zakljucati pa ti nisam odmah zahvalila
    Sto se tice vrtica, ja sam sretna sto sam doma i ne moram ih dati u vrtic
    jer ne znam kako bih podnesla to razdvajanje.
    Mi smo inace upisali Luku i Vanju u igraonicu ( mislim da sam vam vec pricala o tome).
    Danas smo bili na prvom roditeljskom sastanku gdje smo dobili sve informacije.
    Igraonica ce biti dva puta na tjedan ( utorak i cetvrtak) od 9 - 11.30 i
    vodit ce ju jedna teta ( odgajateljica).
    Do danas nismo ni znali da li ce ici i Vanja , ali su nam rekli da
    moze ici posto vise nema pelenu.
    Ali ne budem nista forsirala. Vanja za sad hoce ici ,ali ona se obicno predomisli u zadnji tren.
    Luka vec jedva ceka da ide, ali vidjet cemo kako ce sve to biti :/

Sto se tice stolice, Luka je imao uvijek rijetku i svijetlu stolicu tako dugo dok je pio puno mlijeka .
    Cim smo ukinuli mlijeko kroz dan i stolica se popravila.

[/b]

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

otvorila sam temu: zajedno radimo!

mislila sam o tome i sa vama al da ne ponavljam virnite malo

i laku noc

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Dakle,očito je ipak fora u mlijeku,ajd bar znam da nije jedini !

Mama27- molim,i drugi put,još će ispasti da sam ja neka dobra kuharica,a ja sve što kuham,uglavnom bude iz knjižice....
    I baš vam zavidim na igraonici...ja sam ovih dana planirala upisati Roka u igraonicu za koju sam nedavno čula,ali na žalost,od nedavno je ta igraonica prestala raditi prekrasno,baš kad sam mislila da je dovoljno veliki da ostane sat,dva bez mene.... isto je bilo 2 puta tjedno,ali popodne što meni još više odgovara zbog našeg spavanja!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

evo jedna veeeeelikaaaa utjeha onima koji planiraju vrtić - patrik je ovaj tjedan po pitanju odlaska i ostajanja u vrtiću sasvim druga osoba, ono od prošlog tjedna kao da smo svi samo ružno sanjali.
    Čitav ovaj tjedan niti jedan dan nije bilo problema, jest da je prva dva dana ujutro (prve riječi) govorio: neće vutića (a danas ujutro je rekao riječ po riječ ispravno čitavu rečenicu: neću ići u vutića danas mama :shock: :shock: :shock: - doduše čim smo se digli već je skakao od veselja što ide u vrtić), svaki smo dan izmišljali neke priče, kako tata ide u vrtić umjesot njega, pa mama, a on ide raditi umjesto nas (sva sreća ta mu se ideja nije svidjela jer inače ne znamo kak bi to izgledalo ), da bi ova zadnja dva dana s veseljem ne samo išao u vrtić, nego i pričao o tome. Jutros u prometnoj gužvi nas je požurivao da što prije dođemo u vrtić :shock: , a tete mi kažu da se već skompao i novim (straijim ) curicama
    Doduše još uvijek ne traži na wc, ali već su mu tete uvele raspored kad ide pa jučer npr. uopće nije bilo "nezgodacija", bio je u istim gaćicama čitav dan :D :D :D
    Jest da je VEĆ nosić zaštopan, tako da su čini mi se počele "zimske radosti", ali iskreno vjerujem da neće biti onako ko prošle godine. Sad će ionako sljedeći tjedan tjedan dana biti kod bake, pa se nosić možda malo oporavi.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Super,baš mi je drago !
    A sad opet ja s pitanjem-zašto sljedeći tjedan ide kod bake?

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

pa, ne znam, ono starci idu uživat u Berlin

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

:D BRAVO ZA PATRIKA :D Mateu je procurio nos jucer smo cijeli dan proveli u skitnji pa nije ni cudo,da je negdje nesto pokupio! TRAKTORKA-jel Roko ima prijatelj s kojim se zabavlja?pitam jer neide u vrtic,a znam kak je to kad u kvartu nema vrsnjaka

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    pa, ne znam, ono starci idu uživat u Berlin

Nina-ima prijatelje vršnjake,ali oni SVI idu u vrtić,tako da se sad rijeđe družimo osim ponekad popodne,ali tada su njihovi roditelji koji preko dana rade,uglavnom zauzeti raznoraznim obavezama,ali povremeno ipak da. Iako to Roku uopće nije dosta,uglavnom se igra sa nepoznatom starijom djecom po igralištima i parkovima .
    ~~~~~~~~~~~ da Mateu brzo prođe nos!

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mateo ima prijateljicu Mirnu(4g)drugi susjedi smo,slazu se 5minuta onda on nju navlaci za kosu,škakljao bi ju al njegovo skakljanje je štipanje...sto bi ona to bi i on,kad nisu skupa fale si.kad su skupa nemogu zajedno, u naselju nemamo nikakav park pa smo u dvoristu slozili pjescanik,ljuljacku,bio je i bazen preko ljeta,mali sator sve samo da im nista ne fali! Imamo jos jednu curicu koja je Mateovo godiste,al roditelji su skroz cudni jednomu u mjesec dana ju izvedu van!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sve više primjećujem da mu jako fale vršnjaci i baš kad sam ga htjela voditi u igraonicu,saznam da ne radi-toliko o mom gradu
    Do ove sezone polaska u vrtić smo se svaki dan igrali sa njegovim vršnjakom Franom,ali eto i on krenio u vrtić pa sad ništa od toga
    Sve me tješe riječi pedijatrice da socijalizacija nije nužna do 5-te godine!
    Ustvari najviše se sad družimo sa kćerkama od moje best frendice od 5 i 10 godina koje Roka obožavaju !

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mi smo bili na dvije predstave u lutkarskom kazalištu, isprva se prestrašila glasne muzike pa smo se premjestile par redova iza i bilo sve ok. Svaki dan me pita kad ćemo opet na vukovu kućicu, jer smo gledale Ježevu kućicu i Vuka i 7 kozlića ....
    Zaboravih napisati da sam nekidan srela poznanicu, gura kolica, ja u čudu jer znam da ima velikog sina. Bilo kako bilo, razlika između djece joj je 19 godina, dakle, nepokolebljive, ima nade za nas!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Točkica prvotno napisa
    ... nepokolebljive, ima nade za nas!
    da, sve nešto svako malo primjećujem kako neka od nas nešto planira, pa reko krajnje je vrijeme da uz ove nepokolebljive otvorimo rubriku "planinarke" - to nam ipak, koliko primjećujem, svima najbolje ide

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

-Od kad smo kod planiranja moja teta je rodila prije 4 mj,a ima kcer od 21 i sina od 19 god.... nikad nije kasno :D ...
    Super za Patrika ...A je isla malo u vrtic i na pocetku sve bilo 5 imala prijatelje druzila se sa tetama,ma kao kod kuce,kroz mj.dana nece ni da cuje za vrtic,hoce fraz dobit ,i prestala sam ju voditi....
    Stijena nisam te mislila uplasit sa svojom pricom,iskreno se nadam da ce Patrik biti srtecan u vrticu...

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

-Od kad smo kod planiranja moja teta je rodila prije 4 mj,a ima kcer od 21 i sina od 19 god.... nikad nije kasno :D ...
    Super za Patrika ...A je isla malo u vrtic i na pocetku sve bilo 5 imala prijatelje druzila se sa tetama,ma kao kod kuce,kroz mj.dana nece ni da cuje za vrtic,hoce fraz dobit ,i prestala sam ju voditi....
    Stijena nisam te mislila uplasit sa svojom pricom,iskreno se nadam da ce Patrik biti sretan u vrticu...
    I eto prijavljujem se u ove sto "nesto" planiraju

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ops,ja u duplo,nes mi konekcija i nije najbolja,brisite prvi...

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Stijena bravo za Patrika!

"vukova kucica"

~~~~~~~~~~~malo za nosice da sto prije prodju!

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja danas u gužvi pa ne stignem ništa pametno napisat..
    Samo

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

evo i tebi

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Sta radi Kristijan?Mateo spava,bas ima neku virozu! Kak se u vasoj kuci govori,jel ima Hrvatski vrtic?

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

evo svima
    jer i ja bježim do daljnjega

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

moja mama brata rodila u 43.

ja sam tada imala 21, a sestra 15

ivan opet samo leži, ništa od spavanja, zato je navečer već iza 8 u krevetu
    onaj neprestani kašalj što ga je jučer mučio je bio alergijski, danas je već bolje
    ali iz nosa mu izlaze krokodili
    proljev je trajao samo jedan dan
    definitivno je nešto u zraku :/

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ak i ja nastavim samo planiram, brijem da ću i ja rodit u 43 ili kojoj li već navedenoj, hvala svima na utjesi
    ~~~~~~~~~ za ivana
    kod nas u nosu još nisu krokodili, al recimo da ih ovaj vikend očekujemo

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    uh dok vas pročitam Nina mi već malde dobila, al polako ženo!
    danas je bio prvi dan kad je bilo NEĆU IĆ U VUTIĆA NEEEEEEEEEEEEEEE MAMICE MOJITE TOJA KALA- pa mislim da ti srce pukne. al reko ajmo polako do vrtića pa ćemo vidjeti kako će biti tamo. plakala, zapomagala, malo se bacala i onda kroz tu svu histeriju veli ona meni tu Kala kače - na strunjači ispred njihove sobice i to mi je bio znak da je to opet muštranje njeno koliko me može. kad sa došla u pol 11 ( tad mi je rekla teta da dođem) imala je svoj mali rusak na leđim i rekla je svima da ona ide u školu i nije bila sljepljena za tetu :D :D :D i čim me vidla evo doša mama i u plač. izašla ona i teta i veli teta malo je plakala, pa se smiri pa opet i tako ali puno bolja je bila nego jučer :D
    i sve bi bilo dobro da vikend nije tu, ah šta je tu je . u pon ispočetka - dok se ona adaptira na vrtić i ja ću na vrapće( za ne-zg - ludara )
    Mateo da što prije prođe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Stijena :zavidnismajlić: šala samo se ljepo provedite uz puuuuuuuno romantike tak da nam možeš pisati sitnim slovima
    Patrik :D
    Maruška i tebi
    Bobčice ~~~~~~~~~~~~~~ za što prije!
    mi još nismo bile na predstavi i baš mi bed zbog toga

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj **mial** prvotno napisa
    :
    Stijena :zavidnismajlić: šala samo se ljepo provedite uz puuuuuuuno romantike tak da nam možeš pisati sitnim slovima
    bacit pogled na post iznad: čeeeeekaaaaaj ima vremenaaaaa, ipak imam tek 32 (i pol)

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

ivan opet samo leži, ništa od spavanja
    evo NINA80 i Kristijan ovako al brblja cijelo vrijeme, stavila sam ga u 2 sata na spavanje
    ne znam jel da ga idem izvadit iz kreveta il da ga jos malo pustim :/

pustit cu ga mozda i zaspi....

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj NINA80 prvotno napisa
    Kak se u vasoj kuci govori,jel ima Hrvatski vrtic?
    govorimo samo hrvatski, a slikovnice citamo i na njemacki i na hrvatski

vec dosta rijeci Kristijan zna i na njemacki, trebala bi ga malo pripremiti prije vrtica da zna trazit ako nesto treba npr.piti i sl. jer ici ce u njemacki vrtic (hrv. vrtic ovdje ne postoji)
    mi se uglavnom posjecujemo sa Hrvatima tako da on jos uvijek cuje samo hrvatski, ali kad od druge djece cuje nesto na njemacki onda to ponavlja danima

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Stijena kad krecete?

mahni malo kad budete iznad nas bit cu na balkonu ,

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ivan već viče iz sobe "ja sam se probudio" ali nije ni oka sklopio
    nek se malo još odmara pa će lakše dočekati 20 sati i pravo spavanje

mislim da se mi definitivno pozdravljamo sa dnevnim spavanjem, ali planiram, budući da se ne buni, ostati pri ovom odmaranju
    presvučem ga u piđamu, stavim u krevet, pustim pjesmice, pritvorim vrata i spustim roletne pa dok izdrži
    ipak i to nešto znači, odmori se
    najgore mi je ako je cendrav predvečer

moram pitati kako je u vrtiću, no kad ide u vrtić buđenje je u pola 7, a ne kao doma 8-9, pa pretpostavljam da im tamo zaspi, nije teta ništa komentirala...

mial, iz tvojih priča, a i još nekih koje sam čitala čini mi se da se lakše adaptiraju klinci od godinu, godinu i pol, nego ovi veći, ili griješim
    :?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •