a čuj, pije puno mlijeka, ali pije ga uvijek, a i testiran je na kravlje mlijeko pa ne znamtraktorka prvotno napisa
ne znam na što si točno mislila vjerojatno na hranu koja potjera ili čini stolicu mekom, jede žitarice, povrće slabo, voće isto, puno mesa, ribe
ne znam ni sama
životinja nemmao, a ivan je čistunac za poluditi, non stop pere ruke i briše lice kad jede, izluđuje me, kako je u vrtiću, to je druga priča
za poliudit, evo upravo iz druge sobe viče "aaaaaa, prljavi nos"
btw opet leži već više od sat i pol i ne može zaspatiu, a u vrtiću bez problema
stijena, svi su pomislili da je problem u prostoru koji takvi topici zauzimaju, a onda je glavni argument postao da netko tko treba info neće pretraživati milijon takvih postova da ju pronađe (pametni znaju čemu služi pretražnik!)
da bi na kraju izašlo na vidjelo da je najveći problem ako netko da nekakvu krivu info o dojenju, pa netko drugi kaže da je to pročitao na rodi, a one nemaju vremna vrebati na sve krive info koje se nađu na forumu
kužim ja to sve, one su volonterke, educirale su se, muka im je od savjeta tipa dajte čaja od kamilice ili pijte manje vode ako su vam prepunjene dojke, ali krivih info će uvijek biti, ne vjerujem da ih je tako lako istrijebiti, uostalom pa nismo mi sve guske da baš ništa ne znamo pa da nas trebaju spašavati iz kandža neznanja i budalaština :/ :?

pa tko zna nek ga objavi da ne živimo u ne znanju