ja isto ostajem kod ovog popodnevnog odmaranja
rano mi je da se vec odvikne od popodnevnog spavanja :/
u svakom slucaju bolji je navece ako se ovako odmori, nego kad uopce ne spava ili ne odmara
ja isto ostajem kod ovog popodnevnog odmaranja
rano mi je da se vec odvikne od popodnevnog spavanja :/
u svakom slucaju bolji je navece ako se ovako odmori, nego kad uopce ne spava ili ne odmara
da to se i meni vidiyasmin prvotno napisa
![]()
zato već danima razmišljam kako ću malog ipak upisati dogodine, iako sam MM rekla da bi htjela da i on krene kao i Kala.
evo frendica ima malog star je 1g i 3 mj (onog što sam ga čuvala) i on ovaj tjedan je ostajao već na spavanju veli niš od suza. bed mi je već sad jer miš moj mali nikako da dođe na red na mamu i još ak ranije krene baš sam nekako ljuta na sebe koda ga zakidam na svemu, anije namjerno i bar ja ne radim razliku. moram se posvetiti Kali kad je doma da ne misli da ide u vrtić jer nju više ne volim jer sam s bracom iako joj nikad ne pričam kad je ona u vrtiću da sam ja s njim
**mial**![]()
vjerujem da ti je tesko evo malo ~~~~~~~~~~~~~~ da izdrzis!![]()
haribo, ma nije bed samo nekad malo primi
došo MM s posla i veli da bi išo na ribčiju i poveo Kalu :D
sad sinek i ja se mazimo![]()
**mial** bas super!
Kristijan ipak nije zaspao popodne :/
al zato sad vec spava :D
a bas se umorio danas, sadili smo spinat u vrtu i malo kopali, sav se bio oznojio od posla 8) al eto nije mogao zaspati
Znaci A je super,spava popodne i vec do 21h je ponovo u krevetu(zzzz).
A joj ja kako vidim ja sam jos premlada za drugo :? (23)
čekaj, bobi- to u zagradi su tvoje godine?
Jaaaaaaaaaaaoooooooooooooooo, okrutna sudbo, ode moja lenta![]()
![]()
Bobcica i NINA80 su nam malo popravile prosjek 8)
Babe stareevo i mene...
Ajde sad se lakše diše kad su i neke mlađe s nama
Bobčice pa ti si u cvijetu mladosti,svaka čast na majčinstvu ,da sam ja npr. ostala tako mlada trudna,pa to bi bio totalni cirkus,tada (sa 23 g) sam bila "najpametnija" na svijetu-Bože sačuvaj kad se sjetim tih dana-nit briga nit pameti![]()
Naravno da tu ne mislim na tebe uopće-samo automatski komentiram sebe u tvojim godinama-pa ja sam tada samo izlazila,tražili su se uvijek neki frajeri,a biti mama me sablažnjavaloi tada sam govorila da mi ne pada na pamet bar još 10 godina,ipak sam se malo prešla (rodila sa 28) i mislim da sam pogodila svoje pravo vrijeme za biti mama
![]()
Haribo-pa vi ste fakat jako vrijedna obitelj,ono što ti napišeš,mi ne napravimo ni za tjedan dana![]()
Mial-super za tatu,ljubi malenog !!
Yas-ne mora ti ništa još značiti to ne spavanje popodne,možda će ipak biti dana kad mu se bude spavalo,samo ga ti stavljaj u krevet,makar na odmor ako mu se baš ne spava
Stijena-ja čekam da ti prva ostaneš trudna,pa ću odmah ja za tobom,časna pionirska,a i ipak si starija od mene![]()
Mare-![]()
Wana-gdje si draga?
Točkica-vukova kućica![]()