Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 59 od 59

Tema: potrošne stvari-što redovito nosite u vrtić?

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mjesečno:
    vlažne maramice
    paket običnih maramica
    plastične čaše

u 2 mjeseca: pavlovičku za pelenaše
    I naravno oni koji nose pelene 2-3 kom pelena za taj dan.

Jedino nas znaju tražiti kojekakve kutije i boce ili ako mi smislimo tak nešto zanimljivo od potrošnog materijala pa da naprave neku zanimljivu igračku.
    Još nikada nisu tražile ništa od hrane.

paci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

dakle, koliko sam shvatila, većina vrtića traži da se donesu određeni potrošni materijal, kao maramice, ručnici, vl.maramice i sl. što kod mene izaziva prilično čuđenje zato jer je kod nas to isključivo na dobrovoljnoj bazi, ja svaki mjesec obavezno donesem nešto od toga jer smatram da je bolje više nego manje, i svaki put mi tete naglašavaju da ja to nisam obavezna jer vrtić dobiva sredstva upravo za tu namjenu, dakle higijenski pribor, i da oni stvarno imaju dovoljno papira i sl.
    radi se o gradskom vrtiću, kako kod mene tako i kod nekih drugih koji ovo jednostavno moraju nositi, pa se ja sad pitam :? stvarno nije u pitanju tih recimo dvadesetak kuna mjesečno koje izdvojim, no kad se to malo pomnoži :/
    a ove grickalice/kekse/smokiće i ine potrepštine koje određeni vrtići još cimaju da se donesu ne bih niti komentirala...

Erin avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Rezervna roba nam stoji u ormaru, kao i pasta i četkica za zube. Jedamput mjesečno donosimo 2 paketa papirnatih ručnika i u zimske mjesece papirnate maramice. Na početku godine blok za crtanje tj mapu br.4. Ostalo po želji, sve im dobro dođe. Vrtić je privatni.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

U našem vrtiću roditelji donose grickalice i kekse. Da se razumijemo, ja bih najviše voljela da moja curka pojede voće umjesto toga ali priča mi doma da jede kekse. Svaki dan. Zbog toga mi je malo neugodno što još nisam nikad ništa donijela. Donijet ću im petit beur- valjda se tako piše! Ti mi se čine nekako najobičniji a moja curka ih voli.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj paci prvotno napisa
    dakle, koliko sam shvatila, većina vrtića traži da se donesu određeni potrošni materijal, kao maramice, ručnici, vl.maramice i sl. što kod mene izaziva prilično čuđenje zato jer je kod nas to isključivo na dobrovoljnoj bazi, ja svaki mjesec obavezno donesem nešto od toga jer smatram da je bolje više nego manje, i svaki put mi tete naglašavaju da ja to nisam obavezna jer vrtić dobiva sredstva upravo za tu namjenu, dakle higijenski pribor, i da oni stvarno imaju dovoljno papira i sl.
    radi se o gradskom vrtiću, kako kod mene tako i kod nekih drugih koji ovo jednostavno moraju nositi, pa se ja sad pitam :? stvarno nije u pitanju tih recimo dvadesetak kuna mjesečno koje izdvojim, no kad se to malo pomnoži :/
    a ove grickalice/kekse/smokiće i ine potrepštine koje određeni vrtići još cimaju da se donesu ne bih niti komentirala...
    ja sam racunala da sam od 01.09. do jucer potrosila oko 100 kn jer je svaki drugi dan nesto potrebno kupiti: salvete, maramice, blok za crtanje, flomasteri, skarice, vodene boje, cetkica i pasta za zube, 5 kn za jednokratne plasticne case u kojima ce pribor za pranje zubiju drzati, po 15 kn za predstave(mislim da su bile dvije), nesto za dane kruha....
    i naravno jos uvijek kiki ili neki drugi bombon iako su u nekim drugim grupama poceli sa davanjem suhog voca, a na pitanje zasto se to i kod nas u grupi ne primjeni receno je kako nisu znali nista o tome i da ce probati ponuditi djeci. iskreno, mislim da ova moja to nebi ni primirisala kad se od jaslica naucila u vrticu dobiti kiki pri odlasku iz vrtica

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

U jaslama su nam tražili pelene i vlažne maramice, eventualno neki ubrus ili papirnate maramice.

U novoj (mlađoj vrtićkoj) grupi ne trebamo doneti ništa. Čak ni ubruse za ruke jer to izgleda dobija celi vrtić pa neka grupa više troši a neko manje. Ja sam odnela jedno pakovanje vlažnih maramica i par paketića papirnatih, tete su ispisale ime(na) i pohranile u ormarić za slučaj da zatreba. Ja sam jedina mama koja je išta donela. (bezpelenaši smo)

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj danielica prvotno napisa

ja sam racunala da sam od 01.09. do jucer potrosila oko 100 kn jer je svaki drugi dan nesto potrebno kupiti: salvete, maramice, blok za crtanje, flomasteri, skarice, vodene boje, cetkica i pasta za zube, 5 kn za jednokratne plasticne case u kojima ce pribor za pranje zubiju drzati, po 15 kn za predstave(mislim da su bile dvije), nesto za dane kruha....
    i naravno jos uvijek kiki ili neki drugi bombon iako su u nekim drugim grupama poceli sa davanjem suhog voca, a na pitanje zasto se to i kod nas u grupi ne primjeni receno je kako nisu znali nista o tome i da ce probati ponuditi djeci. iskreno, mislim da ova moja to nebi ni primirisala kad se od jaslica naucila u vrticu dobiti kiki pri odlasku iz vrtica
    pa jel to privatni ili državni vrtić?
    u državnom bi te sve stvari trebale biti osigurane od strane vrtića (osim predstava)
    ovo o kikićima neću ni komentirati, jer svaki put kad nešto takvo čujem, pozli mi...

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

to je gradski i jedan jedini tako da moras sutiti i trpiti jer druge opcije nema

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ajoj....
    al možda bi se nešto i moglo promijeniti ako više roditelja uputi pritužbe Gradu....

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •