Stranica 2 od 7 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 336

Tema: Kako se osjećate sad pred kraj?

justine

Početno

Ja nemam kontrakcije, ali najgori mi je svrab koji osjećam po cijelom tijelu. Stalno se mažem kremama, uljima, ali ništa ne pomaže. Najgore mi je navečer kad legnem u krevet jer ne mogu spavati od konstantnog češkanja. Ima li još netko takvih problema?

mikonja avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj justine prvotno napisa
    Ja nemam kontrakcije, ali najgori mi je svrab koji osjećam po cijelom tijelu. Stalno se mažem kremama, uljima, ali ništa ne pomaže. Najgore mi je navečer kad legnem u krevet jer ne mogu spavati od konstantnog češkanja. Ima li još netko takvih problema?
    ja samo po trbuhu...

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Isto svrab po cijelom tijelu, cak mi se pojave i neke male tockice po kozi.. Zna biti tako jak da od cesanja napravim ranicu, nevjerojatno... Justine, imas novu pp

Franciska75 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj mommy3 prvotno napisa
    Citiraj Olivija prvotno napisa
    Ajd sad ću ih ja još pofarbati i podebljati.
    Jupiiii :D :D Ako ti se da, svaka ti dala Ja ogladnila od ove borbe i emocija i sve skupa pa idem papati!
    E sad si me dobro nasmijala! Mene nije bilo doma, ostavila sam borbu na drugoj stranici, a kad sam se vratila, ono čuda se desila!

Franciska75 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Sad me strah i pisati da me nebi optužili za ne znam ni ja što! Ne znam ko se bori za što i protiv koga! Za koju državu???
    Sibel, ja sam isto načula da tako bude pred kraj, samo se opusti i neka MM kuha i dalje!
    Dzani, moj štucavac isto često štuca!
    Eto, sad ću vas pratiti do večeras, pa se javim opet!

Irena001 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Cure, pridružite se na http://superbaby.org/forum/
    Tamo ćete naći svoje stare skupine :D

Nina2007 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ostale teme su zaključane, pa da napišem ovdje što sam htjela odgovoriti osoblju foruma:

Citiraj Mukica prvotno napisa
    na to potrosite neko vrijeme i svu ovu silnu energiju koju imate?
    upravo tako...čemu trošiti energiju na prepiranje (a vi ste već odlučili) kad postoje i drugi forumi na kojima osoblje ne ukida topice na kojima se razmjenjuju svakodnevne brige i veselja vezano za naše trudnoće (odnosno kasnije, za naše bebe)

Žao mi je što sam onoliko energije i živaca jutros potrošila, ali hvala Bogu mi zimnice (a i ostale skupine, koliko sam imala vidjeti ) smo se opet sastale i nastavljamo naše ugodno druženje na drugom mjestu kad smo već odavde protjerane

Netko je već upozorio na kontraefekt vaših mjera - da ćete samo izgubiti dobar dio vjernih forumaša....do stručnih informacija mogu doći na puno mjesta, a na podršku kakvu sam pronašla u svojim zimnicama - malo gdje

Srdačan pozdrav

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

O, trdunjače moje, pa šta je ovo, odem par dana na more, a ono ukinuše nam kružoke! Moram priznati da me to rastužilo, osobito sad pred kraj... Budući da smo sad sve zajedno, postavljam pitanje svima, iako sam dobila jedan odgovor na problemima. Naime, već par dana osjećam peckanje na vrhu jezika, a danas ujutro su mi se pojavile i neke bijele naslage. Odgovorila mi je samo jedna cura koja misli da su gljivice u pitanju, a ja sam našla na netu da je peckanje jezika znak anemije pa me malo frka. Ima netko s ovakvim iskustvom?

MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

vece cure,

ja sam dosta propustila izgelda danas..ali sam imala jako puno obaveza...i jako sam se umorila a onda kad sam predvece dosla kuci uhvatila me je takva muka i tako me je boljela busa da sam mislila da cu umrijeti....jedva sam dosla sebi. Izgleda da mi je naskodio luk koji sam pojela u rucku :? groznooooooo.... ali da ne kukam idem se pokusati updaateati...

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Sudeci po vasoj listi i ja spadam u jesenske iako su me dosad vodili pod ljetne. Dakle prijavljujem 13.9. decko SD.

Veceras me drze kontrakcije na 15 minuta vec satima. Nisu bolne ali nisu ni bezbolne. Ja se napola pripremila, oprala kosu, obavila brijanje pa cemo vidjeti...

Kaća avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Pozdrav svima!
    Ja sam se sa PDF Potpomognute spustila na Kružoke (konačno sam i to dočekala) i godinama svaki dan pratila Rodin let, ponekad nešto komentirala, izvještavala, a ponekad samo u tišini čitala, informirala se, učila.
    Moram reći da sam se osjećala dobrodošlom na Rodinim krilima svo ovo vrijeme i osjećala sam se dobrodošlom kad sam konačno sišla na kružoke. Eto sad su ukinuti, taman kad sam se veselila da su krenule jesenske trudnice prema rađaonama. Žao mi je zbog ukidanja kružoka, samo toliko cure. Pusa svima.
    Da ne zaboravim, danas sam 29+3, i baš se osjećam trudno zadnje dane.
    Još uvijek na početnoj kilaži

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

I ja bi k vama!!! Trudna sam 29+5 i nosim curicu. Izgledam kao da sam progutala loptu, tj. imam samo oooogroman trbuh koji zadnjih tjedana liči na nogometno igralište jer mala izlazi sa svih strana.

mikonja avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa
    Sudeci po vasoj listi i ja spadam u jesenske iako su me dosad vodili pod ljetne. Dakle prijavljujem 13.9. decko SD.

Veceras me drze kontrakcije na 15 minuta vec satima. Nisu bolne ali nisu ni bezbolne. Ja se napola pripremila, oprala kosu, obavila brijanje pa cemo vidjeti...
    drž se koksy!!!!!
    imaš pp

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj twin prvotno napisa
    I ja bi k vama!!! Trudna sam 29+5 i nosim curicu. Izgledam kao da sam progutala loptu, tj. imam samo oooogroman trbuh koji zadnjih tjedana liči na nogometno igralište jer mala izlazi sa svih strana.
    Sorry, I forgot. Termin je 24.11.

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Nina2007, niste protjerane odavde, nemoj pretjerivati.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

I ja se osecam proteranom...

Tek da spomenem, da sam naletela vise puta na topice, gde si bas ti, momze, vise puta pozivala cure sa raznih topica da se prikljuce kruzocima trudnoce izmedju ostalog i radi druzenja. Nemoj ovo shvatiti licno, ...jednostavno sam zbunjena.

I za mene, na zalost Roda vise nije ono sto je bila.

Nina2007 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

gle momze
    ne raspravlja mi se, ali da pojasnim ovo pa neću više.
    Ja ne smatram da sam (ni ja ni bilo koja druga forumašica) išta loše učinila da nam se ovo uradi :/
    Možda vama u osoblju nije jasno koliko je ono što smo osnovale ovdje nekima značilo, ali ja sam jedna od onih kojima je značilo, jako puno.
    Vidi se po broju i postotku mojim postova odrađenom na Rodinom foumu odnosno točnije - na Zimskim kružocima
    Jasno mi je da to nije dobro (zatvarati se u male grupe) ali budući da još nemam iskustva mislim da ga moram prvo steći da bih mogla i na kojem konkretnom topicu biti aktivna i svojim savjetima pomagati drugima (i bit će mi drago da mogu pomoći )

Meni je značenje Rodinog foruma (bilo) uglavnom u ljudima s kojima sam svaki dan prolazila skupa kroz naše T...a vi ste nam to pokušali oduzeti i svesti naše druženje na princip pitanje - odgovor na topicima s konkretnom temom. Znam da ne radite to iz zlobe, nego vam jednostavno nije jasno da smo mi upravo voljeli Rodu onakva kakva je (bila).
    Stvar je mislim u ovome (netko je to već bio rekao):
    vi nas ne razumijete, kao ni mi vas.

Nadam se da će se to promijeniti jer mi je žao da cijela priča završi ovako nečasno...a znam da Roda može puno bolje

anitalu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja mislim da informaciju možemo dobiti na raznim mjestima, nazoveš liječnika, otvoriš knjigu....
    Ono što ne možeš dobiti svugdje, a ja sam dobila na Rodi jest podrška ljudi koji prolaze isto što i ja i to je vrlo vrijedno (meni)...
    Već sam negdje napisala, ukoliko je mogućnost generiranja krivih inf. pravi razlog zatvaranja kružoka onda i cijeli forum predstavlja opasnost da se dogodi isto....

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo i ja se prijavljujem 17.09. Filip Vinogradska

Pusa svima

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj anitalu prvotno napisa
    Ja mislim da informaciju možemo dobiti na raznim mjestima, nazoveš liječnika, otvoriš knjigu....
    Ono što ne možeš dobiti svugdje, a ja sam dobila na Rodi jest podrška ljudi koji prolaze isto što i ja i to je vrlo vrijedno (meni)...
    Već sam negdje napisala, ukoliko je mogućnost generiranja krivih inf. pravi razlog zatvaranja kružoka onda i cijeli forum predstavlja opasnost da se dogodi isto....
    da se ne ponavljam. razlog ne može biti jasniji!
    došla sam nedavno, dočekana kao i svi sa dobrodošlicom, tako da obrazloženje da se nove trudnice ne mogu priključiti "ne pije vode". šteta za Rodu, ponajprije!

MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

slicno se izgleda desilo i na dobnim skupinama....i ja moram priznati da je i meni malo sokantno jer iako nisam bila previse aktivna ...pratila sam sto se desava s drugim jesenicama...i nekako mi nedostaju sad...a s druge strane ima masa nekih pdf koji su mi vise nego zanimljivi i potrebni

kratko....zbunjena sam :/

pino avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

I ja se osjecam protjerano. Ne volim nikakva ogranicavanja slobode na internetu, a pogotovo ne forsiranje nacina komunikacije pitanje-odgovor, koje je u vecini foruma ok, ali na ovom podforumu nije. Nakon skoro tri godine odlazim na novi i nezavisni kruzocki forum.

Drage trudnice, sretno vam bilo, dabogda vam vase bebe stigle zdrave i vesele i na vrijeme! Velike puse svima!

cokolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

mene nema nigdje na spisku, zaboravili me staviti jos od ljeta. a bila sam u pocetku na listi.
    ako ikako moze ja se opet prijavljujem 21.11.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

evo podižem ovaj topic pošto sam prošle godine sve propustila. ja se sad pred kraj (točno 39 tjedana danas) osjećam dobro. imam puno energije tako da nemogu ni spavati po noći. često mi se javljaju kontrakcije, neugodne ali bezbolne jedino ponekad popraćene menstrualnim bolovima. jedva čekam da rodim jer mi je već polako dosta. stalno osluškujem svoje tijelo i pitam se kad će se već jednom početi nešto događati.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Evo i mene, 37.tj. Ova tema je stvorena za mene zadnjih dana. Loše spavam, pa se loše i osjećam i imam osjećaj da se tako vrtim u začaranom krugu. Inače, do sad nikakvih problema. A sad kao da me tramvaj pregazio. Ima li tko sličnih problema? :?

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Curke moje vi ste još trudnije od mene (ja 32. tj.), imam isto menstrualne bolove ponekad, spavam teško (skoro nikak), sanjam uvijek neke gluposti, jedino sam normalna prijepodne dok imam snage nekaj za napraviti po kući, popodne sam "potrgana" i spava mi se opet unazad neka 3 tj. jako, čak mi se čini da mi se i mučnina vraća :/
    I da, teško dišem, teško se okrećem kad ležim. Inače hodam dosta, sve po kući za sinom i mužem radim sama, nakuhavam, idem u šopinge, vozim... Valjda bude sve dobro još ova 2 mj.

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Ja sam se do 34 tj. osjecala super, puna energije i vec sam se cudila samoj sebi da je tako, a onda ima 5-6 dana da me sve zivo boli, posebno prepone i zdjelica a dignut se po noci za poc na wc postala je expedicija...valjda su to cari ovih zadnjih tjedana.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Eh da, cijelu trudnoću se borim kako bih održala normalnu probavu (tj. da uspijem otići svaki dan), a zadnjih par dana idem svako malo! :?

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

eto i mene.35 tjedan, pocela sam lose spavati ali zacudo nemam nikakvih kontrakcija.

Danas sam jakooo nervozna jer idem u bolnicu na pregled, a nevolim nove situacije!
    Upravo pijem kavicu a onda put pod noge!
    Drzite mi fige!

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Anatom, mislim na tebe. Javi kako je bilo. Ja idem sutra na prvi pregled u bolnicu, isto ne volim nove i nepoznate situacije i nije mi baš svejedno.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja danas nekako cijeli dan imam osjećaj da ću roditi noćas ili sutra tokom dana. neznam zašto. i imam osjećaj da mi se trbuh danas još više spustio. nadam se da nisam luda, da me intuicija neće prevariti. sutra u 12 imam pregled pa ćemo vidjeti jel se šta dešava (ako dočekam).

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

hvala bogu da sam vidjela ovaj topic...
    već sam mislila da sam luda i da si umišljam...
    anna8 ja sam u 37 tjednu i imam sve simptome kao i ti a nitko mi ne vjeruje...
    do prije tjedan dana bila sam super.. a sad.. sve me boli, imam osjećaj da su mi noge ko buhtle a nisu tak jako.. kontrakcije su svako malo...ne spavam po noći jer se ne mogu namjestiti a paše mi jedino na desnom boku a to ne smijem... žgaravice su konstantne...križa me bole... sve mi je teže voziti.. hodam ko patka... idući tjedan idem na prvi pregled u bolnicu pa sam malo nervozna...
    i šta me najviše brine..da li ću znati prepoznati kad treba krenuti u bolnicu kad me uhvate trudovi...

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

He,he Lucas - i meni je lakše da nisam jedina! Ista stvar i s nogama, spava mi se samo na desnom boku....
    Eto! Ja sam bila jutros na prvom pregledu u bolnici i baš mi nije bilo svejedno. Al sve je ok, rekao mi je dok vidimo se za tjedan dana i da bi mogla imati lagan porod! Sad mi je lakše!

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

eto i mene,

Ah.bolnica je ipak bolnica!
    Ja sam cjelu trudnocu kod privatnika koji me mazi i pazi jer mu masno placam!

Dobra stvar je sto ja sa babacicom (koju pocinjem zvati kit) sve ok a bome i samnom.Pregled uobicajen ali ipak nesto malo grublji nego sam navikla!
    moram za 2 tjedna ponovno na ctg i uzv.

Ajde neka.i to smo prezivjeli!

Gdje nam je nina20?nije valjda da je stvarno rodila!!!!!

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

anatom, super sto je sve za 5. Nama je termin u dva dana razlike ! I ja trudnocu inace vodim kod privatnika pa kad moram u bolnicu na pregled uhvati me mala snaga. Inace u ovoj trudnoci me puca neki film da cu rodit ranije, neznam zasto jer beba po mjerama prati termin ali eto, nazovite to instinkt. Sa sinom nisam docekala doma trudove vec su mi inducirali porod u bolnici tako da se i ja pitam kako to ide kad ide svojim tokom.

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj bebeto prvotno napisa
    anatom, super sto je sve za 5. Nama je termin u dva dana razlike ! I ja trudnocu inace vodim kod privatnika pa kad moram u bolnicu na pregled uhvati me mala snaga. Inace u ovoj trudnoci me puca neki film da cu rodit ranije, neznam zasto jer beba po mjerama prati termin ali eto, nazovite to instinkt. Sa sinom nisam docekala doma trudove vec su mi inducirali porod u bolnici tako da se i ja pitam kako to ide kad ide svojim tokom.

iskreno, i mene puca da cu roditi ranije!Neznam zasto.Nemam jos sa time iskustva!

tko zna!

Mozda se pogodimo!!!!!

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

anna8 baš mi je drago da je sve dobro prošlo
    baš me zanima šta će meni reći... moj ginić mi je prije 2 tjedna rekao da bi porođajna težina mogla biti 3700g :shock: i da bi možda mogla i ranije roditi a to bi bilo super pa da smo za badnjak već doma...
    anatom, bebeto puno sreće i vama

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Lucas kad ti je termin? i ja se nadam da ćemo za Badnjak već biti doma u dva komada! meni je 20.12.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

I u kojoj bolnici misliš roditi?

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

baš za badnjak... ali ali rekao ginić zadnji put da postoji mogučnost da bu to malo ranije... nadam se.. idem u vinogradsku...

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

I ja idem u Vinogradsku! Možda se vidimo- u boxevima ili sobama! :D

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

moramo si dogovoriti tajni pozdrav

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Nosit ću plavu ružu u reveru! :D

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ok... al di baš plavu...

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj anatom prvotno napisa
    eto i mene,

Ah.bolnica je ipak bolnica!
    Ja sam cjelu trudnocu kod privatnika koji me mazi i pazi jer mu masno placam!

Dobra stvar je sto ja sa babacicom (koju pocinjem zvati kit) sve ok a bome i samnom.Pregled uobicajen ali ipak nesto malo grublji nego sam navikla!
    moram za 2 tjedna ponovno na ctg i uzv.

Ajde neka.i to smo prezivjeli!

Gdje nam je nina20?nije valjda da je stvarno rodila!!!!!
    još sam 2u1. danas bila na pregledu. 3 prsta otvorena. bila i u bolnici na ctg-u (trudova baš i nema). e tu se našao jedan pamenti doktor koji mi je predložio indukciju. ja sam ostala :shock: :shock: i naravno odbila sam. on veli kao da je opasno to što sam toliko otvorena i da bi moglo doći do nekakve infekcije. pa mislim si ja valjda bi mi moja ginekologica nešto rekla. a taj doktor koji mi je to rekao je inače na lošem glasu i sklon je bespotrebnim indukcijama. čak je jednom htio jednoj inducirati porod koja nije bila ni u terminu niti je bilo kakvih problema. mislim svašta si on dopušta . baš mi je digo živce.

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Nina20 samo ti jos izdrzi koji dan!

Ajde bas mi je drago da je sve ok kod tebe.Znaci ti ces nam uskoro roditi!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj anatom prvotno napisa
    Nina20 samo ti jos izdrzi koji dan!

Ajde bas mi je drago da je sve ok kod tebe.Znaci ti ces nam uskoro roditi!!!!!!!!
    pa da :D jedva čekam.

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja sam naprosto sokirana tvojom hrabroscu-2 djece u tako kratkom periodu.

stvarno ti zalim svu srecu.I nesto me zanima ali ako ne zelis reci no frks.
    Jesu li ti ono godine u nicku?

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

nina20 još malo... sitno sitno brojiš :D :D
    a šta se tiče budale od doktora, hvala bogu da nisi pristala....
    drži se mila!!!

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Lucas prvotno napisa

ok... al di baš plavu...
    Pa dečko,ne?

Nina sretno! uskoro ćeš nunati!

Stranica 2 od 7 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor