Stranica 5 od 7 PrviPrvi ... 34567 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 301

Tema: kad vam je beba prvi put prespavala noć

pink avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj smaja prvotno napisa
    moja beba od prvog dana spava cijelu noc. isključivo je dojena beba i niko mi ne vjeruje da ga nećim ne šopam kad tako dobro spava...

Prvo, do negdje 2.og mjeseca je spavao od 22:30 do 7 h, a sad spava od 20: 30 do 5, pocica i spava do 8h...

Znam, znam, sretnica sam...
    :shock: Stvarno za nevirovat
    Moj ima 9 ipo miseci i još uvik se budi svako dvi tri ure, a nekad i manje.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj smaja prvotno napisa
    moja beba od prvog dana spava cijelu noc. isključivo je dojena beba i niko mi ne vjeruje da ga nećim ne šopam kad tako dobro spava...

Prvo, do negdje 2.og mjeseca je spavao od 22:30 do 7 h, a sad spava od 20: 30 do 5, pocica i spava do 8h...

Znam, znam, sretnica sam...
    smaja . javi se za 4 mjeseca na ovu temu,baš me zanima jel ćeš imati istu situaciju ko i ja. Više ni ne brojim noćna buđenja

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa
    evo i ja da prijavim prvu prospavanu noć :D
    mara je zaspala u 11 i to tati na rukama (jer je mama jučer gledala kerine manolice u kinu), ja sam se ujutro digla oko 7, otišla na posao oko 7.45 i mara je još spavala.
    e, a sad umjesto da sam sretna i zadovoljna, ja opet muku mučim jer sam naviknuta da se probudi oko 6 i cica do 6.30 tako da ja s praznim cicama lijepo idem na posao. a danas sam svako malo na wc-u i štrcam mlijeko u umivaonik
    hm, za sad je to prva i jedina prospavana noć

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Prvi put sa 14 mj. i nesto sitno. Zaspala mi na rukama u 20:30 i probudila se u 6 i nesto! Bilo je nevrjeme i strasno je grmilo.. Valjda joj to pase... Zato ja nisam skoro uopce spavala..

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

mara je zaspala u 11 i to tati na rukama (jer je mama jučer gledala kerine manolice u kinu), ja sam se ujutro digla oko 7, otišla na posao oko 7.45 i mara je još spavala.
    e, a sad umjesto da sam sretna i zadovoljna, ja opet muku mučim jer sam naviknuta da se probudi oko 6 i cica do 6.30 tako da ja s praznim cicama lijepo idem na posao. a danas sam svako malo na wc-u i štrcam mlijeko u umivaonik
    hm, za sad je to prva i jedina prospavana noć

A sad ti lijepo meni zavidi. Već ih imam nekoliko. Mislim, prospavanih noći.
    Nema do spavanja dok mater ne kaže: nema cice.
    (kod mene, mislim)

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa
    :shock: Bila si u kinu... :zavidnismajlić:

A ovo za špricanje u umivaonik- prošla sam to sa starijom kad je imala nekih 14, 15 mj i počela spavati cijelu noć.
    A njena mlađa sestra mi to neće tako skoro priuštiti
    A gle mene što sam napisala!!!
    Prije samo tri tjedna. Ma tko bi rekao :shock:

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

...moja Uma spava cijelu noć (od 22-06) od kad je imala mjesec dana,
    sada ima 8 mjeseci i još uvijek je tako....

Niti jedan jedini put se nije budila noću.... :D
    Spavalica..............

Šklopi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

kad vam je beba prvi put prespavala noć?

- još nije, tj. omakla mu se JEDNA noć krajem prošle godine baš na moj rođendan... za sad još čekam...
    i nadam se da će se to desiti prije nego što preselimo u skupinu 3-6 godina

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Da li se računa da je jela u 23:50 pa slijedeći put u 6:00?

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

sa vise od dvije.....ako ne racunamo da je 6 noc
    tad posisa i nastav do pola 9.

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

moj spava noć. ima 6 i pol tjedana i tako spava od četvrtog, kad nam je došao doma iz bolnice. kako je njegova bolest bila takva da mu je opće stanje bilo loše pa je zato i u početku puno spavao bila sam zabrinuta, ali sad znam da dijete voli spavati noću. pocica obrok oko 23h i do 6 spava.
    :D :D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Daj Boze da se ne promijeni

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj sweety prvotno napisa
    U No Cry Sleep Solution sam pročitala da se smatra prospavanom noći kad beba odspava 5 sati bez buđenja.

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

prekjučer. 25 mjeseci. imala sam osjećaj da mogu neboder sama izgradit. jučer opet buđenje :/

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Honey prvotno napisa
    Citiraj sweety prvotno napisa
    U No Cry Sleep Solution sam pročitala da se smatra prospavanom noći kad beba odspava 5 sati bez buđenja.
    beba...a djete?

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Dijete, hmmm... krivi podforum!

Gle kak sam vješto izbjegla odgovor

printemps avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Treča prospava noć, od 21-5:30h :D :D :D Beba danas napunila 5 mjeseci!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

moj sinko još uvijek ne spava, a ima 22 mjeseca :shock:
    Vrlo je živahno dijete, a to se odražava i noću
    Ali sve se preživi, na sve se čovjek privikne....pogotovo kad imaš partnera koji je isto svaku noć velik dio noći spreman žrtvovati 8)
    Takva je i kćer bila....sad ima 8 godina i još uvijek se zna s vremena na vrijeme došuljati k nama u krevet...ako je imala noćne more

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ako izuzmem slučajno prespavanu noć sa 2 mjeseca, preksinoć i sinoć su bile 2 za redom :shock: :D Recite mi da je to sad to i da će i dalje tako nastaviti.

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

pardon, krivi smajlić

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

sa oko 33 mj.
    tu i tamo (između pet i deset) puta do tada

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Kako uspijevate s tolikim buđenjima imati još vremena za sebe,za druženja,za biti dobro raspoložena. Ja sam četiri mjeseca zombi koji je stalno nervozan i ne znam kako si pomoći.
    Da li imate pomoć sa strane,mamu,svekrvu..preko dana,noći,kako vam ide za rukom?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

moje se obje bude (10 mj. i 39 mj.)

zapravo mi je najteže kada odspavaju dva, tri sata i onda se obje probude (uzajamno) pa se u od dva do šest jutro igramo. i onda odspavamo do devet

noći kada samo svaka pocica par puta u snu i nastavi dalje spavati su mi bog bogova

nisam neraspoložena, družim se samo s ljudima do kojih mi je zaista stalo, a vrijeme za mene je malo čitanja i šivanja. i tata dijeli naše noćne igrarije. odmorim se kada spavaju danju istovremeno, ali to nije češće od dvaput tjedno ni dulje od sat vremena. velika zapravo više ni ne spava danju, pa mi je time i teže

india avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

s 2,5 godine. imala je fazu spavanja cijelu noc od svojih 6 tjedana pa do 3 mjeseca i tad načisto povampirila. a ja mislila tad da će potrajazi zauvijek

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj mama od formata prvotno napisa
    Kako uspijevate s tolikim buđenjima imati još vremena za sebe,za druženja,za biti dobro raspoložena. Ja sam četiri mjeseca zombi koji je stalno nervozan i ne znam kako si pomoći.
    Da li imate pomoć sa strane,mamu,svekrvu..preko dana,noći,kako vam ide za rukom?
    Ne, nisam imala apsolutno nikakve pomoći, čak se ni mm nije niti jednom probudio da podijeli sa mnom noćne smjene (on radi, a ja sam, kao, slobodna).

U početku nisam imala vremena za sebe (malo bih čitala dok je malecka dojila), ni s kim se nisam družila osim preko telefona, a raspoloženje mi je bilo doslovno na nuli pa i ispod, šizila sam oko svega i na sve oko sebe, i usto sam dobila 8 kila od prejedanja.

Onda sam se navikla i danas mi ne smeta ni ako me deset puta probude po noći. Jednostavno sam oguglala, tijelo je skužilo princip odmaranja dok može, i to je bilo to. Doduše, s malcem sam od početka radila po knjizi "Kako uspavati dijete bez plakanja" što nam je dosta pomoglo, pa sam odmornija nego prvi put.

paid avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

6,5 mjeseci. nijedna prospavana noć. probudi se ne znam ni ja koliko puta.nekad jede, nekad se mazi, nekad samo malo zaplače, nekad se napije, nekad nasmije i tako. ja svaku večer liježem u nadi da ćemo spavati barem 5 sati u komadu.

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ja nemrem vjerovat, ali noćas.

još sam u šoku.

naravno da sam se ja 2 put probudila, nudila mu cicu ali nije htio.

Klopao zadnji put u 22,30 i idući put malo iza 6.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj mama od formata prvotno napisa
    nijedna prospavana noć. budi se svakih 1,5-2h, ponekad joj se omakne i 3...
    nikakva pomoć pa čak ni od mm jer on ne čuje kad se mala probudi niti kad se popne na njega i počne plakati...stvarno spava ko top.

po danu sam zombi...uključim autopilot i pičim. neću nabrajati koliko puta sam stavila kuhati ručak i zaboravila na njega, ili nisam izvadila veš iz mašine 2 dana, ili...

bit će bolje

(ili će ona počet spavat ili će mene zatvorit u ludaru, u svakom slučaju, naspavat ću se)

Palagruža avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Sunce moje malo, prvi put je prespavala 7 sati u komadu kad je imala malo više od mjesec dana. Bilo je to nakon jednog dana kad gotovo uopće nije spavala, pa sam to povezala s tim. Međutim, manje-više je nastavila tako, znači spavati cijelu noć i kad bi više spavala po danu. Sad, s nepuna tri mjeseca recimo da dvije od tri noći spava bez buđenja, ponekad odrapi i 9 sati u komadu.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

naš sinek spava od 3,5mj cijelu noć za sada se još ne budi po noć ,ata noć traje od pola devet do sedam ujutro.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

drage moje, da se i malo javimo,
    moram priznati da sam zapostavila forum
    uglavnom, naša princess počela spavati cijelu noć sa 7 mjeseci,
    no kako je naučila sama ustati sa nekih 9, vježba to i po noći,
    tako da se nekoliko puta na noć probudi, digne, zove, mi je
    polegnemo pa spava dalje....
    da li netko ima iskustva s time...
    do kada tako
    naime ne jede ni ne pije ništa noću, nije joj hladno,nego
    jednostavno ustane i hoda.

ako netko ima iskustva s time bila bih zahvalna :?

i naravno, tako je i s uspavljivanjem, ona ustaje i ustaje, ja je polegnem pa tako nekih 15-30 min dok napokon ne odustane

štrumpf avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Još nijednom... Za koji dan će napunit 10 mjeseci. U najboljem slučaju budi se svaka tri sata, papa pa nastavi, ali nekad (kao noćas) mi se čini da ću dobit živčani slom. Budio se i po dva puta u istom satu. Koliko puta ukupno nisam se ni trudila brojat.
    Čini mi se tako nevjerojatnim da će jednu večer zaspat i ujutro se probudit... ne vjerujem... barem ne dok sisa, a to ne mislimo tako brzo prestat.
    Ako se (kao danas) ne probudim s migrenom i cijeli dan provedem teturajući se po kući u bolovima čim se dignemo sve zaboravimo.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

8) 8) 8)
    živim uz pomoć naočala koje tamne, inače bih opako škiljila

moj maleni se budi minimalno 5 puta od 20 do 7 ujutro,
    tad sam odmorn(ij)a, a kad opali desetak puta dok on ciči od sreće jer dignem rolete, ja često razmišljam o odlasku u budućnost...
    ima 6 mj

seka mu je spavala cijelu noć sa oko godinu i pol, ali ne svakonoćno, već recimo 5 od 7 noći.... to je bio preporod!!!! ah

Juls avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Moja curica od 4,5 mjeseca je pretprošle noći spavala prvi put od 23:00 do 08:30 h. Znala sam da neće moja sreća potrajat, noćas opet sve po starom. No, možda se opet predomisli. :? Isključivo je dojena beba.

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Dojila sam do 1g, ali od 7mj. samo po danu.
    Bez ozira na sve sada malecki ima 13mj. i NEMA NITI JEDNE prospavane noći.
    Do 10mj. se budio svakih 20min., sada je bolje budi se najmanje 5 puta na noć.
    Koji puta je čak i budan u krevetiću ili kod nas u krevetu (u mraku) satima.
    Od rođenja do danas ne mogu reći da ima sve ukupno 8 sati sna u 24h.
    MM i ja umiremo od nespavanja.
    Najbolje da idemo na drugo dok smo još u điru )))

štrumpf avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj sandra254 prvotno napisa
    Najbolje da idemo na drugo dok smo još u điru )))
    Ja obično kažem MM-u, kad pita ´kad ćemo drugo´,čim prvi put prospavam noć...

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

štrumpf,
    onada ti se više neće dati, jer ćeš opet osjetiti čari lijepog sna ))))

pam avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Evo M. ima 5,5mj i jos nije .
    Zaspi oko 22h i budi se oko 3h, pa na cicu, zaspi i probudi se opet oko 6h pa na cicu zaspi i tako spavamo do 10h..

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

PAM
    kada mi meni bilo tako kao tebi ja bi u crkvu išla reći hvala za prespavanu noć. 3h pa u 6h pa do ujutro??????
    Moj 14mj i kreće cca: u 1h ali brzo zaspi, 3h i ona budan cca 1h u 5:30 DIZANJE jer je gospodin naspavan. Ja umirem od nespavanja.

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

PAM
    kada mi meni bilo tako kao tebi ja bi u crkvu išla reći hvala za prespavanu noć. 3h pa u 6h pa do ujutro??????
    Moj 14mj i kreće cca: u 1h ali brzo zaspi, 3h i ona budan cca 1h u 5:30 DIZANJE jer je gospodin naspavan. Ja umirem od nespavanja.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Sven spava cijelu noc od dva mjeseca, sada ima četiri. Obicno zaspi izmedju 22 i 23h, a budi se izmedju 6 i 8h. Ovo je pravilo, ali povremeno se probudi za dojenje oko 2 ili 3h. Mama i tata su jako sretni radi toga i znaju cijeniti malog mišića - ako place i nervozan je nosimo i mazimo do besvijesti

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

moj bebač star 2,5 mj, dojen, odnedavo spava cijelu noć, 9 sati u komadu. prvo dijete mi se budilo svakih 1,5 h do prvog rođendana, takoda je ovo veliko iznenađenje za nas. samo se nadam da će tako i ostat.....

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno Konačno!!!

Moja bebuška sinoć prvi pu od 20.00 do jutros 6.00. Ima 9 mjeseci. Do prije tjedan dana se budila doslovno svkih pola sata i tako je bilo od njenih 3 mjeseca kad smo zbog anemije završile u bolnici. Do tad je spavala po 6 sati u komadu. Ja i suprug smo na izmaku snaga kupili knjigu Kako naučiti dijete spavati i to je upalilo. Nismo se striktno držali svega jer je malo pre okrutna nego smo kombinirali no cry metody s ovom i već drugu noć je spala 5 sati u komadu. Moram priznati da sam ja po tome prva pljuvala, ali kad se malo ublaži režim isto radi. Moja curka je sad naspavana i vesela cijeli dan. Kao da se ne radi o istom djetetu.Presretni smo. Čak i po danu dva puta zaspi po sat vremena. Ja sam se malo odmorila i više nemam vrtoglavice i ne rušim se u nesvijest od umora. Evo to sam morala podijelit sa forumašicama.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Zadnja tri dana ne budi se na podoj,spava u komadu devet sati i ima 5,5 mjeseci!

bimba iaia avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

moja je počela spavati cijelu noć tek s 2.GODINE!

Da,naravno,pokušali smo poslušat i pametni savjet naše patronažne pa joj dali i večerat s 4 mj :/ ,ali nije pomoglo...cica je cica.
    A s 2 god. sam joj objasnila da cika po noći nana...
    A ako takva bude i 2,beba,ja ću se naspavati tek 2011.
    A zašto već razmišljam kako izbjeći patronažnu,tko zna

kistić

Početno

upravo drzim bebu u narucju jer se budi u kreveticu i ne zeli u njemu spavati. ima vec 10 mj i sve se cesce budi. zanima me jeste li se susreli s knjigom "svako djeste moze nauciti spavati" i jeste li ju primjenili. komentari, iskustva, poz i neg strane .... sve me zanima.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Moja princeza od 10 i pol mjeseci najčešće spava od 20:15 do 05:00, popije bočicu i nastavi do 08:00h. Mogu reči da sam jako zadovoljna!
    Ma nikada mi nije pravila probleme po noći, od rođenja ima svoj ritam i nadam se da se to neće promijeniti!
    Ovih dana je malo veći problem spavanje jer je prvi puta prehlađena, začepljen joj je nosić pa joj je sve to nepoznato i u šoku je, tako da nemirno spava, al ipak spava!

kistić samo hrabro! Ne odustaj od njezinog krevetića, ne radi grešku spavanja zajedno!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj kistić prvotno napisa
    upravo drzim bebu u narucju jer se budi u kreveticu i ne zeli u njemu spavati. ima vec 10 mj i sve se cesce budi. zanima me jeste li se susreli s knjigom "svako djeste moze nauciti spavati" i jeste li ju primjenili. komentari, iskustva, poz i neg strane .... sve me zanima.
    meni je ta knjiga grozna :shock: Mislim da se na nekom topiku (više od jednog) raspravljalo o njoj...

Možda da pokušaš s knjigom: kako uspavati dijete bez plakanja? nama je dosta pomogla...
    imaš ovdje:
    The No-Cry Sleep Solution
    The No-Cry Sleep Solution- 2. dio

sretno

kistić

Početno

I meni se cini brutalna, ali dosta nasih frendova ju je primjenilo. bilo je, kazu, grozno ali im sad kikici spavaju. da li ova knjiga koju si spomenula misli na uspavljivanje u kreveticu ili rukama ili????

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

gdje god ti odlučiš
    pročitaj prvi post prvog topica koji sam ti linkala. to je sažetak knjige

Stranica 5 od 7 PrviPrvi ... 34567 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove