Cure koje svoje (bebine) platnene sušite u sušilici, molim vas da napišete koliko vam u prosjeku traje program sušenja. Ja sam išla probati sa svojih prvih par pelenica (fitted) i morala sam sušiti dvaput na najduljem programu (2 x 150 minuta). E sad, moja sušilica je kombinirana sa perilicom pa vjerojatno nije jednako kvalitetna kao 'samo sušilica', ali 5 sati mi je stvarno previše. Dugo ju nisam upotrebljavala uopće jer je bilo lijepo vrijeme, a nikad zapravo nisam sušila ništa tako debelo pa sam sad zbunjena. Nadam se da ću zaključiti da je neki manji kvar u pitanju (mada nije ni to neko veselje), ali prvo me zanimaju vaša iskustva... A kad ih sušite na radijatoru koliko to otprilike traje? Problem s radijatorom mi je taj da kad postignem željenu temperaturu, on prestane grijati (logično), a nemam namjeru pregrijavati stan da bih osušila pelene. Uglavnom, uhvatila me panika da ću se zimi baviti sušenjem pelena više nego ičim drugim. Razuvjerite me.

Odgovori s citatom
ja sam ti bivši ovisnik
provjereno od prije par dana
(nema veze dobila sam ju besplatno, a već je i puno bolje što mi dobro izcentrifugira pa sušenje ipak nije tako dramatično dugo)
što da vam kažem... nakon 30 sati ih više ne bi bilo! 30 min!
(eto to je negativna strana susilice).