Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Zimske bebe - što sve treba?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Zimske bebe - što sve treba?

Zanima me što ste sve nabavile za vas i naravno za vaše zimske bebe, kako mislite provesti zimu, kakve su vam "vizije"?
    mene je užasno strah kako će biti po snijegu (ako ga bude) sa trbuhom, da ne padnem ili sl....
    sebi još nisam nabavila ni komad zimske robe, no za bebu već imam neke stvarčice, znat će moje stare drugarice

Alkemicarka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mene isto strah leda, jer sam rođena šeprtlja. Za sebe sam hulahopke 60 den-a jer sam zimogrozna, traperice za koje se nadam da ću moći ući u njih kad bude zima. Najviše me strah da ništa neću moći navući na sebe jer imam jaču guzu, pa ne mogu od dolje, a kad trbuh još naraste neću moći ni od gore.

Za Barta još ništa. Početkom 10. mj. idem u Sloveniju. Imam namjeru kupiti i neki skafanderčić - posebmo kad sam vidila jedan u Iani za 455 kn :shock:

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

meni je mama kupila skafanderčić za mrvu, a za sebe ću i ja nešto ili idući tjedan u VŽ ili u Sloveniji isto negdje u 10.mjesecu.
    najviše me sada muči svadba 3.11. taman ću bit krajem 6.mjeseca, a neznam di ću šta pametnogn naći a da ne izgleda ko da sam obukla vreću :/
    ionako sam na bolovanju pa se mogu raskomotit manjeviše....danas mi stigli pojasi koje imam u slikama, baš nosim jednog i super me grije, super za bubrege i bušu, a čisti fini pamuk, baš sam zadovoljna! :D

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

I ja planiram u Maribor ili Graz( H&M).
    Alki gdje ćeš ti u Slo? Ima još koje popularno mjesto za baby shopping?

Alkemicarka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Što se tiče svadbe, bila sam u trudničkom dućanu kad je neka trudnica isprobavala haljinicu. Ima super haljina na preklop, ali pitanje koliki će ti trbuh tada biti, ako ne bude velik onda može takva haljina, jer inače ako je broj veći onda su rukavi preširoki. Ima i super hlača i suknji za trudnice, a gore možeš neku svilenkastu tuniku.

Alkemicarka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Trixie prvotno napisa
    I ja planiram u Maribor ili Graz( H&M).
    Alki gdje ćeš ti u Slo? Ima još koje popularno mjesto za baby shopping?
    Mislila sam u Maribor, jer u Celju nema trudničke robe, a i cesta do Celja je zavojita. Bojim se da ću rastegnuti sve majice dugih rukava. Jučer sam bila u Iani i izbor je katastrofa, u Splitu je ovo ljeto bio 100 puta bolji.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

super ideja alki, moram vidit kaj imaju na izbor, a nemam pjma, neznam procijenit kakav će mi trbuh biti do onda, ja sam računala da će mi sad biti puno veći nego što jest....malo sam i razočarana
    ne kužim, naručila sam onu majicu baby inside, veličinu 36/38 a ono toooooooootalno preširoka, čak i da imam veću bušu :?

ja ću u Slo u Ptuj, pa da vidim....

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

alki di je Iana u Splitu? ako misliš na trudničku robu ne za bebe?

Alkemicarka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Bila sam u onoj nekoj u palači i u Kaštelima u Emezzeti.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

aha sad znan iako nisan znala da ima robe i za trudnice. sad vas pozdravljam na par dana i ~~~~~~~~~~~~~ da otključaju zimske nanovo.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

zure čuvaj nam se!

ivana b avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja sam na e-bayu ulovila dobrih stvarčica, jeftine i sve nove, evo možete ih viditi na www ispod mog tickera
    Fakat mi se isplatilo jer ne mogu obilaziti dućane

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja sam eto nešto ulovila uživo i nešto na forumskoj burzi za maleckog....što mi dobro dođe kad ne mogu plaćat sa Pay Pal-om :/
    nema veze uvijek se nađe neki način....
    baš me današnji dan podsjeća da je jesen na pragu, užas jedan!
    al bliži se i naša sreća..... :D

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Haj cure moje
    Eto i ja pripremila skafanderčić za maloga,i dosta toplih gegica,onih plišanih,i bodića dugih rukava.
    Dobro će doći pamučne ali i toplije vunene kapice za prve šetnjice,uh sva se topim kad to spremam a tek majušne čarapice svi se u kući raznježimo kad ih vidimo.
    A sebi kupila dvje široke suknje i troje hulahopki toplijih a imam i hlače na tregere nekako bez njih ne mogu a i jako mi je simpatično vidjet trudnicu u njima.
    Toplih vesta pripremila a za ovaj prelaz nekakav štrikani bjeli kao jaknica ali nije nego je neznam ni sama ali volim štrikane stvari a neznam štrikat
    Puno vas pozdravljam

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Haj, ja nisam još ništa pripremila za zimu osim jorgančića koji sam dobila i jednog bodića dugih rukava. Uskoro idemo u ozbiljniju kupovinu jer će doći zimska robica u dućane, pa ćemo poharati trgovine.
    Za sebe sam naručila dvije trenirke (jedan manji i jedan veći broj) jer mi je u njima najudobnije i uopće mi nije bed biti stalno u trenirci (sreća nemam nikakvih svatova inače bih morala u trenirci).

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ima na portalu tekst mame Jasne što sve treba za zimsku bebu. Ja ću se time služiti. Nama su i za ljetne bebe na tečaju govorili da treba imati dva duga rukava, šta će tek sad trebati...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •