Citiraj tanjads prvotno napisa
Uz malo bolju organizaciju ( i volju) dalo bi se to dogovoriti. Barem da u svakom kvartu ima jedan vrtić sa smjenskim radom. Jedan u Dubravi-sigurna sam da bi bilo dovoljno roditelja. Naprosto bi trebalo prikpiti podatke njihovih anketa, napraviti analizu i plan-te to ponuditi roditeljima. Ja bih vrlo rado vodila svoje dijete u vrtić onda kad i ja krenem na posao. I nije to malo sati, to je 4-5 sati svako jutro.
na upitnicima koje ispunjavate prilikom upisa djeteta u vrtić, kažete i otkad do kad vam je radno vrijeme i kada ćete dovoditi i odvoditi dijete...prema tim podacima se svake godine i organizira radno vrijeme pojedinog vrtića
naravno da vi kroz godine možete promijeniti posao i radno vrijeme, ali i o tome se treba obavijestiti vrtić
a što se tiče ovog da bi ti dijete dovodila tek u 14h (tj. malo prije), što bi tvoje dijete zapravo imalo od tog programa, osim samog čuvanja i kako očekuješ od djeteta da se prilagodi na vrtićki ritam ako ćeš ga svakog tjedna dovoditi u tako različitim terminima?