Drage moje, od 1.10, pocinjem raditi, a malena ce 9.10 napuniti 9 mjeseci, podojim je prije posla do 8h, u 9-10h ima vocni obrok+zitarice, i oko 12 je dojenje (ali posto cu poceti raditi, izdajat cu se), pa oko 15h rucak, i ja onda dolazim u 16:45h, pa nastavljamo dojenje, ja sam ova dva dana pokusala da se izdajam (prije nisam imala potrebu)i od 17h-22h uspjela sam izmusti 80ml mlijeka, sad ne znam koliko je potrebno mililitara za jedan obrok, moja kolegica kad mi je rekla da maleni od 4,5 mjeseci popije 180 mililitara (formule)za jedan obrok, ostala sam :shock: covjece , pa onda koliko treba mojoj bebici od 9 mjeseci, ima li neko iskustva sa izdajanjem, i znam da je svaka beba razlicita, i da je mjera kod svakog drugacija, ali cisto neki prosjek, otprilike, i da li se trebam uvijek u isto vrijeme izdajati?

Pitanje br.2, dok se izdajam, izdojim 20ml, i malo stanem, pa onda za 10-ak minuta nastavim.....pa sve do 22-23h, da li tih 5-6h mora mlijeko biti konstantno u frizideru, ili mogu kad zavrsim sa izdajanjem pred spavanje tek onda staviti u frizider (da bocica bude na sobnoj temperaturi dok se izdajam)??