-
neurodermitis
bok svima..znam da se puno pisalo o tome i čitala sam, ali ipak želim s vama podijeliti svoja iskustva i osjećaje i pitati vas još neke stvari..naime, mojem igoru je dijagnosticiran neurodermitis..dobio ga je s kojih 3 mj..mada je imao neke blage promjene po koži i prije, ali to je tak bilo, ništ strašno..čim sam prestala dojiti sa mjesec i pol, onda je to sve počelo..igor je bio velika beba, nisam imala dosta mlijeka, tak da sam čak i u roku 3 dana izgubila svo mlijeko..i onda je pio adaptirano, i onda su za 2 tjedna počele promjene po licu i leđima..dok nam je dala alergeno mlijeko..alernovu..i to sad pije..sad ima 10 mj. doduše, svi i alergologica,pedijatrica, dermatologica su rekli da te promjene nisu tak strašne..kao da je blagi neurodermitis..i bio je na početku..neki osipi..crvenila..čak se ništ niti se svrbi..tek se sad malo počeo i to samo po vlasištu i uhu..ali, svejedno jako sam zabrinuta za njega, i suze su mi stalno u očima..jer koliko god to nije tak strašno, kak oni kažu, zna jako pocrveniti..od kozmetike koristim avene trixere, kupku mustele, bepantene, jedno vrijeme i jomax kremu, a za loše dane kort.elocom...najgore su mu šakice..s kim vi mažete šakice? i kapci znaju biti grdi..s kim mažete kapke s kim se smije? jako sa u stresu radi toga..znam da ima gorih bolesti i sve to razumijem, ali teško mi je radi njega..nismo sigurni da li je alergičan na kravlje mlijeko..nisamo sigurni u ništa..muž je imao astmu bronhitis u mlađim danima, sad ima hunjavicu.. hvala na odgovorima..pusa svima..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma