Pokazuje rezultate 1 do 38 od 38

Tema: Hitno molim preporuku za doktora sa Srebrnjaka!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno Hitno molim preporuku za doktora sa Srebrnjaka!

Idem s Leom na Srebrnjak jer kašlje već 6 tjedana (produktivno). Mislili smo da će proći, nos je neko vrijeme curio, ali bris je čist, no kašalj ne prestaje.

Dr joj prvo nije htjela dati nikakav antibiotik i rekla da ako ne prestane da je možda atipična virusna upala pluća i da ćemo na RTG. Danas smo išli opet kod nje jer mi se čini da se pogoršava i mislila sam je tražitit uputnicu za Srebrnjak. Poslušala joj je pluća, ništa ne čuje, htjela joj je ipak dati Sumamed pa ako ne pomogne onda na Srebrnjak. Vidjela je da ja baš nisam oduševljena Sumamedom i rekla sam da sam i ja mislila na Srebrnjak pa se predomislila i odmah nam dala uputnicu.

E sad! Moram se tamo naručiti. Molim vas ako imate neko dobro iskustvo ili preporuku kod kojeg doktora. Dosta mi je hitno

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sutra ujutro, richter

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Radi sutra ujutro? Rekli su mi da se naručuje 13-15 sati? Misliš da bi me primio već sutra ujutro?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa ako je dijete u infektu mislim da ce te naruciti sad a ne za dvadeset dana pa da mu opisujes kako je to izgledalo i da otkrivate jel bila upala pluca ili nije. moju necakinju, sa sumnjom na upalu pl. je primio isti dan, nakon telefonskog poziva.
    sutra radi od 8 do 14, pripremi se na nesto cekanja.
    telefon za rezervaciju 2430-783/140

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Da, sad mi je i šogorica rekla da ona ne zna da se treba naručivati. da je uvijek samo došla, bez narudžbe.

Još sam čula za imena Jelčić i Kirin. Zna li netko?

Znači, Ivka, ti preporučaš Richtera?

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja idem kod Rihtera i sa svojih 3 klinaca sam se htjela naručiti - ipak je njih 3 i dolazimo iz Čakovca, ali su mi uvijek rekli da ne naručuju, samo neka dođem. Samo jednom smo se kao najavili, ali smo čekali kao i svaki put.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Sad sam zvala i rekli mi da se moram naručiti kod Richtera. Žena me jedva ugurala u 12,00

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da, od jeseni se treba naruciti, prije nije trebalo.
    ali nas su primili i nenarucene, nismo znali

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ma ona je mene jedva ugurala (tako kaže). I još kad sam rekla da smo prvi put gore (pitala me) to je bila kao otegotna okolnost :?
    No, kako je, tako je, naručene smo pa ćemo vidjeti. Puno vam hvala

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I. je vodila dr. Jelčić kada je ležala s upalom pluća na Srebrnjaku.
    (I ona i Rihter su na intenzivnoj koliko sam shvatila.)

Mislim da su ti svi OK.
    (Čak se i danas mislim da smo prvo otišli kod njih a ne na Rebro da ne bismo odmah završili na bolničkom liječenju.)

Povedite tatu ili nekoga sa sobom jer ako će joj slikati pluća ne može ona sama, a ti ne smiješ s njom jer si trudna!

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Meni je Lunu i Lea sasvim slučajno vodila dr.Kornelija Kovač-super je!

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj nana33 prvotno napisa
    potpisujem.
    ona je i naša doktorica i jako smo zadovoljni.sve je možeš pitati i odgovorit će ti bez problema za razliku od gore navedenog dr.-a.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Samo ću reći da mi je današnji dojam od Richtera :/ , ali radi njegove naravi, na što sam se pripremila. Iako vjerujem da je super stručnjak i hvala na preporuci. Svi ostali tamo su super.
    Zaključio je da ne volim previše davati lijekove 8) i rekao nek pije Sumamed (bez labosa, što sam nastojala izbjeći, mislim takvo ordiniranje, ali eto).
    Nije alergijski, nema niš na plućima hvala Bogu.....

MamaRibice avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

podizem topic -
    nama je dijagnosticirana alergijska astma pa me isto zanimaju preporuke doktora sa srebrnjaka. netko s kime se moze normalno i ljudski razgovarati
    hvala

tileo02 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Nakon godinu dana kod Richtera, ne znam što bih rekla.
    Sretno.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

M.je kod Raosa i mi smo vrlo zadovoljni, stvarno je odlićan doktor.

marči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

dr. peruško...odlična, topla, strpljiva i otvorena za sva pitanja, dr. richter je primarius (jel' tako?) malo hladan, ali odličan stručnjak

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ja sam bila jučer kod dr. Jelčić sa svojom curicom. Toplo je preporučam.
    Mi smo obavili rtg pluća, alerg.testiranje, nalaze krvi i standardan pregled.
    Ono što mene je sad skroz zbunilo je to da ste sve tako brzo došle na red. Ja sam zvala poč. 06 mjeseca, objasnila detaljno sve simptome (svakodnevni kašalj), i bila naručena tek 19.09., dakle 4 mjeseca čekanja!!
    Dođe mi da uputim žalbu nekome. Ne kužim zašto smo čekali toliko.
    Poč. 08 mjeseca sam nazvala i rekla da su nam se simptomi pogoršali, možemo li pregled dogovorit ranije, pa mi je enka sestra kroz nos zanjištala da uvijek mogu ić na hitnu, ali da se termina moram držat :?
    Inače mi je ta bolnica ostavila jako pozitivan dojam jučer na mene i MM. Svi su jako ljubazni i trude se s djecom maximalno.
    Jedino na što upozoravam je dr. Zoričić Letoja. Ako vas usud nanese u njenu smjenu, bježite što vas noge nose! Ne šalim se.
    Ona nas je primila kad smo došli jednom na hitnu. Strašniju, neljubazniju i zločestiju osobu nismo u životu sreli. Derala se na nas da zašto nismo pripremili dijete na hitnu pomoć, da zašto se toliko dere. Izvrijeđala nas da kako možemo dijete davat u jasslice, da disu nam bake, da ako nam se mala bude ovakod erala da će nas izbacit na alergo testu itd...Ona mi je najodvratniji doktor kojeg sam ikad srela a radi tamo. AKo je moguće, izbjegnite je. Radi na pulmološkom odjelu, iskreno ne znam kako je takvoj spodobi opće dano da radi s malim pacijentima.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj rinama prvotno napisa
    M.je kod Raosa i mi smo vrlo zadovoljni, stvarno je odlićan doktor.
    I moj sin je već 12 godina kod Raosa, i nikada mi nije palo na pamet mijenjati ga. Stručan je, a svega mi i ugodne naravi.

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj dolega prvotno napisa
    Citiraj nana33 prvotno napisa
    potpisujem.
    ona je i naša doktorica i jako smo zadovoljni.sve je možeš pitati i odgovorit će ti bez problema za razliku od gore navedenog dr.-a.
    I mi smo kod nje i zadovoljni smo!

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj marči prvotno napisa
    dr. peruško...odlična, topla, strpljiva i otvorena za sva pitanja, dr. richter je primarius (jel' tako?) malo hladan, ali odličan stručnjak
    da i mi smo bili kod peruškice, ali ona više ne radi tamo. šteta, jel je bila super, nježna, majčinski nastrojena, i uvijek otvorena za sva pitanja.
    naručilla sam se kod kovačice koja je isto super, kak su cure gore i napisale. dok je peruškica bila na porodiljnom, vodila nas kovačica i bila sam zadovoljna, tak da bumo dalje išli k njoj.

marči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Suzizana prvotno napisa

da i mi smo bili kod peruškice, ali ona više ne radi tamo. šteta, jel je bila super, nježna, majčinski nastrojena, i uvijek otvorena za sva pitanja.
    naručilla sam se kod kovačice koja je isto super, kak su cure gore i napisale. dok je peruškica bila na porodiljnom, vodila nas kovačica i bila sam zadovoljna, tak da bumo dalje išli k njoj.
    di je peruško otišla????? jaoooo :shock:

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Ita prvotno napisa
    Jedino na što upozoravam je dr. Zoričić Letoja. Ako vas usud nanese u njenu smjenu, bježite što vas noge nose! Ne šalim se.
    Ona nas je primila kad smo došli jednom na hitnu. Strašniju, neljubazniju i zločestiju osobu nismo u životu sreli. Derala se na nas da zašto nismo pripremili dijete na hitnu pomoć, da zašto se toliko dere. Izvrijeđala nas da kako možemo dijete davat u jasslice, da disu nam bake, da ako nam se mala bude ovakod erala da će nas izbacit na alergo testu itd...Ona mi je najodvratniji doktor kojeg sam ikad srela a radi tamo. AKo je moguće, izbjegnite je. Radi na pulmološkom odjelu, iskreno ne znam kako je takvoj spodobi opće dano da radi s malim pacijentima.
    Zar stvarno :shock:
    Ona me liječila prije puuno godina na Srebrnjaku i ostala mi je u dobrom sjećanju (koliko bolničko liječenje može ostati u dobrom sjećanju :/ ). I po odnosu prema roditeljima, i prema djeci-pacijentima, ali i po izboru terapije.

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj marči prvotno napisa
    Citiraj Suzizana prvotno napisa

di je peruško otišla????? jaoooo :shock:
    nemam pojima, samo mi je rekla njena sestra da više ne radi, ja sam pitala jel svojevoljno, rekla je da. možda je otvorila privat, tko zna.
    baš bum pitala, idemo 17.10.

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

i mi kod Raosa, sva sreća sa Ivanom samo jednom

bio je i moj liječnik dugo godina, prošla sam sve, alergije, bronhitis i astmatični bronhitis, hiposenzibilizaciju, bolnička lječenja
    kuc-kuc rješila sa manje više svega do polaska u srednju školu

koliko dugo on gore radi čini mi se da bi i u penziju mogao skoro :/

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa jel on nije jos u mirovini? ja cula da je otisao u mirovinu ?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

:shock: o ne pa nije valjda

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa
    Citiraj Ita prvotno napisa
    Zar stvarno :shock:
    Ona me liječila prije puuno godina na Srebrnjaku i ostala mi je u dobrom sjećanju (koliko bolničko liječenje može ostati u dobrom sjećanju :/ ). I po odnosu prema roditeljima, i prema djeci-pacijentima, ali i po izboru terapije.
    Tanja b, apsolutno stojim iza svake riječi. Malo sam još i napisala, vjeruj mi.
    Probudili smo ju u 1 ujutro je i time izgleda počinili teži zločin. NApisala nam je u dijagnozi da mi je dvoipolgodišnje dijete "objektivno previše uplašeno i u panici", ali nije napisala da se derala na moju curicu cijelo vrijeme i vikala "Sad je dosta"!!, "smirite ju istog trena"!! Stezala joj je krvnički glavicu, i viakala da će ju izbacit doktori na alergotestu bude li takva, i u 10 minuta zasr.. našu tromjesečnu pomno planiranu pripremu gdje smo joj crtali točkice po ruci, uključuli i tete iz vrtića,čak ih je crtala sama, i u jaslicama se hvalila kako će ići po bubamare u bolnicu.
    Napisat ću svoje iskustvo kad uhvatim malo više vreemena na doktori.net, jer iako je prošlo skoro 2 tjedna, još se nisam smirila.
    Sestra koja je bila tu noć s nama, na kraju je izišla vani i rekla da neka ne zamjerimo, da je doktorica malo "opakija nego inače kad ju neko probudi". I Ispričala se u njeno ime. Situacija mi je stvarno te noći graničila sa zonom sumraka.

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Ita ja ti sve vjerujem jer mi smo doživjeli slično iskustvo u istoj bolnici, isto smo došli na hitnu usred noći, ali je bila u pitanju jedna druga doktorica...Užas! Kako je ona bila neljubazna, namrštena, neugodna...Moj M. nikada kod doktora ne plače, ali taj puta je zbog teškog disanja, umora i svega plakao...a kad je vidio onu "namčor babu" totalno se uzrujeo. Ali MM joj nije ostao dužan. Kasnije je sestrama na odjelu šaptala "ovaj tata je vrlo neugodan, čuvajte ga se..."

A kaj se tiče doktorice koju ti spominješ, bili smo kod nje dva puta u dnevnoj bolnici, ali sam je promijenila i otišla kod dr.Kovač, jer se u ničemu nisam mogla s njome dogovoriti, totalno nam je bila neljubazna, odsutna duhom, ma koma...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Sad pokušaj tu našu dr. koja je bila neljubazna s vama i u po bijela dana vizualizirati u noćnoj smjeni, nasilno probuđenu iz tvrdog sna.. Ko da si oslobodio demona. :shock:
    No u globalu, vjerujem da su tamo loši doktori u manjini.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj lunahor prvotno napisa
    pa jel on nije jos u mirovini? ja cula da je otisao u mirovinu ?
    Nije! (Raos)

romi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja sam zvala u petak da se naručim kod Rihtera i naručili su me polovicom 11.mj. mada ima bronhitis i tamo bi išli prvi put.
    Jel bi i mi mogli još uvijek upasti direkt na hitnu ili u ambulantu? Kako da znam kada on radi? Jel netko "upadao" ove dane?
    Ovo mu je treći bronhitis i drugi Sumamed ove godine, pa smo malo u panici, a ima 3.g.
    Jel ima on privatnu praksu? Ako nema on imate li preporuku za nekog drugog privatnika?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Možeš doći direktno na Hitnu ako ti je dijete bolesno, naravno.
    Jedno je pregled i alergološka obrada, za to se naručuje, ali ako je dijete bolesno možeš tamo na pregled, u dnevnu bolnicu itd. Samo trebaš imati uputnicu. Nema ti tu neke koristi od privatne prakse.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Samo , btw. , na Hitnoj se rade samo hitne pretrage, nema alergološke obrade i drugih stvari, nego samo kks, slikanje pluća ako treba itd. - i onda tretman u bolnici ako je potreban. Tj. to je za dijete koje je taj čas bolesno.

romi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Hvala curke, onda mislim da nam sada i nema smisla upadati na hitnu jer smo sanirali stanje sa sumamedom, još kašlje nakon 10 dana (davio se u šlajmu) ali sad još ima malo šlajma i spavamo :D već dvije noći.
    Zanima me uzrok tj, ako ga je moguće naći sa tim svim pretragama, te saniranje daljnje štete.
    Nekeko nam se ćini da su doktori preljeni - mislim općenito, pa regiraju samo na privatnim pregledima - bar su naša iskustva takva. Na žalost.

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj romi prvotno napisa
    Hvala curke, onda mislim da nam sada i nema smisla upadati na hitnu jer smo sanirali stanje sa sumamedom, još kašlje nakon 10 dana (davio se u šlajmu) ali sad još ima malo šlajma i spavamo :D već dvije noći.
    Zanima me uzrok tj, ako ga je moguće naći sa tim svim pretragama, te saniranje daljnje štete.
    Nekeko nam se ćini da su doktori preljeni - mislim općenito, pa regiraju samo na privatnim pregledima - bar su naša iskustva takva. Na žalost.
    ma doktori na srebrnjaku, barem oni koje smo ovdje spominjali su svi o.k.
    dobro da si se naručila, pa bez obzir bio miš tada bolestan ili ne lijepo odite gore, spremite se na alerg. testiranje, vađenje krvi pa ćeš barem znati jel ti dijete alergično ili ne i da li mu to uzrokuje bronhitis ishodno tome dobiti terapiju i naputke za dalje
    mi smo isto otišli nakon što je ivanu non stop curio nos a nerijetko bi imao i šlajma, napravili alerg. obradu i ustanovljeno je da nije na ništa posebno alergičan, no to je bilo sa njegovih godinu dana
    to se još stigne i promijeniti iako stvarno nemamo većih problema, no kod tvog djeteta s obzirom da ima tri godine(ako sam dobro zapamtila) mogu sa sigurnošću utvrditi je li alergičar ili ne

romi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Hvala Yasmin!! :D

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni je sad super doktorica Gunek, ona vodi dnevnu bolnicu, ali drži i alergološku ambulantu pa možete i k njoj.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •