Citiraj sbuczkow prvotno napisa
Citiraj mamma Juanita prvotno napisa
cure, molim vas da usprkos ogorčenosti pripazite na rječnik.
A kako nazvati doktore (i sestre) koje primaju mito? Po meni je to banditizam I klase. A ne trebam ni pisati o tome kako se ponasaju prema onima koje poznaju i koji su im platili i prema onima koje ne znaju/nisu platili. Ja sam napisala banda jer sam uistinu tako mislila, a ne radi ogorcenosti.
sbuczkow, razumijem frustraciju, ali moramo ovdje poštivati forumska pravila ponašanja...

IZRIČITO JE ZABRANJENO:

---
2. Korištenja vulgarnih izraza (psovke, prostote i sl.) te se zabranjuje vrijeđanje i omalovažavanje bilo kojeg korisnika Foruma, kao i bilo koje religijske/etničke/seksualne ili slične grupe ili pojedinca, te poticanje mržnje i zlostavljanja.
pa molim da ostanemo na razini, a za ove kriminalne radnje postoji pravni sustav.
takve stvari se ionako neće riješiti ako ćemo samo djelatnike rodilišta blatiti na forumu, osobito ne na osnovu neprovjerenih priča.
a žene dođu doma, tuže se prijateljicama, a niti jedna tužba! :?
i onda Roda čuje primjedbe da za koga se mi to borimo kad se žene uopće ne tuže.
a na forumu svako malo razne grozne priče gdje se ne biraju riječi kad ti netko u bolnici stane na žulj.
a u stvarnom životu-tišina :? .

evo jedna opća preporuka: ako znaš sigurno za takve primjere kriminala o kojima pričaš (jer ako je to istina, onda je to zaista kriminal), onda treba tužiti.
taj način nije uvijek baš brz i efikasan, ali je jedini način da se korupciji zaista i stane na kraj.
samo od raznih uvredljivih etiketa nema puno koristi.