uh, splitsko rodiliste... ja sam rodila prije 8 mj, prvu noc su me stavili na pomocni krevet a onda su me prebacili u drugu sobu ali nas je tamo isto bilo 5. nitko mi nije rekao kad mogu vidjeti bebu, to su mi rekle cure iz sobe. lift se ceka satima pa smo na 4 kat isle pjeske (a rodila prije 15 sati!!). na 4 katu su me prvi dan slali od prozora do prozora dok nisan nasla svoju bebu!! a da ne pricam da sam je tek 13 dan dobila u ruke!!! jedna sestra na 4 katu je bila posebno odvratna, jednoj curi je rekla da se ne prenemaze, sve smo mi rodile, sve su nas bolili punti i nista joj ne moze pomoc, drugoj da je imala 9 mj da nauci rodit a trecoj na pitanje koliko je teska beba:'' a zasto vam je to vazno?''
da ne pricamo da su informacije svaki drugi dan od 1 ipo do 2 ali ni onda nisi siguran da ce se tvoj doktor pojaviti i izvjestiti te o eventualnim promjenama kod bebe. tako se moja nije pojavila nakon sto su bebu prebacili iz inkubatora u krevetic pa mi je napokon u 2 ipo jedna druga doktorica rekla da ostanem do 3 pa ga mogu podojit (tada sam ga prvi put dobila u ruke). dojenje je tek posebna prica, nema sobe nego se doji doslovno na hodniku na 4-5 stolica gdje smo se sudarale laktovima....
tuzno, nadam se da ce novo rodliste nesto promjeniti....