Citiraj TinnaZ prvotno napisa
A to može značiti samo jedno, da je rukovodstvo takvo da to tolerira.
Mislim ako može proći dan da se ne očisti wc, dok se u drugim rodilištima čisti wc gdje su samo 2 rodilje na 1 kupaonu, onda je sav ostali komentar suvišan.
osvrnit ću se samo na ovo boldano:
- a šta misliš i šta očekivat od rukovodstva bolnice (ravnatelja) kojem je pacov/štakor/miš skoro ko kućni ljubimac i normalno je da ga ima na neonatologiji. jer po njegovim riječima: ko je vidio kuću u koju nikad nije zalutao miš :shock:
- ako je ravnatelju normalno da mu jedna sestra "pokriva" tri radna mista kako bi on mogao prikazat poslovanje KB Split pozitivnim, onda šta dalje govorit.
- ako sa ravnateljima pojedinih odjela ravnatelj bolnice komunicira preko svoje tajnice ili sms porukama, a ti isti ravnatelji ga kume i mole da ih primi na razgovor misecima, a on ih ignorira - šta više kazat.

iz svog iskustva mogu samo kazat kako mi je u najboljem i najlipšem sjećanju ostala baš čistačica u rodilištu. sestre bljak. kad su mi malu odveli na neonatologiju i kad mi je doktorica samo kazala: vaše dijete nije dobro i ide na 4. kat, prsi su mi se u roku od 5 minuta upalile i poprimile oblik zepelina. i molim sestru da mi pomogne se izdojit. kad me stisla vidila sam svo sazviježđe s neba. e onda je došla čistačica i fino, polako, smireno (uz upozorenje kako će me stvarno bolit) pomogla mi se izdojit. i jedina je osoba koja je po sobama pitala triba li kojoj rodilji išta. da ne govorim kako mi je sutra dan od poroda skuhala pravu kavu jer mi se divka gadi, a bila mi sila otići na wc.
i ta ista čistačica je vječito po zahodu i kupaonici šetala s krpom, čistila, ispirala. ali kakve sve ženturače dođu rodit i sa kakvom (ne)kulturom dobro je wc izgleda kako je izgleda. a izgleda je super sve dok jedna od tih prinčipesa šta se ni doma ne zna oprat i potegnit vodu za sobom ne bi u*enjala po zahodu. tako da ja baš i ne bi drvljem i kamenjem po čistačicama. ako se mene pita, one su najsvjetlija točka rodilišta.