-
probni rad i trudnoća
primljena sam u državnu službu na neodređeno vrijeme uz probni rad od šest mjeseci. međutim trudna sam i obvezni porodiljni će započet nekoliko dana prije isteka probnog rada. kolike su mi šanse da zadržim posao? imaju li me pravo otpustiti? bojim se da mi zbog trudnoće jednostavno ne kažu nisi zadovoljila na probnom radu, ali se ipak nadam da neće jer je to ipak državna služba. ima li itko sa sličnim iskustvom?
ako mi ipak otkažu, hoće li mi u izračun porodiljne naknade ući te plaće ili ću primati onu naknadu za nezaposlene?
-
normalno da si u strahu i ja bih bila na tvom mjestu, ali ne vidim niti jedan razlog da dobiješ otkaz. nisam još čula da netko nije zadovoljio na probnom radu u državnoj službi i dobio otkaz, a sumnjam da bi se to moglo dogoditi trudnici. možda ružni pogledi i maltretiranje kad se vratiš ali otkaz teško.
-
zeko, hvala na odgovoru. ja se nadam da će bit sve ok. možda se još netko i javi sa sličnim iskustvom. uglavnom, javit ću šta bude konačno, bar da netko u sličnoj situaciji može znat što ga čeka
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma