-
-
Osim toga,imam i zgaravicu,grceve u nogama,zatvor stolice...i 4 kg vise nego prije,jel to sve ok ???Ali isplati se :D
-
Mene je probadalo, ali bas nekako sam znala da ti bolovi nisu zabrinjavajuci, da je to samo rastezanje materice (tako sam nekako to i osecala, i nikad nije bolio ceo stomak, nego samo neko mesto). Ali ako bolovi lice na menstrualne, ili ako si zabrinuta mozda ipak da proveris sa doktorom. Za iscedak ne znam, ja ga tad nisam imala (al to nista ne znaci)
-
Ako sumnjaš na bilo šta javi se ili zaleti do doca...ako ti iscjedak ima boji i miris isto tako bi bilo više nego dobro da odeš
-
Ja sam do cca 8-9. tjedna osjećala sve moguće senzacije u predjelu maternice- probadanja, stezanja, bolove kao predmenstrualne... izmjenjivalo se iz sata u sat, nekad jako, nekad ništa... i sve je ok, sad je 14. tjedan. Plus svi ostali simptomi koje opisuješ
-
i ja sam imala takve simptome, žgaravica, zatvor, grčeve kojekakve, čak i iscjedak prilično neobičan. sve to može biti dio normalnog tijeka trudnoće, ali ja se s bolovima i iscjetkom (možda je infekcija) ne bih šalila. iako je meni recimo sve bilo ok.
-
Eh cure isla sam kod doktora,uradio je samo ultra z i mokracu uzeo, kaze da je sve ok,beba dobro hvala bogu.Bolovi su valjda normalni.
-
Vissnja ... meni je ljepse Nadja. ili Nadija isto mi je lijepo..
-
disa :D super da je sve OK
A MM navija za Nadju, a ja za Janu samo zato sto mi je cini nekako nespretno tepati Nadji, a Jana je ionako Januska, Janusa, Jancica....
-
Duso mamina,sreco,srce,ljubavi,sunce,pile... tako isto mozes tepati...
-
drage moje,i ja sam imala taj problem na pocetku,ali sad vise ne,nemorate se zabrinjavati radi bolova,to je normalno,tijelo se mijenja,i bebca zauzima svoj teritorij,a maternica radi svoje....GRCEVI !!!! da prije sam se smijala i nisam znala kak je to kad te uhvati grc,dok me nije copio za guzicu,ali stvarno za guzicu me copio grc,i joj kako je bolilo...dobro je sve bilo dok me tu drzao,zaspala sam tu noc ali me sutradan cjela guzica bolila,e ali sutradan,nebi ni sebi ni bebi nikad vise to priustila...sutradan navecer,poceli su me u trbuhu hvatati grcevi i bili su sve gori i gori da sam plakala,naravno da sam si sama bila kriva,nisam pila magnezijum,koji je potreban svakoj trudnici,nisam pila folate,vitamine,i taj dan sam popila svega smao pola litre vode,a voda je jaaaaaaaaako vazna....2 do 3 litre je najbolje piti,na samom pocetku sam mislila da cu hodati i pisati,kad sam cula koliko moram piti,staaaa, pa j nisam u 5 dana popila 3 litre vode....kamoli u jednom danu...ali drage moje,stavite si bar 2 flase na stol tako da ih stalno vidite,i tako cete i stalno piti,kasnije cete se naviknuti....ok....drage moje....moja bebica je odlicno,doc je rekao,imat cete malog pisonju
raste i jako udara svoju mamu,svaki dan osjetim kako i prst okrene a kamoli kad se okrece
pusa i budite mi zdrave i sretne trudnice
pa-pa
-
mene je jedan dan štrecnulo desno od pupka. od tada stalno osjećam nelagodu s desne strane. ne znam od čega je to. možda je nagli pokret malo nategnuo mišić? malo me frka
-
Vidim da većina ima sličnih problema... Ja sam u 5. tjednu trudnoće pa osjetim pomalo probadanje u donjem dijelu trbuha, e pa sad, jel to normalno da tako rano boli, ili???? :? Inače, sve je uredu i trudnoća se razvija super!
-
mene je bolilo od pocetka trudnoce 3 sedmice,imala sam nekoliko pregleda i sve je u redu ,sad sam u 17 sedmici i i dalje imam bolove ne uvijek i ne jako ali probada me cesto...valjda je to ok
-
Bok cure!To s trbuhom vam je sasvim normalno.Ja sam svoju ginicu gnjavila stalno s tim pitanjima jel sve u redu,da me stalno bocka,steže,baš je bilo nelagodno,a ona me stalno uvjeravala da je to normalna pojava u trudnoći!Stalno sam jurila na wc i bojala se za svoju malu ljubav da ju ne izgubim...Ali sve je bilo u redu.Maternica se rasteže kako bebica raste,ipak joj treba sve više mjesta i od tud ta nelagoda i bolovi!To vam pišem dok kraj mene spavaju dvije najlijepše okice na svijetu.Zato nemojte se brinuti,mazite svoje bušice,volite ih..
-
bolovi
ja sam u dvanaestom tjednu i ponekad osjetim takvo oštro probadanje skroz dolje nisko da se moram zgrčiti. Nemam nikakvih iscjedaka niti krvarenja, a urinokultura je bila uredna. Sjetila sa se kako su me na prvom porodu totalno izrezali i kako sam imala puno šavova, pa ne znam je li moguće da me zato sad tak probada..Uglavnom, sljedeći tjedan idem na pregled i nadam se da će sve biti ok, i da nije ništa strašno...
-
znam da je momju prijateljicu na pocetku trudnoce boljelo kao da ce dobiti menstruaciju i da joj jed oktor rekao da je normalno. ja sam u 30. sedmici i stavrno sam imala razlicitih osjecaja u stomaku - od probadanja, malih grcenja u trajanju od par sekundi i sl. znam da je doktor govorio da je sve to normalno ali me svaki put pita da li me boli kao da me bole jajnici. s obzirom da nisam imala takvu vrstu bola sve je ok, e sad ne znam sta bi znacilo da bole jajnici, mozda prehlada koju bi trebalo lijeciti.
-
hej drage moje,
od jutros imam problemcic- stomak mi je tako napet, da imam osjecaj da cu eksplodirati. i boli me tacno ispod rebara i bubrezi, straga.
ovo mi jos nije bilo ovako. nikako se ne mogu namjestiti. :?
-
danas sam usla u 27. sedmicu!!!! :D
-
je..noramlno je..ocito 80% trudnica osjeca iste bolove (probadanja)...
a gusti bijeli iscjedak bez mirisa je bezopasan
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma