-
Dakle, copy/pasteam svoj post ovdje, ali sad kad sam pročitala ovaj topic vidim da nismo izolirani slučaj i da bijela točkica ništa ne znači.
Dakle, ovo je bila moja dilema:
Cure, je li to moguće?
Znam da je proces izbijanja zubića ponekad dugotrajan, ali da počne ovako rano?
Naime, o čemu se radi: Kaleb je od subote jako neraspoložev, plačljiv, gura rukicu u usta, po noći se budi svakih 45 minuta - sat vremena i onda siše minutu-dvije, tek toliko, i natrag zaspe, nervozan je, stalno se meškolji...Ja sam mislila da je to zbog vrućina, ali jutros me čekalo iznenađenje - neka bijela, malo veća točkica na donjim desnima, na mjestu donje desne jedinice. Mislila sam da je od mlijeka ili čak možda soor, ali na dodir je tvrdo i ne da se skinuti - dakle, nema biti što drugo nego zubić! Pretpostavljam da to izbijanje može trajati sljedeća 2-3 mjeseca, ali da se pojavio ovako rano, to mi je nevjerojatno...
Znam da se djeca znaju čak roditi sa zubićem, ali nisam mislila da će Kaleb ući u tu kategoriju superranog izbijanja zubića - i to me NIMALO ne veseli, jer će se siročić patiti puno duže nego ostali. :/
Ima li tko ovakvo iskustvo?
p.s. Lutonjice, sorry što sam bila otvorila novu temu, tražila sam izgleda po krivom ključu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma