Stranica 2 od 4 PrviPrvi 1234 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 166

Tema: Jesenje bebe 2005. (17. dio)

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Dakle bilo mi vas je sve lijepo vidjeti u nedjelju, ali prekratko, trebao bi nam cijeli dan da se svi dobro ispričamo i neki manji prostor da se tak klinci ne razbježe

Bubanima puse, kreće nam sezona boleština, sve me jeza hvata od zaštopanih nosića i sl.

memole avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Cure bas vam hvala na cestitkama.
    Ne javljam se bas u zadnje vrijeme jer se tek ufuravamo u jednu novu fazu zivota i nista ne stizem. Naime ja sam pocela raditi, sve se rijesilo u tjedan dana i morala sam odmah pocet raditi. Tonkici smo morali na brzinu nac jaslice i tako moja malena evo vec drugi tjedan ide. Ne znam kome je teze, ujutro kad se probudi prvo sto kaze je necu u vutic, ne radi danas vutic i suze joj cure niz lice. Kad ju ostavim srce mi se steze od njenog pogleda, kao da sam ju iznevjerila. Danas je prvi put ostala na spavanju i bas sam se bojala kao ce ona to bez svoje cike, ali rekla teta da je bez problema zaspala. Uglavnom meni teta kaze da je ona super i da uopce ne place nego se svako tolko sjeti i pita kad ce doci mama, ali uglavnom kad joj se spava.
    Pozdravljam vas sve i puno pusica od nas
    Annie odmaraj!

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Kako su bubani? Izgleda da ipak nisam zarazila Ivana :D

Annie kako si?

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Memole, Vjerujem da ti je teško!

Kod nas već danima traje prehlada, nakon 10 dana uspjeli smo riješiti zaštopani nosić, ali kašalj traje već nekih 8 dana, samo po noći. nije imao temperaturu i dobrog je općeg stanja, tako da ga nisam ni vodila. Ali sad mi već nekako predugo traje :/

Slikice su lijepe! Djeca su nam tako narasla... kad je to svo vrijeme prošlo? Kad pogledam Andreja, ne mogu ne pomisliti kako je veliki dečko, ono baš dečko, nije beba...pa kad krene s provalama...

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Sanjam, vidjela sam da su ti svi čestitali i pretpostavila zašto, ali nisam nigdje vidjela konkretno... e, pa sad... Čestitam od srca na popunjavanju bela ekipe!!!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

A ja tek sad skontala - Sanja, super, uživaj
    Memole, drž' se
    Pusa svima

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Sanjam, :D :D :D i ovdje! Ja super, ti?

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Sanjam i ja sma tek sad vidjela ,cestitam :D

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

sma-sam

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Hvala cure

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ja sam Sanji cestitala na trudnickim kruzocima, ali mogu opet i ovdje - iskrene cestitke!

Zach je bolje, prehlada je trajala nekih 5 dana (jos uvijek se malo nakaslje) ali super smo prosli. za sada.

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

sanja i oje iskrene čestitke još jednom.

danas nam zack slavi drugi.
    :D jako sam sretna a opet me hvata neka sjeta zbog tih rođendana . skužim kak vrijeme doslovno leti i kako te naše bebe više nisu bebe nego pravi mali ljudi, kak veli odra.

memole drž se.
    i ja sam danas ostavila v prvi put na spavanju u vrtiću. neznam kak će to izgledat. javim vam

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

I ovdje Zachu za roćkas!

Ja sam vam curke jako tužna. Prijateljica mi je u ponedjeljak rodila, ali sin joj ima Downov sindrom. Nije znala pa je šok bio tim veći. Ne znam šta reći, kako pomoći...

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Sanajm čestitam

Zach

MBee - ne znam kaj reći na to, dan po dan

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Zach

MBee to su situacije u kojima nikada neznam sto reci. Polazeci od sebe mislim da joj treba vremena da sama prihvati tu cinjenicu a ti ces biti tu kao sto si bila i do sada kada potrazi tvoju podrsku.

Dan nakon sto sam rodila Ivana, dosla nam je u sobu cura koja je rodila djecacica s Downovim sindromom, rekli su joj par sati nakon poroda. Neznam kome je bilo gore u pocetku njoj ili nama kada su nama donosili bebice a njoj nisu. Nakon dva dana pocela je pricati samnom i ja jednostavno nisam znala sto da joj kazem na pitanja zasto, kako, onda sam shvatila da joj mogu pomoci time da ju slusam. Ostale smo u kontaktu jos neko vrijeme nakon rodilista, ali se nazalost ta komunikacija vremenom izgubila.

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Mene posebno smeta što u Petrovoj nema psiholog ili psihijatar koji bi ženama pružio podršku u tim prvim trenucima kad se oduzmu od šoka. Mlijeko ne dolazi od šoka, nikog to ne zanima itd. Ma prestrašno...

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Zachu za veliki drugi

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Zach

mbee, kao što sanja kaže, budi samo tu za nju. riječi ponekad nisu bitne

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

MBee baš mi je žao što si tužna i što ti je teško zbog frendice. Nema tu riječi koje bi sad nešto ublažile. Treba biti uz svoje prijatelje i slušati i ohrabriti ih! Kao što je rekla irena dan po dan...
    Sigurna sam da nikom od nas ne bi bilo lako u toj koži, al ja nekako nemam predrasuda po tom pitanju jer sam u djetinstvu imala prijeteljicu sa down sindromom.

A ovdje je priča jedne hrabre mame. Švedske književnice i slikarice koja ima sina s Down sindromom. Kad pročitaš priču vidjet ćeš da i nije sve tako crno kako možda sad izgleda. http://www.mama-mami.com/content/view/439/221/

Kas se svi prvi dojmovi slegnu sigurna sam da će tvoju frendicu zanimati i ova stranica: http://www.udruga-down.com/

jedan tebi, a jedan frendici

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

i ovdje saljemo Zachu jednu veeeeliku

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

cure, hvala puno na cestitkama!

rodjendan proslavili brzinski (dosla samo skvadra iz parka), a sutra moja sira obitelj.

u nedjelju idemo na put, pa smo svi malo kaoticni.

MBee, bas mi je zao. no, poznam osobu koja ima troje djece od kojih jedno ima Down sindrom i kaze da nikada ne bi to dijete pobacila, cak i da je znala. to dijete im je tako obogatilo zivot.
    Nadam se da ce se i tvoja prijateljica, nakon inicijalnog shoka, naviknuti na stvarnost i prihvatiti ju svim srcem.

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Joj, tako slabo uspijevam stizati na forum, ima dana da ne uključim komp, a to mi se prije nije moglo desiti... :/ Pa, zato, Zachiću naš, s malim zakašnjenjem, tebi želimo puno zdravlja, ljubavi, sretnih trenutaka djetinjstva...

MBee, slušaj... kao što su cure već rekle... mi uglavnom mislimo da bismo trebali ponuditi rješenje ili savjet, ali nekad je pažljivo uho, nježna ruka i rame za plakanje - nešto puno veće! Naći ćeš put, ne bojim se...

Mi smo u nekoj super fazi, baš se dobro slažemo sinek i ja. Sve se možemo dogovoriti... Al što Bubi kaže, bude mi pomalo nekako i sjetno zbog tih rođendana, zbog te prolaznosti, zbog odrastanja... koliko god sam ponosna...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Zach
    MBee, baš mi je žao, tebi i pijateljici i malom dečku

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

sanjam71, cestitam!
    Zach, tebi jedan veliki
    MBee, cure su ti vec sve rekle..veliki je to sok...i meni je receno dok sam bila trudna da postoji mogucnost da beba ima D.sindrom. Ali ni u jednom trenu mi nije palo napamet pobaciti svoju Bubusku ma kakva got ona bila.

Cure, jel vi sve radite? Nekakvo druzenje ujutro preko tjedna?

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Kod nas baš i nema novosti, skinuli smo dnevnu pelenu, pričamo sve u 16, dobro smo podnijele 4 dana razdvojenosti, dolazak seke i nećaka je bio pun pogodak, Lola je uživala u društvu male bebe .

Ja sam ovaj tjedan doma (osim četvrtka i petka kada sam na primopredaji) pa tko hoće kafenisat nek se javi.

Svima šaljemo puse, Mbee za frendicu i sineka!

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

uf, mi necemo moci na kavicu, jer nas nema cijeli slijedeci tjedan.

retha, nadam se da neces otici, a da se ne vidimo...

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Odlazimo 2.10..pa jelte..
    Hm..brzo to prolazi..

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Frida, kako ste se pripremile za razdvojenost? Jeste li uopće? Nas čeka sljedeći tjedan, tri noći, četiri dan. MMa nema već dugo, sad još neće bit ni mene, bit će s mojom mamom ... Jesi se izdajala? Je l se Ilona uspavljuje na sisi? Mene je noći najviše strah? Umrijet ću od muke

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Jučer ujutro sam se vratila sa četverodnevnog službenog puta, pa evo kopiram s drugog topica ono što sam upravo napisala:

Ja samo prijavljujem da smo mi jučer počeli "operaciju Flaster"! Naime, bila sam 4 dana na službenom putu, i osim prve katastrofične noći, sve dalje su Tin i tata prilično dobro hendlali (s obzirom na činjenicu da se Tin NE ZNA uspavati drugačije osim sisajući). Slušajući izvještaj koji je svaku noć bio sve bolji, odlučila sam ovaj put ustrajati u odvikavanju. Jučer ujutro sam doputovala i odmah prilijepila flastere na strateška mjesta. Svaki put kada je tražio ja sam mu objasnila da mlijeka više nema, da su sike bolesne. Tražio je da pogleda, nije pokušavao dirati, samo je zaključio "Molaš ići kod dokolice!". I preživjeli smo cijeli dan bez sisanja. Problem je bio malo kod popodnevnog spavanja, pa opet kod večernjeg uspavljivanja. Nosila sam ga, pričala mu tihim glasom, mazila ga po glavici i leđima i nekako smo uspjeli. Noćas se probudio 2 puta i nije pustio tati da ga nosi i uspava nego je tražio mene, ali niti jednom nije tražio sisati!!!
    Optimistična sam, mislim da ovaj put moramo uspjeti, javljat ću razvoj događaja!
    Kejt, izdajala sam se samo jednom i to drugi dan jer sam bila sva u bolnim kvrgama, no poslije više uopće nisam morala :? , a teče nam evo 6-ti dan bez sisanja.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj Kejt prvotno napisa
    Frida, kako ste se pripremile za razdvojenost? Jeste li uopće? Nas čeka sljedeći tjedan, tri noći, četiri dan. MMa nema već dugo, sad još neće bit ni mene, bit će s mojom mamom ... Jesi se izdajala? Je l se Ilona uspavljuje na sisi? Mene je noći najviše strah? Umrijet ću od muke
    Pričala sam joj da mama mora otići i da je neće biti nekoliko dana, da će spavati s tatom, da će joj doći teta i Antonio (bratić), pričala sam joj kuda idem i zašto je važno da to napravim, razgovor smo ponavljale svaku večer, jedno tjedan dana.
    Što se uspavljivanja tiče nema pravila, ponekad sisa, ponekad sama zaspi.
    Navečer bi zaspala bez problema, prvu noć se probudila u pola pet ujutro, malo plakala, M ju je tješio, mazio, privio uz sebe i uskoro je opet spavala. Najgore je bilo treću noć, kada se probudila bila je neutješna, na kraju je seka uzela k sebi i malom, pričala joj, pjevala i ona je zaspala (priljepljena za nju). Kod nas je olakotna okolnost što već dugo ne dojimo po noći, neznam kako je kod vas.
    Izdajala sam se ručno.

Pokušaj se opustiti, koliko god teško bilo (ja se sad samo pravim pametna, meni adrenalin nije dao spavati dva tjedna prije odlaska), mene je isto bilo najviše strah noći ali su moji doma sve sheldlali bez problema.

tebi i maloj ljepotici biti će sve OK.

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Ajoj Kejt i Frida želim da vam razdvojenost prođe što brže i bez problema.
    Mi smo najduže do sad bile razdvojene 2 dana i 2 noći. To je bilo ljetos kad sam se morala vraćati u Zg radi kontrole, a bilo mi je glupo nju razvažati u autu gore-dolje zbog toga. Bilo mi je čudno, stalno sam mislila kak će to proći, hoće li htjeti zaspati, kaj će biti kad se probudi po noći i tak... a ne dojimo više, pa me svejedno brinulo.
    Na kraju sve to prođe tak ko niz dlaku! Ona je bila sretna, kad sam se vratila pričala mi je kak je jahala s bakom na valovima, kak su skupljale puževe i što su sve radile. Znala je da sam išla na kontrolu zbog bebe jer smo pričale o tome. Kaže mi mama da se tu i tamo sjetila tokom dana pa rekla samoj sebi: "mama, beba"
    Tak da se nemojte previše brinuti cure; oni to puno puno bolje podnose od nas samih

Frida čestitam na skidnaju pelena
    Mi smo ljetos bili praktički na domak tome. A kad smo se vratili doma i krenuli u vrtić sve propalo u vodu. Tak da sam odlučila da za sad neću inicirati ja jer se bojim da bi to bilo previše za nju odjednom-prilogodba i odvikavanje. Ostavljamo to po strani za neke bolje dane. Iako tu i tamo traži ići piškati. Kakanje smo odavno apsolvirali, valjda od Nove godine nije kakala u pelenu. Tak da nam ostaje smao piškanje.

Mbee kak tvoj frendica? Jel došla doma iz rodilišta?

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Nalazim se s Rethom oko 11i30 u Dalmatinskoj, birc ima parkić u kojem se dječica mogu poigrati dok mame piju kavu ( ne znam kako se zove) ako još netko može dođite.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Frida, Buba, tenks, zlatne ste.
    Nikad, baš nikad, nije zaspala bez sise i zato me strah. Da bar ostaje s Dadom, ali ostaje s mojom mamom. Mislim, divna je moja mama, ali nisu skupa svaki dan, nisu tako jako bliske. A i, znate Elu, nije baš da je 'razumna' - kad zabrije, zabrije i nema tu razgovora. Jučer mi je od Zaprešića do Sigeta u autu urlala!!! da nek joj dam monened (njen mobitel) a ja ga spakirala u gepek, greškom, i što sad - da stanem na sred autoceste i nek tražim rozi mob po gepeku u 8 navečer! I ja joj već danima objašnjavam da moram ići i kud idem i zašto i kad dolazim i da donosim bebu, vidim da je zapamtila, a sad je l zbilja kuži, ne znam. Jutros mi je u autu rekla da neće biti tužna i da 'neće Ela plakati s bakom', fakat iz čista mira, nisam ju ništa ispitivala, k'o da mi čita misli. Ja ne želim prestati dojiti, je l se onda moram izdajat, zna tko? Mislim, prestat ću ako ne bude htjela ali ne želim prestati jer ću otić na put i 'presušit' jer ona neće dojit četiri dana. Zvat ću sos baš, da još što ne zeznem. Pusa svima, laku noć

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Kejt, mi smo bili razdvojeni 3 dana, cice su mi pucale, ja se malo ručno izdajala (nije mi baš pomoglo da se bolje osjećam) on je bio divan (malo panike ponoći ali ok), moje je mišljenje da oni kuže sve i ona zna da kad nema mame da nema cice, da ćeš joj faliti to je prirodno jer nema nitko tko može mamu zamjeniti , ali će se i tvoja mama sigurno extra truditi oko nje, sve će proći u redu, a i obično su bolji svima osim roditeljima, BIT ĆE SVE OK!!!!

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Kejt
    tako je i A. kad je trebala ići u vrtić rekla "malo plakati" da će samo malo, i sve zna proceduru, pričali smo o tome, ali kad dođemo u tu situaciju onda je to urlaona.
    Mi još nikad nismo bili razdvojeni, bit će nam prvi put kad odem u bolnicu i čisto me strah da ću opet završit na 8 dana. Isto se više ne uspavljujemo na cici, i ne cicimo noću, ali svejedno noću kad se budi traži mene i nemam pojma kako bi reagirala kad bi tu bio neko drugi- ma znam-frka i panika. Nekad mi se čini da mi teže podnosimo to nego oni. Meni je sad već muka da neću biti s njom 3-4 dana.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

tenks, cure

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Kejt ne brini, neće ona zaboravit ciku. Eeee, kad bi to tak išlo.
    I to što pričaš s njom je super. Sve oni razmiju. I kak kaže irena znaju jako dobro gdje je cika.
    A to što se ne zna baš dobro s bakom ,gledaj s pozitivne strane. Ovo je prilika da se njih dvije više približe jedna drugoj. I za tebe i za tm će to biti dobro. Nikad neznaš kad ćete ponovno trebat baku za noć. Uvijek postoji prvi put, za sve, pa tako i za noć bez roditelja.

A što se tiće cika. Neznam ,pretpostavljam da ćeš morat nešto izadajat tih dana. Što zbog prepunosti, što zbog održavanja laktacije. Najbolje bi bilo da pitaš na sos za savjet.

A i, znate Elu, nije baš da je 'razumna'...
    .....Jučer mi je od Zaprešića do Sigeta

Oprosti al na prvo sam odvalila od smijeha. A na drugo ću samo reći tc tc tc. Bili ste tu a ne javiste se?

A ja se danas moram pohvalit. Nije u mom stilu, al jednostavno moram. V je jučer spavala u vrtiću. Doduše samo 50 min, al i to je već veeeeliki napredak! Baš sam bila sretna. :D

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

bubimira, 50 minuta spavanja u vrticu je super! Moja nekad ni doma toliko ne spava.
    A sto se cice tice..DOSTA MI JE! Jos samo da to rascistim sama sa sobom..i da se vratimo nazad doma i krecem u akciju odvikavanje..nemrem..sama sebi sam jadna kaj vise nemrem ali tako je kako je..dvije godine staza bi trebalo biti ok.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Bravo, Ilona
    Bravo, Vita

Buba, bile smo na rođendanu, nismo stigle
    Doći ćemo mi vama brzo i onda nas se više nećete moć riješit

Cure, da mi nije vas ...
    Malo me podsjeća na krizu pred porod, kad smo čekale dan po dan zajedno

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Malo me podsjeća na krizu pred porod, kad smo čekale dan po dan zajedno
    Baš sam i ja nedavno razmišljala o našem druženju prije poroda. Ono kad su ukinuli curama kružoke na trudničkom.

Retha sretno s odvikavanjem. Bitno je da si ti u glavi s tim na čisto. Ja sma tak bila luda s noćnim dojenjem...

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Nije da nekoga zanima (koliko vidim) kako mi preživljavamo odvikavanje od dojenja, ali evo samo prijavljujem da nam teče 9-ti dan!

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

mamanatali oprosti
    Nas tri se začatale međusobno. Baš mi je krivo.
    9. dan? pa to je super zar ne? Jel traži povremeno? Jesi li cike još uvijek zalijepljene?

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Ja,onak slučajno,danas kliknem svoj ticker i...kaže "only 34 days to go" Cijelo vrijeme znam da nemam još puno,ali kad sam vidla ta 34 dana... :/ Jiiiiihaaaa!

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Annie, 34 dana..hm,hm..pa to je zbilja uskoro!
    mamanatali, 9 dana..eh..meni se sve to cini kao san! Bravo!!!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

MamaNatali, oprosti
    Jesi se morala izdajat, jesu cice bile prepunjene prvih dana ?

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ma sve OK cure, nemojte se ispričavati 8) . Ja sam samo bila tako jadna ovih dana da sam svugdje tražila utjehu.
    Kejt, morala sam se izdojiti drugi dan (znači nakon što je propušten večernji podoj i 2-3 za tu noć) negdje popodne jer sam bila sva u kvrgama. Nakon toga više uopće nisam morala, ali sinoć (9.-ti dan) je situacija opet zahtijevala izdajanje desne. Uglavnom sva sam u kvrgama, boli me, desna je 3 puta veća od lijeve. Ne razumijem kako sad nakon toliko vremena :? No ti ne planiraš prekinuti dojenje, pa nećeš imati tih problema. Kad sam prije par mjeseci bila u Splitu 3 dana, izdojila sam se svaki dan 2 puta i bilo je OK, samo smo nastavili gdje smo stali kad sam se vratila.
    Bubimira, traži on još uvijek redovito kad je pospan, ali je već počeo prihvaćati. Sinoć je rekao "Idemo sisati." i onda se brzo ispravio "Idemo se nositi." Budi se još uvijek noću 2-3 puta, pa se nosimo, ali noćas je spavao bez prekida do pola 5, onda sam ga morala nositi jedno 2-3 minute i nastavio je spavati do 8. :D
    Mislim da ćemo uspjeti.
    Najgore je bilo prvih dana. Bio je strašno nesretan, jednom mi je rekao "Ja bi sisao, MOLIM TE!" Tu sam pukla, i da je još nešto bio rekao popustila bih.
    :/

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

evo i nas - vratili se! :D
    bili tjedan dana u bratislavi, pa malo u becu...

mamanatali, super da je upalilo.
    ja se spremam da ukinemo nocno dojenje, za dnevno mislim da jos ni sama nisam spremna.
    nekada mi ide na zivce, nekada se topim od miline... no, jos uvijek cica.

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

momze welcome back! :D

Nma je ovaj vikend proletio kao vihor.U četvrtak i petak sma volontirala na primopredaji, upoznala Rethu (yesss, konačno znam kak se to izgovara) i njenu bubu trubu.
    Subotu sam provela također volontirajući na rasprodaji, jučer smo ujutro otišli na sajam za bebe. Ništ posebno, osim što smo sreli MBee i malu šeficu, vidjeli Shreka, nekog psa i Fifi za kojom je V poludila. Nismo ju mogli odvojit od nje, držala ju je za nogu, vukla za ruku da ide s nama, druga djeca su jedva došla blizu. Bilo je fakat smiješno. Žena koja je bila obučena u Fifi je umirala od smijeha ispod kostima. Tak mi je žao da smo zaboravili fotić

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

hvala.

uf, sto mi je krivo sto nisam mogla biti na rasprodaji. kako se ti osjecas, bubimira?

cure, a jel tko zna sto je sa mihom - vec se dugo nije javila ili se to meni samo cini?

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

A bubimira je trudna? :shock: Šalim se, znam da je, samo što se uopće ne vidi. Izgleda prekrasno, a plesačica Vita je premedena!

miha se "druži" sa MM-om na bebama-ribama (jako sam šaljiva danas ) pa sam saznala da više nije online .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •