Ja samo prijavljujem da smo mi jučer počeli "operaciju Flaster"! Naime, bila sam 4 dana na službenom putu, i osim prve katastrofične noći, sve dalje su Tin i tata prilično dobro hendlali (s obzirom na činjenicu da se Tin NE ZNA uspavati drugačije osim sisajući). Slušajući izvještaj koji je svaku noć bio sve bolji, odlučila sam ovaj put ustrajati u odvikavanju. Jučer ujutro sam doputovala i odmah prilijepila flastere na strateška mjesta. Svaki put kada je tražio ja sam mu objasnila da mlijeka više nema, da su sike bolesne. Tražio je da pogleda, nije pokušavao dirati, samo je zaključio "Molaš ići kod dokolice!". I preživjeli smo cijeli dan bez sisanja. Problem je bio malo kod popodnevnog spavanja, pa opet kod večernjeg uspavljivanja. Nosila sam ga, pričala mu tihim glasom, mazila ga po glavici i leđima i nekako smo uspjeli. Noćas se probudio 2 puta i nije pustio tati da ga nosi i uspava nego je tražio mene, ali niti jednom nije tražio sisati!!!
Optimistična sam, mislim da ovaj put moramo uspjeti, javljat ću razvoj događaja!