hoćemo mihu nazad, vrati se
hoćemo mihu nazad, vrati se
I meni miha ne dostaje.
Al bojim se da je odluka definitivna i da čak neće ni pročitat ovo jer ne otvara više ove starnice.![]()
Al rekla mi je da su uvijek za druženja i da ak se skupljamo da joj se javim. Tak da znate...
momze...hvala na pitanju,dobro sam! Ide na bolje, polako popuštaju oni početni umor i pospanost. Al kile idu opet gore, iako Mbee kaže da dobro izgledam (hvala draga). Ak krene ovim tempom i dalje, a tak je bilo i s V opet ću natući 20 kg. :/
Ja sam si već neko vrijeme mislila isto na neke cure koje se dugo ne javljaju. Što je s našom tanjom, i ona cura iz bg mislim da je imala nick bbb2909 (jel joj to mali imao rođendan tad???), a bome i nelzi nema par dana već... Jad je njoj termin?
je, da,Banetu je bio rodjendan tad
pa bbb ako nas citas jos sa malim zakasnjenjem Banetu sve najbolje za rodjendan![]()
da, fakat, i bbb2909 je nestala.
Bane, sretan rodjendan!![]()
Bubimira, ma sta te briga - super izgledas! Samo ti papaj i cuvaj se, otici ce kile dolje.
Bas mi je zao da Miha nije vise online - bas mi fali.
kaj je ovo?
opet zatišje?
topic nam skoro pao na dno strane.
moram vam se opet malo pohvalit...imat ćemo još jednu curku![]()
Bubimira (i TATAMATA of kors) i ovdje ću vam poslati jednoza malu pišuljicu!
bubi super, znaš da ja obožavam curke, može još koja i za nas
Joj i meni su curke zakon!
Bubimiri za curku![]()
Mi se vratili nazad na nas Baltik.
Bas mi je zao sto nisam mogla vidjeti sve jesenjace i klice..![]()
A drago mi je da sam upoznala trudnicu Bubimiru koja uopce ne izgleda tako..i uopce si ne mogu zamisliti da se na to tijelo moze nabit 20kg s trbuhom il bez.
Eto..blebecem..![]()
Pozdrav!!!
hej curke,
evo i mene nakon opet male stanke, nemojte misliti da sam vas zaboravila.Ali morate razumit sa njima dvojicom jedva sta stignem, i sad sam u panici jer je sutra rodjendan a ja moram pravit tortu, pomoce mi sestra, mada ni tako ne znam kako cemo jer smo tata tek jedan na jedan i treba nam neko treci za tortu i taj da se ubije od posla. Mislila sam narucit jednu za svaki slucaj ali ...zaboravila jucer , a danas vise ne primaju narudzbe nigdi. Dakle . volila bi onu vlak tortu , kao sta je annie imala lani za roka , jer je jagic lud za thomas&friends crticem (satelit), ali...too much work, pa sam se odlucila za onu ravnu plohu sa njegovim likom.Inace sam svojedobno bila odlicna u crtanju , ali nisam predugo nista radila pa ne znam kako ce to ispast , ali ne bi trebalo bit frke , sve sablonski i sve ima na netu, nevjerovatno koliko thomas torti, dica popizdila za njim totalno![]()
Bubimira-za malu sekicu! Da sve bude super...
Kako nam annie ? Je li ono brat na putu?
Sto se dogodilo s mihom? ? ? Nesto ozbiljno? :? Nadam se da nije .
Sutra nam jagic i rok slave 2. rodjendan. A vjerovatno ce annie napraviti party za roka isto...
Idem... Pisite
Hej,evo i mene na brzinu. Naravno da mama radi Roku party, torta je naručena i pošto je Roko lud za "autićima" biti će Munjeviti Jurić i kak smo dogovorili,trebalo bi super izgledat.
Jaginamamica,hvala što brineš o nama. Da,čekamo bracu i to kroz nekih 20-1k dana.
A ja imam obranu magistarskog u utorak![]()
Annie, sretno u utorak!!!
Jeste primjetile da sve koje čekate 2. bebu (ili ste već rodile), imate bebe istog spola? Baš zanimljivo!
Jaginamamice, sretno s tortom, sigurno će sve biti super!
Ja isto malo češljam po internetu, skupljam ideje i pravim pozivnice.
Ništa novo inače... faza je prilično izazovna, dosta kmezanja, sve hoće sam, a kad nešto ja želim da napravi sam, onda on ne želi... i tako... u suprotnostima smo... 8) I nikako se riješiti balavog nosa... a i pelene su još tu.
:shock: 20tak dana..pa to je sad! Ajme sto ovo vrijeme juri!Annie prvotno napisa
Ajme..torta..ja ne znam sta cu s tim..ja uopce ne volim torte pa meni to nije bitno..kak sam pocela jos cu i zaboravit tortu za djetetov rodendan![]()
Za sada mi smo rezervirala/platili jedan super prostor za proslavu tako da ce mi bar ciscenje bit olaksano.
hej hej
evo mene prve - mi danas prvi slavimo i prvi se javljamo. Torta jos treba malo "schallung" ali je ispala ok, ono vidi se ko je u pitanju , jagic jutros odmah skonto ugledo tortu "tu-tu jeeeeee" i aplauzA vidi se da je amaterska.Inace se radi po nekim kalupima , ja to nisam imala zivaca nego sam gledala i crtala...i ispao malo nesavrsen
![]()
Vidjet cete slike.
Roku Mihinom Sretan rodjendan, a annie vama da bude sve super na partyu , a rodjkas cemo cestitati sutra.
Annie za 20 dana .... taman kad moj rafael proslavi pola godine.Neki dan ga vodila ortopedu pa su se sve mame cudile kako to da nema jos pola godine , bio je tamo najveci a bome i daleko najtezi.
Ma super ce to sve biti! Je li roko skinuo pelene? Mi nismo jos ni blizu , zna za tutu... ali nisam ga bas ucila, posto nije isao u vrtic, nisam se ni trudila da ga naucim.Mada sad razmisljam da ga upisem u neku privarnu igraonicu bar 4 sata , odmorila bih dusom. Ne znam postoji li ista tako ovde kod nas.
Uspjela si i magistrirati?svaka cast!!!
Kako nam ra? Kad li se njeni decki jutri ustaju.Mi smo u 6 i po, rafo je bas ranoranioc i to mi najteze pada.
odra znaci znas sta mozes ocekivati![]()
Retha ako trebas recept![]()
Rok-u i Jagi puuuuunoza veliki 2-gi roćkas!
Jago i Rok, velike puseeeee!!!![]()
Rok i Jago, sretan vam rođendan dečki!![]()
Annie sretno u utorak!
[quote="retha"]..i uopce si ne mogu zamisliti da se na to tijelo moze nabit 20kg s trbuhom il bez.
[quote]
![]()
Oooo, može može. Vjeruj mi! A kak je krenulo,bojim se da sam sad opet na tom putu.
Pa ako nije previse kompliciran moze! Al sve se bojim da je jednostavan..jaginamamica prvotno napisa
Grrrrr..jel mora bit torta za rodendan..jel moze bit kolac..
Jagicu & Rok-u sretan, sretan rockas!!!![]()
dobra vecer, hvala svima za cestitke ..evo ekspres slideshow danas sa rodjendana.mm je vec to uspio staviti na u tube. A ima tu i stari spot "jago song" pa pogledajte... onako bas je fora.Uzivajte. Puse bebacima
http://www.youtube.com/user/Franodubrovnik
Ajme..moram prvo tortu prokomentirat!Ne moze meni onak lijepo ispasti biskvit ni za sto godina.
Decki su ti preslatki, Jago je zbilja velik!
Bas ste lijepa obitelj!
Nego ti mi se cinis nesto premrsava?!
E da, slike idu zbilja brzo al jedan decko tam s rodendana totalno mi baca na jednog naseg hr glumca. Nebitno, al sam morala komentirat.![]()
Sad me zarazila ta pjesmica u pozadini pa stalno pjevušim "Jago, Jago, Jago..."![]()
Roku sretan rodjendan!![]()
Hvala curke za pohvale za tortu. A i kilazu![]()
Taj glumac , da nije mm![]()
Pjesma je zarazna , bas se lako pamtiA napisao je ovaj frend sa gitarom.
I ja istoMBee prvotno napisa
![]()
Super je filmić.
Ja gledala bez ukljucenog zvucnika, a sad me sve strah odgledati opet s ukljucenim zvucnicima.bubimira prvotno napisa
![]()
Roku sretan rodendan!!!![]()
ma slušaj retha. uljepšat će ti dan. evo ja još pjevušim:jago,jago,jago...
Roko majstore, sretan rođendan i puuuuno poklona!
Jesam, jesam! Zakooonnn!!!bubimira prvotno napisa
![]()
To za kilazu ne bijase bas pohvala. Jedes ti sta il te malac isasao ko ova moja mene?jaginamamica prvotno napisa
A glumac..ma ne ne mislim na TM..neki tip u crnom..al zbilja evo sad sam to jos jednom odgledala..izdaleka isti..isti.
s cime se ja bavim![]()
Rok, Jago, sretan rođendan![]()
Sretan rođendan dečki! Nas dvije smo ovaj tjedan bile na Rodinoj mliječnoj konferenciji, Lola je bila savršena
mamino, vidjele smo Ra i Davida koji je prekrasan
![]()
Jagina, mi smo se skinule iz pelena (osim noću, to imam u planu početi večeras) cijeli proces je trajao nepuna dva tjedna.
Annie, magistirice, javi kako je bilo!
svima!
Evo mene! Ročkas nam je super prošao, došlo nam je puno malih prijatelja i svi smo se lijepo zabavljali.
A ja sam danas postala magistar znanosti :D
OK,sad mogu u miru rodit...![]()
Annie cestitke od![]()
:D![]()
annie bravo :D
cestitam!!!
Mi smo jos u pelenama , tek sad je mozda spreman za stvarni pokusaj skidanja pelene.Kasna je ura , mame sa dvoje male dice odavna spavaju...
Annie svaka čast, čestitam
Hvala svima! A upravo sam saznala da nam mali hahar stiže za točno 10 dana, carskim![]()
Opet carski? Vibram da sve bude ok, da se čim prije oporaviš!![]()
Annie to ce biti prije termina ili?
nego,daj slikice od rockasa da te vidimo![]()
Sandra,maknula sam foto galeriju s neta,tako da nemam kuda stavit. Pošalji mi mail pa ću ti frknut par slikica.
Da, jedno 10-ak dana prije termina nam stiže bebe,opet carski da,ali vele da je tak najbolje jer je prilično velik, a s obzirom na prijašnju dijagnozu vjerojatno bi opet na kraju završila na carskom. TAko da će ovaj puta bar biti bez onih 12 sati trudova
Annie![]()
Bravo, Annie
Ja stalno mislim kak si ti prvi put rodila pod epiduralnom, vaginalno
JA sam vidjela Annie prije par sati tra la la! Covjece, izgleda kao da nije trudna jedino da ispod majice skriva jednu veeeeliku Rokovu loptu!