-
Ma bravo Annie!!!!
Sretno za desetak dana!
-
Ma bravo Annie!!!
Sretno za desetak dana
-
hi curke, toliko me nije dugo nije bilo da mi je predugo čitati vas
slavljenicima: noa, rok, jago, roko SRETAN ROĐENDAN, Annie ČESTITAM.
mi slavimo sutra, nemrem vjerovat kako vrijeme brzo prolazi, Karlo je počeo pričati rečenice od dvije riječi
inače smo dobro, strka frka na poslu, pa sve naglavačke doma, 100% smo u Karlu i dani nam lete.
-
annie, čestitam magistrice! :D
I sretno za 9 dana. Sad morate brzo smislit ime.
Nego cure, htjela sam vas pitati koju kozmetiku koristite za njegu klinaca? Koji šampon, koju kupku ili gel za tuširanje i koju kremu za tijelo? I kak ste zadovoljni?
Dal ste nešto drugo koristili prije i zašto ste prešli na novo?
Ja sam u potrazi za novim, al neznam što bi.
-
-
Karlo sretan rodjendan
mi koristimo iskljucivo Niveine proizvode,imaju odlicnu kremicu za zimu (imali smo je i prosle godine)
-
Karlo, Karlo, sretan rođendan žele ti Ela, mama i tata
Pusimo te puno, puno puta
Mami i tati isto šaljemo puse i veliki pozdrav
Uživajte i vidimo se
-
sandra, koju to niveinu kremicu za zimu koristite? i ja sam u potrazi za nekom...
-
Za kupanje koristimo Mustela Dermo Cleansing, dva puta tjedno se masiramo s L'Occitane Nektarom za masažu (sadrži med, royal jelly i propolis, osim što je koža savršena nakon njega super miriši).
Karlo
-
vinterica,Nivea Baby Wind & Wetter Creme
50 ml pakovanje
-
Hvala cure na čestitkama.
Treba "preživjet" ovaj vikend, slavlja su već počela, nosila sam u vrtić voćnu salatu, šlag u tubi i čoko mrvice (po nalogu teta) a napravila sam mu i sama kartonsku tortu, kupila balone, kapice, trubice... kaj ste vi nosile u vrtić?
Za kupanje koristimo Nivea šampon za kosu, kupke ne jel pol popije (sad smo imali neku alergijsku reakciju pa nam je pedica dala A-dermu) i preporučila poslije za zimu Nivea baby soft, ja sam kupila isto Nivea Wind & Wetter Creme, peremo se sa Welledinim sapunom na bazi Nevena.
Znam da je naša pedica (inače i homeopat) preporučila susjedi čija dječica imaju oboje AD od Johnsona (od kojeg se inače užasava) onu liniju sa maslinovim, susjeda kaže da je stvarno ok...
-
-
Karlo
-
-
-
ajme retha stvarno ti se divim kak možeš tu hladnoću podnjeti.
Kod nas je danas tak bilo oko desetak stupnjeva, puhao je hladan vjeter; ja sam se smrzla i već mi je dosta!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma