Citiraj Kejt prvotno napisa
Frida, kako ste se pripremile za razdvojenost? Jeste li uopće? Nas čeka sljedeći tjedan, tri noći, četiri dan. MMa nema već dugo, sad još neće bit ni mene, bit će s mojom mamom ... Jesi se izdajala? Je l se Ilona uspavljuje na sisi? Mene je noći najviše strah? Umrijet ću od muke
Pričala sam joj da mama mora otići i da je neće biti nekoliko dana, da će spavati s tatom, da će joj doći teta i Antonio (bratić), pričala sam joj kuda idem i zašto je važno da to napravim, razgovor smo ponavljale svaku večer, jedno tjedan dana.
Što se uspavljivanja tiče nema pravila, ponekad sisa, ponekad sama zaspi.
Navečer bi zaspala bez problema, prvu noć se probudila u pola pet ujutro, malo plakala, M ju je tješio, mazio, privio uz sebe i uskoro je opet spavala. Najgore je bilo treću noć, kada se probudila bila je neutješna, na kraju je seka uzela k sebi i malom, pričala joj, pjevala i ona je zaspala (priljepljena za nju). Kod nas je olakotna okolnost što već dugo ne dojimo po noći, neznam kako je kod vas.
Izdajala sam se ručno.

Pokušaj se opustiti, koliko god teško bilo (ja se sad samo pravim pametna, meni adrenalin nije dao spavati dva tjedna prije odlaska), mene je isto bilo najviše strah noći ali su moji doma sve sheldlali bez problema.

tebi i maloj ljepotici biti će sve OK.