Ajoj Kejt i Fridaželim da vam razdvojenost prođe što brže i bez problema.
Mi smo najduže do sad bile razdvojene 2 dana i 2 noći. To je bilo ljetos kad sam se morala vraćati u Zg radi kontrole, a bilo mi je glupo nju razvažati u autu gore-dolje zbog toga. Bilo mi je čudno, stalno sam mislila kak će to proći, hoće li htjeti zaspati, kaj će biti kad se probudi po noći i tak... a ne dojimo više, pa me svejedno brinulo.
Na kraju sve to prođe tak ko niz dlaku! Ona je bila sretna, kad sam se vratila pričala mi je kak je jahala s bakom na valovima, kak su skupljale puževe i što su sve radile. Znala je da sam išla na kontrolu zbog bebe jer smo pričale o tome. Kaže mi mama da se tu i tamo sjetila tokom dana pa rekla samoj sebi: "mama, beba"
Tak da se nemojte previše brinuti cure; oni to puno puno bolje podnose od nas samih![]()
Frida čestitam na skidnaju pelena![]()
Mi smo ljetos bili praktički na domak tome. A kad smo se vratili doma i krenuli u vrtić sve propalo u vodu. Tak da sam odlučila da za sad neću inicirati ja jer se bojim da bi to bilo previše za nju odjednom-prilogodba i odvikavanje. Ostavljamo to po strani za neke bolje dane. Iako tu i tamo traži ići piškati. Kakanje smo odavno apsolvirali, valjda od Nove godine nije kakala u pelenu. Tak da nam ostaje smao piškanje.
Mbee kak tvoj frendica? Jel došla doma iz rodilišta?