cure pomagajte, u petom sam tjednu i prokrvarila sam, ali ne svježu krv nego nešto smeđe, kaj da radim?
cure pomagajte, u petom sam tjednu i prokrvarila sam, ali ne svježu krv nego nešto smeđe, kaj da radim?
Odi doktoru da te pogleda na uzv
dr, dobit ćeš utrogestane ili dabrostone...mirovat dok se ne smiri....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ javi se
slažem se s curama, odi na pregled odmah!!!! i poslije miruj
miruj i odi na pregled
i ja sam u 6. tjednu imala taj iscjedak pa je na kraju sve ok...nekakvo čišćenje..u prvoj trudnoči nisam imala ...
Meni je danas isto bio smđkasti iscjedak, sad sam 11+2.
A i u prvoj trudnoći mi je bilo u nekoliko navrata, pa sam malo usporila s aktivnostima.
Od početka trudnoče non stop neki iscjedak me prati, na početku je bilo baš tako kako si ti opisala smečkasto-crveno, gini mi je rekao ne brinut dobila utrogestan 3x2 i mirovat više!
hej cure!
Evo ja vam se javljam iz Petrove. Završila ja u četvrtak na večer u bolnici radi tog krvarenja da bi se na kraju pokazalo kako je se ok za sada. No međutim, pojavio se novi problem. Vadili su mi ponovnu betu u petak 5+1 i iznosila je oko 577, što doc kaže da je zabrinjavajuće. Danas sam bila na uzv, plod se još ne vidi, GV je tu, veća nego na prošlom uzv, ali nema još uvijek ploda. danas sam vadila ponovno betu, još ne znam rezultat. doc kaže da još ima nade, ako se do četvrtka ne vidi plod idem na kiretažu, kaj mi mislite o tome?
Ima li nade za nas? A da ne spominjem da je to trudnoća iz IVF-a, onda znate koliko sam još više u komi
sad sam saznala da mi je beta danas nešto preko 1000 što je dobar znak jer se počela duplati, doc kaže da su šanse 50-50.
dajte mi neki svoj pozitivan rezultat u slučnom slučaju - please...
ivana23 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba![]()
Meni se plod vidio tek sam 6+6 jer je bila kasnija ovulacija tako da ne znam zašto doc već priča o kiretaži..
~~~~~~~~~ da bude sve u redu!![]()
trixie - zato što je ovo trudnoća iz IVF-a i točno znamo kad je bila oplodnja
Ja ti šaljem brdo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za malo.
Inače, ja se nebih samo tako dala na kiretažu.Nikamo vam se ne žuri jel tako?
Nadam se da ćeš nam se javiti sa slatkim vijestima..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za![]()
upravo sam saznala rezultate bete 2230 sutra uzv pa ćemo biti pametniji jer me ova neizvjesnost ubija
vibrajte za sutra
![]()
Sretno![]()
ma beta je super, bit će to sve ok!
~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~
Ma to je to!ivana23 prvotno napisa
:D
![]()
![]()
Ne kužim...Angelina_2 prvotno napisa
Kako?
A da se teleportira?![]()
bravo :D
i još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutraivana23 prvotno napisa
![]()
sretno![]()
mada po beti mislim da neće bit problema.
moja su se dječica pokazala na uzv tek sa punih 6 tj.
hvala cure na vibrama ali izgleda da ovaj put nisu pomogle. sada sam došla sa uzv-a. danas mi je točno 6 tj i još uvijek se ništa ne vidi. iako doc kaže da je gestacijska duplo veća nego u ponedjeljak, ali najvjerovatnije ništa od moje trudnoće. Ostavit će me još koji dan u bolnici da bude sto posto siguran, ali vidim mu u očima da nema više nade. mislim da kiretaža slijedi uskoro.
jel bio tko u sličnoj situaciji ili sam ja slučaj za sebe?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se vidi malo srčeko!!!![]()
![]()
evo mene sa novim informacijama. upravo je doc bio kad mene u sobi i objasnio mi cijelu situaciji, kaže da se vidi i žumanjčana i na se nadzire plod, ali otkucaja još nema. Čekamo do ponedjeljka, šanse kaže još uvijek da su 50:50
znači opet neizvjesnost i čekanje. Bože pomozi ovaj put jer će više poluditi, sama sam u sobi, nisam iz zg tako da su mi posjete jako rijetke, a dan tako dugačak, a tek noći...
ivana23 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Vibram da dobrih 50% do ponedjeljka naraste na 100%, za malo![]()
Drzi se!
~~~~~~~~~~~~~![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~~~~~~~~~~~~
vibre stizu, ti se drzi![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
evo imam i ja sličan problem, u 7 tjednu sam trudnoće i jučer sam primjetila smeđkasto krvavi iscjedak, nije bio popraćen nikakvim bolovima, al svejedno me je zabrinulo, pa sam zvala svog privatnog ginekologa koji mi je dao utrogestan 3x2 vaginalno, i da strogo mirujem, da to može biti simptom pred spontani...koma, moram se čuvat, jer sam se prije tog preforsirala, čstila stani to mi se dogodilo odmah poslije tog.....,al svejedno idem u ponedjeljak na briseve, da nije bakterija neka![]()
![]()
ROZA samo miruj i vjerujem da će sve biti u redu, drugog načina sada nemaš![]()
6 tj je jos rano. . . bit ce sve ok, najvaznije je da mislis pozitivno i da se smiris. . . ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za![]()
Smeđkasti iscjdak moze biti i od "ugnježđivanja" ploda, tako je bilo kod mene, a sa 6tj nije bilo otkucaja. . . .
ivana23 sve će biti ok draga, evo kod mene u ovoj trudnoći 6+3 ništa, a 7+1 na uzv i bebać i srčeko.
nismo svi isti da se sve isto mora vidjeti u dan.
samo misli pozitivne misli.
ROZA samo miruj i sve će biti ok, ja nažalost imaam veliko iskustvo sa krvarenjem u trudnoći.
u prvoj sam mirovala i sad imam moju savršenu Ivu, sad sam opet na polu-mirovanju i čekam još jednog takvog bebača.
koliko god da hormoni pomažu mislim da je mirovanje ključno.
mislim na vas cure![]()
![]()
hvala cure, nadam se da će sve biti ok, zanima me samo dali ja do kraja moram uzimati utrogesan, pola sam već primjenila, za sada nemam krvarenja nikakvog...pa ne znam dal se može prestati ili do kraja to potrošit?
još nešto cure...čula sam da smeđkasti iscjedak može biti znak da je curica...sada jel to istina saznat ćemo![]()
[/img]
Samo ti uzimaj kako ti je ginic rekao, nemoj nista prekidati na svoju ruku. Kod mene je cura. . .![]()
kerida - slažem se s tobom da nismo svi isti i da se kod nekoga vidi prije kod nekoga kasnije ali to je zato jer kod prirodnog začeća nemožeš točno odrediti kad je bila ovulacija, dok je kod IVF-a drugačije i sve se točno zna ne samo u dan nego u sat. I ako je doc zabrinut iskreno vjerujem da postoji razlog za to.
ipak puno ti hvala na riječima utjehe osobito u ove dane neizvjesnosti i čekanja. I bila bih najsretnija na svijetu kad bi ti bila u pravu i da mi se dogodi kao i tebi
hvala Pina, potrošit ću do kraja nadam se da neće štetit...eto vidiš curica je...ne mora značiti , al opet može :D![]()
cure dal je moguće imat spontani, bez bolova i da je samo bilo blago krvarenje dva puta :?
cure moje drage!
Ovaj put su vibre vaše zaista pomogle.
imamo srčeko i veliki smo 3,9 mm. Danas mi je 6+4. presretna sam, ali se pojavio i novi problem.
jutros sam prokrvarila, ali ne smećkasto, već kao svježu krv, više kao roskasto. nije jako kao na početku menge. Doc kaže da za sada u maternici ne vidi nikakvo krvarenje, niti hematom, ali da svejedno ostanem još koji dan u bolnici. nemam nikakvih bolova. jel imao tko sličnu situaciju?
sada sam u 7+4 i dobila sam takoder taj smedi iscjedak pijem utrogen
mirujem ali ne znam moram li bas striktno lezati jer evo par dana nema nikakvog iscjetka(U prve dvije trudnoce nije bilo takvih problema) :? :?
sada sam u 7+4 i dobila sam takoder taj smedi iscjedak pijem utrogen
mirujem ali ne znam moram li bas striktno lezati jer evo par dana nema nikakvog iscjetka(U prve dvije trudnoce nije bilo takvih problema) :? :?
DOKTOR KAZE DA IMAM HEMATOM U MATERNICI jeli itko imao slicnih problema![]()
![]()
![]()
![]()
ja sam imala hematom koji se povukao u 10tj.
u 6tj. sam počela krvariti, pila utrogest. i preporučili mi mirovanje
bitno je di je hematom (u slučaju da eventualno pukne) - tako su meni govorili, nisam dr.med.![]()