Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 56 od 56

Tema: Pokloni učiteljicama/razrednicima na kraju šk. godine

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Vlvl prvotno napisa
    Procvast ko poriluk na mjesečini?
    kikica je to doživjela... dobila je od učiteljice za rođendan knjigu o prijateljstvu . naravno - da drugi ne vide .

a mi smo onda organizirale roćkas u razredu na drukčiji način: kikica i ja smo za svako dijete napravile paketić s bombonima i čokoladicama, zavezale mašnicom - i to im je podijelila. grickalice i sokovi uobičajeno... a učiteljici smo odnijeli jednu lijepu ogrlicu (da drugi ne vide, naravno ).

s tom učiteljicom smo ostale super i dalje, čak smo se međusobno (privatno) ispomagale kad je trebalo... i opet ćemo ako zatreba... jer ona je živući primjer prijateljstva iz te knjižice...

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    a što napraviti kad UČITELJICA pokloni nešto vašem djetetu?
    Teta u vrtiću je često znala pokloniti mom M. neku sitnicu. Nikada to nije bilo nešto zbog čega bi mi moralo biti neugodno - sitna igračkica, slikovnica, bojanka. On je njoj nekako bio na srcu i to mu je tako pokazivala. Znala je dati poklončiće i drugoj djeci. On sve te stvarčice čuva i sjeća se prigoda u kojima ih je dobio. Ja sam to shvaćala kao znak nekog posebnog odnosa među njima, nečeg pozitivnog što je on izgradio izvan kuće i bilo mi je drago zbog toga.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

M je dobio u 1. razredu na poklon od učiteljice zbirku zadataka iz matematike od drugog nakladnika nego što su imali redovno. To mu je poklonila kad je saznala da odlazi jer se vratila učiteljica s bolovanja. M je bio preponosan.
    Adio Mare, sve OK. Nisam ni ja baš bila jasna. Nije običaj poklanjati profesoru iz solfeggija. Ukratko, to je tak. Svi dosadašnji prof iz solfeggija bili su nam stvarno super, ali ja vjerujem da bi se i oni iznenadili da im tko donese recimo čokoladu na kraju školske godine. Ako netko ima drukčija iskustva nek se javi, pogotovo ako je prof solfeggija.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja sam tetama u igraonici u King crossu kupila i poklonila Milkicu,jer se jedna teta taj dan sva oduševila kad je vidla moju Reicu i pozdravila ju imenom i sama bez da sam joj ja išta rekla počela upisivati njeno ime u popis.Da se razumijemo nije moja Rea tamo svaki dan,pa da ju ova može lako zapamtit,al baš zato je meni to bilo tako simpa.Bilo ima je drago,ali su bile i iznenađene,očito ne dobivaju baš poklone.Ista situacija je bila i sa tetom,učiteljicom klizanja.Naravno,sve tete su čokolade dobile kad smo mi bili na odlasku,nikako prije.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    a što napraviti kad UČITELJICA pokloni nešto vašem djetetu?
    Naša je razrednica u osnovnoj mojoj V. poklonila bombonijericu u obliku srca za imendan. Rekla je da je to zato jer se sjetila da joj je V. poslala razglednicu s mora.
    Meni je oćenito lijepo kad čovjek čovjeka razveseli bilo čime i u bilo kojoj prilici. Nije dobro, a to vjerojatno želi reći i Maria 71, kad ovaj naglašeni konzumerizam, ovaj užasni potrošački mentalitet kojim smo okruženi, uništi radost, ljubav i zahvalnost koja cirkulira uz čin darivanja.

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Za koji dan nam je matura... smatam da za nasu nastavnicu koja nam je uvijek bila spremna pomoc nista nije previse .... a
    poklon smo izabrali svi skupa (cijeli razred) te smo se odlucili za set ogrlica + nausnice (bijelo zlato) :D te buket od 19 ruza :D

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •