E ako sad ne polozim ispit s cetvrte, necu nikad!![]()
E ako sad ne polozim ispit s cetvrte, necu nikad!![]()
k'o sto bi gjeneral rojs rekao: tko je jamio, jamio jetako i ja velim, tko se upisao, upisao se, samo nadam se da se nitko (jos nije) upis(h)ao od straha
sad se sve polaznice povlace u ucionicu i pocinjemo sa radom. molimo za mir i tisinu. o novim upisima biti cete blagovremeno obavjestene. ili o zatvaranju skole
![]()
Ja se svejedno nisam uspjela ulogirati.mama courage prvotno napisa
Ne kužim u čemu je stvar.
lex, nisi se aktivirala preko maila. vidim te tamo na spisku jos neaktiviranih clanica. ja cu te aktivirati, a ti se pokusaj onda normalno ulogirati. ti si jos na spisku i imas pravo ulaska.
javi mi jesi li uspjela.
izgubila sam link za forum![]()
tabula (bu)razamaria71 prvotno napisa
![]()
ostali inactive useri nek se danas jos aktiviraju...
1 Lara051
2 Lara
3 jadro
4 jelenaml
5 cho
ili nek mi jave mogu li brisati te nickove (ako su se u medjuvremenu registrirale pod drugim nickom)
jesam li spomenula da se na mom forumu mogu mijenjati nickovi kad god pozelite![]()
![]()
apri, nek cvjeta tisucu cvjetova![]()
kuzim, nadate se da cu se sada malo pozabaviti svojim forumom i vas ostaviti na miru.apricot prvotno napisa
pa (i) vama da onda cvjetaju ruze. mozda uistinu necu vise imati vremena za pdf "kamo s ovim" ili dohranu, 4 zida me ionako nikad nije zanimao, al za moje omiljene pdf-ove komentari na clanke s portala ili izazovi roditeljstva - za ovo ce se uvijek naci vremena.
znaci, samo radjajte dalje.
![]()
nedjelja je, kad će ta prva lekcija ...![]()
ajoj ja sam zakasnila....![]()
nema sanse da me ubacis?
ako ne, onda cu kad bude ponovo dotle cu![]()
cuj, rek'o bozanic da nedjeljom ne treba raditifritulica1 prvotno napisa
nakon ponoci objavljujem prvu lekciju. pa sad, ili cete uciti ili cete se prepustiti uzitcima kasljuc... kasljuc... 8)
malena beba - brzo idi i registriraj se. kad krene prva lekcija nema vise ulazaka.
aktivirala sam te, i stavit cu te na listu. zar nisi dobila mail za aktivaciju... ?malena beba prvotno napisa
Ajoj, jel kasnim???
Sad tek vidjeh, registrirala sam se, aktivirala.....joj, ajd da se jos moze upast, pliiiiz......
:D (...ne znam kako ću se othrvati snu do tada :/ ???)mama courage prvotno napisa
Kad će bit provjera 1. lekcije, test ili tako nešto?
OBAVIJEST!!!
nismo ni krenule s prvom lekcijom, a vec smo se morale preseliti u novu ucionicu.![]()
sjecate se vasih djackih dana, taman sjednete na mjesto koje vam odgovara, dovoljno daleko od profesorske katedre, a ne bas u zadnjim redovima, malo lijevo da vas profa ne moze vidjeti dok prepisujete, a opet fino pored prozora... i onda ulazi profa i veli: idemo u drugu ucionicu...
e to se nama dogodilo ...stoga, molim sve moje polaznice da se upute u ovu ucionicu i uzivaju u prvoj lekciji. tamo ce sve biti objasnjeno.
hvala na razumijevanju.![]()
samo da ne bude zabune... (na zalost) na novom forumu se morate iznova registrirati i prijaviti u korisnicku grupu (ne morate se prijavljivati na nikakav topic).
samo da se požalim (žalim se na sve strane) da mi s novog foruma ne stiže aktivacijski ključ. dvaput zatražen
Takodjerthalia prvotno napisa
![]()
a jel ima mijenjanja nickova?
ne, isto je korisničko ime
I, jeste li pročitale obavijest na novom forumu?
Jeste Cvilidrete, pa lijepo vam je žena rekla da pričekate... od 5 minuta do dva sata, ako treba.
A tada, eto Emse! Ako ne dođe, onda plačite.![]()
e zato sad imate IVY pa na nju drvljem i kamenjem. ona mi je ovo predlozila![]()
cure, nema me na kompu, a ivy je rekla da ce uskociti i pomoci... samo sad je nema :/ vidim da nitko nije dobio taj aktivacijski kljuc. radimo na tome, tj. ja kao laik pokusavam rijesiti situaciju... samo nemojte odustajati...
apri - i ima mijenjanja nickova![]()
jooooooooooooooooj, kako sam vam paaaaaaaaaaaaaametnaaaaaaaaaaaaaa...
nasla sam vas na listi unactive usera i sve vas kliknula na aktivne... sad ste sve aktivne, pa bi pomocu logina i zaporke trebale uci... dajte mi javite jel to uspijeva, ja cu jos pola sata biti pored kompa
ušla 8)
e i jos jedna info... ikonica za korisnicku grupu nije vidljiva na naslovnici tj. indexu foruma (ne pitajte zasto), nego tek kad kliknete na svoj profil (s lijeve strane je link, ispod naslova), tamo se mozete prijaviti za korisnicku grupu.
no, za sada je ionako dovoljna registracija. svatko registriran moze uci u ucionicu, pa cemo vremenom oformiti grupu i samo njoj dozvoliti pristup lekcijama
uf... brisem znoj sa cela.![]()
nije mi stigao aktivacijski kljuc sa novog foruma!![]()
imam isto korisnicko ime!!
cekam strpljivo !
Kad kreće nova grupa?
Sad sam tek ovo vidjela, a tako bih željela učiti njemački (eng i ruski u školi)
Molim i mene... kasnio mi surf![]()
marta, hagulkica, ivaV i sandram su upravo aktivirane preko admin panela... ove druge cure nisam nasla na listi registriranih (ali jos neaktiviranih) clanica :?
cure, jeste li sigurne da se na dobrom forumu registrirate: novi forum
moram otici s kompa i nece me biti negdje oko 2 sata... stoga ponavljam... sve koje zele ucestvovati na predavanjima se moraju registrirati na NOVOM FORUMU, posto mail s aktivacijskim kljucem ne radi, onda ce adminice preko admin panela aktivirati vase accounte. samo malo strpljenja i pokusajte s vremena na vrijeme jeste li aktivirane
kad se to dogodi, mozete za sada ili odmah ici u ucionicu (i tamo uzivati u prvoj lekciji) ili se mozete prijaviti u korisnicku grupu (a to vam je kad klinete na link "profil/postavke"). do kraja tjedna cemo vas sve ionako prebaciti u kor. grupu "RUJAN 2007" bez brige.
ja sam se uvalila, jel smijem??![]()
![]()
ps. njemacki je jedino sto mm-u ide bolje nego meni, necu mu valjda ostat duzna![]()
ja sam se registrirala na tom novom forumu, ali još nikaj nije stiglo na mejl za aktivaciju
Danke!
![]()
stigla sam procitati samo zadnjih par postova, kakav novi forum, sto trebam?
ucimo njemacki preko neta!!
trebas se registrirati na adresu koja je navedena par postova gore (ak te MC pusti jer je danas ujutro vec pocela skolica)!!![]()
riana, ne radi nam taj mail. nakon registracije, pokusaj se samo ulogirati.Riana prvotno napisa
seni, mozes i ti, samo budi tiha. 8)
i sve druge cure. ajd, ajd, jer sutra zatvaramo vrata, pa tko je unutra, unutra je
i jesam li spomenula da se moze cavrljati do besvijesti i da se mogu mijenjati nickovi kad god se pozeli ?![]()