drage forumasicei po koji forumas
![]()
veli ovaj pdf... "pojedinci u akciji"... pa evo jedne pojedinkeu akciji koja vas samo kratko zeli obavjestiti o svom projektu. radi se o tecaju njemackog jezika kojeg bi pokusala putem interneta prenijeti na odredjeni broj ljudi (po mogucnosti na one koji se tek po prvi put susrecu s tim jezikom).
ne znam hoce li projekt uspjeti, kako ce sve na kraju ispasti, hoce li vam se svidjeti moj nacin rada :/ ali vas srdacno pozivam da ucestvujete u tecaju, ako imate interesa, volje i vremena. nista ne kostane obvezuje nikoga na ostanak, puno zavisi od vas i vase samodiscipline. mnoge cemo stvari "u hodu" dogovarati i popravljati (recimo, ako uspije s njemackim jezikom, mogle bi uvesti "web ucionice" i za druge jezike). upisi su u tjeku za prvu grupu, koja ce ovih dana biti pustena u zakljucani pdf. znaci, virkala se mogu samo smucati po jednom pdf-u, registrirani po drugom, al samo oni koji su se prijavili smiju uci u ucionicu.
eto, ja ovo brzo objavljujem, u nadi da ovim nisam prekrsila neko forumsko pravilo :? ponavljam, iza svega se krije samo moja ogromna zelja za poducavanjem, nikakvih (novcanih) dobitaka nemam od ovoga, osim nasmijesena vesela lica mojih studenata(joj patetike
)
kliknite na: tabulu rasui registrirajte se, te prijavite na odgovarajucem topicu s postom ili prijavom u korisnicke grupe (prva grupa se zove: RUJAN 2007).
srdacno vasa
mc