Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 56

Tema: zajedno radimo!

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno zajedno radimo!

nisam znala kako staviti naslov pa evo neka bude ovako

danas bas nesto razmisljam koliko poslova Kristijan i ja obavimo zajednickim snagama
    gledam da ga ukljucim u veliki dio kucanskih poslova

tako smo mi danas zajedno ubacili rublje u perilicu, ja sam stavila prasak a on je onda ukljucio perilicu
    kad napunim sudjericu zovem ga da ju ukljuci
    juce smo zajedno usisavali, malo on puno ja, to se uglavnom svodi na to da on mice igracke u sobi a ja prolazim sa usisavacem
    pa onda dok ja usisavam ostale prostorije on mi donosi igracke (loptu, vlakic..) da ih usisam , tako ja usisavam sobu pa malo igracku pa opet sobu

brisemo prasinu skupa
    vjesamo rublje zajedno, pa onda bude kvacica i po rukavima i na nogavicama al dobro...
    cupamo travu u vrtu, zalivamo...

kuhamo ponekad skupa, on u svojim loncima ja u svojim....

naravno da za zajednicko spremanje nemam uvijek vremena a ni zvaca
    pa zaposlim MM da ga izvede van ili da usisa i sl.
    naravno da MM izabere prvu soluciju al zato onda imam svoj mir i obavim spremanje puno brze nego sa Kristijanom

i da skratim: sve u svemu vidim da Kristijan uziva u tim nasim zajednickim poslovima

jel vi prakticirate zajedno raditi sa djecom i koje poslove?
    kako to kod vas izgleda?

stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Blago tebi na takvom pomagaču :D
    Moja Jana je prije par mjeseci imala zadatak ukljičivat perilicu suđa,i to ju je kratko držalo.Nije baš nešto posebno zainteresirana za zajedničke poslove u kući.Čak sam joj dala da kuha sama svoj ručak (voda+svi mogući začini i tjestenina koje smo našli u kući) i nakon 5 min,bilo joj je dosta.Ali primjetila sam da više voli pomagati kad je kod bake,s njom i veš skuplja,i pere suđe,... ne znam u čemu je kvaka,ali moj pokušaj tog zajedničkog obavljanja poslova ne uspijeva.Jedino što uspijemo zajedno napravit je pokupit igračke s poda.

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj stella prvotno napisa
    Blago tebi na takvom pomagaču :D
    ah koliko smo se samo "svadjali" dok ga nisam u red dovela

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Bravo za K
    I mi imamo zajednickih obveza,ja usisavam A baca za mnom ili ide brisat prasinu koju sam vec obrisala(kako veli:"nisam dobjo"),ves slazemo zajedno,ali prije toga ga moram smotati nekoliko puta ,e da A mi postavlja sto za rucak,samo sto otac dobije uvijek najmanji tanjiric,jer ona hoce kao u mame i voli kupiti mrvice s poda,to je njen posao..

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj Bobčica prvotno napisa
    ide brisat prasinu koju sam vec obrisala(kako veli:"nisam dobjo")
    toga ima kod nas koliko hoces, pogotovo ako ne poslazem igracke po njegovom

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Lea najmanje od svega voli ono što jedino želim da radi a to je da posprema svoje igračke za sobom. A zajedničke poslove voli - vješa veš sa tatom, ona mu dodaje kvačice, brzo joj dosadi pa onda ukrašava ogradu na balkonu sa kvačicama, voli slagati čisti veš i pospremati ga u ladice, a najviše voli raditi clafoute i tu mi stvarno zaozbiljno pomaže, odmjeri brašno, šećer, ubaci vanilin šećer, miješa, jedino neće miješati kad dodam vrhnje jer joj to smrdi

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    Lea najmanje od svega voli ono što jedino želim da radi a to je da posprema svoje igračke za sobom.
    mi i to zajedno radimo a zna se dogoditi i da sam spremi npr. ja kazem: sad ce ti doci baka i dida, pospremi sobu.
    ili:sad ce doci tata sa posla pospremi malo sobu pa cemo se lijepo igrati- to skoro uvijek pali

kasiopeja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Redovito. I čak viče, čekaj , moram ti pomoći, kad vidi da ja idem nešto napravit.
    Al, ono što me recimo iznenađuje je pospremanje igračaka. Dakle ja sam rekla da nikad neću tjerat svoje dijete da izričito posprema za sobom, a osobito ne prije neke pete-šeste godine. (meni je mama apsolutno sve pospremala do 18 i nikad nisam niš morala, a imam jako dobro usađene "te" radne navike, neznam otkud
    A kad ono, on ima izričitu potrebu iza igre sve pospremit. Npr. igramo se legićima pa idemo čitati, ali ne mama, MORAM prvo pospremit legiće???
    ILI, idemo van, a on nemože dok si ne pospremi sobu??
    A nije iz vrtića jer je cijelo ljeto bio doma...

Ispada da mi je stan jako uredan..

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

i ja imam pomagaca 8) (ponekad odmagaca)
    inace nebi nis napravila jer je stalno zaljepljen za mene...

stavlja robu u masinu (nekad je ponovno izvadi van...slatko), dodaje mi robu kad je stavljam susiti na strik
    kuhamo skupa...dobije svoju zdjelicu i kuhacu
    isto spremamo igracke u kutiju skupa
    obozava drzati gumu dok zaljevamo vrt
    jedino ne usisavamo jer pocne plakati kad upalim usisavac (al to samo kad smo sami doma, ak je tata doma onda ne :? )

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

haribo, ovaj tvoj gornji post kao da sam i ja pisala
    baš sve što si navela ivan i ja zajedno radimo

pokušavam se sjetiti ima li još što da dodam
    e da, zaljeva cvijeće i s pap. ručnicima glanca stakleni stol i sa malim ručnim usisavačem usisa mrvice, dodaje mi oprano suđe iz perilice a ja ga slažem u ladice što mi je sada super jer se ne moram radi svakog tanjura saginjati (i do sada mu još ništa nije ispalo)

i sve to radi sa voljom, kao da se igra sa najdražom igračkom

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

A, što da vam kažem?
    Uvjerite se sami.

JOVANIMAMA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno re

Jeste da nije tema, samo sam htjela reci Lindi da su joj curice prekrasne .

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Vadi ves iz masine. Dodaje mi ves i kvacice a sama vjesa manje komade, tipa carape.

Sortira ves: tocno zna sta je od koga, pa slaze na jednu hrpu svoje, pa moje, pa tatino...

Skupa slazemo igracke.

Slaze DVD crtice, svaki u svoju kutiju.

Kuha: dodaje sol, vegetu, vrhnje, mijesa, sa mnom miksa...

Vrt i crijevo za zalijevanje: napravi poplavu u nasem i susjedovom dvoristu, odnosno dobro zalije...

Tata kosi sa pravom kosilicom, ona poslije njega ide sa svojom malom plasticnom...

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Nije mi sin baš neki vrijedni radnik po doma,ali ipak nešto napravi:
    -obavezno dodaje rublje iz perilice i zajedno stavljamo da se suši,to mu je super
    -voli brisati prašinu po staklenom stolu i po tv-u
    -kod usisavanja pomaže,ali i odmaže
    -igračke više razbaca,nego što složi,ali se trudimo uzajamno
    -kad kaka ili piški u lonku obavezno je sam nosi istresti u wc školjku (ako je to posao po kući )

Linda-genijalne su

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Patrik bi isto sve radio, ali......
    - kad stavljamo prati suđe - zapikne se za nekakav zmazani nož i onda ga "razvlači" po čitavom stanu, a ja dobijem fraze
    - kad izvadimo veš za vješanje najvišše s njim voli brisat pod, a ja dobijem fraze
    - kad usisava s tatom, sjedne na usisavač i vrišti ako ga netko pomakne, a ja dobijem fraze
    - isto kod usisavanja - otme cijev i hoće sam usisavati - po zidovima i vitrinama, a ja dobijem fraze
    - kad npr. pečemo palačinke, hoće miješati, dam mu - sve izmiješa po čitavoj kuhinji, tako da u posud ostane smjese za dvije do tri palačinke, a ja dobijem fraze
    - kad se nešto kuha hoće miješati, pa izmiješa po meni, a ja dobijem fraze (ako ne i nešto gore - još sad imam ožiljke od opeklina po trbuhu kad mi je izmiješao kipuću vodu dok se kuhala tjestenina)
    - strašno voli usisavati malim ručnim usisavačem, ali još više ga voli otvoriti tako da sva prašina i ostale džidže raspe po čitavom podu, a ja dobijem fraze
    ....ne znam trebam li i dalje nabrajati, mislim da ste skužili poantu - JA OD PATRIKOVOG POMAGANJA DOBIJEM FRAZE, AKO NE I OPEKLINE NEKOG STUPNJA

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mene je Tea stvarno iznenadila sa svojih godinu i pol koliko je tada imala. Imali smo goste, i oni odu a ja poćnem trpati suđe u mašinu. A ona se pojavi u kuhinji sa tri velike čaše koje je pokupila s malog stolića i donesla mi da stavim u perilicu. Čaše su fakat teške, a ona je stavila jednu ispod ruke, i dvije primila s prstima i donesla. Kad sam uzela, otišla je po tanjuriće i sve ostalo što je bilo na stolu mi je donesla. Ja sam ostala :shock:
    A voli i prašinu brisati, glancati stakleni stolić, brisati pod, stavljati veš u vešmašinu, hraniti mačku i psa, pometati s malom metlicom...
    Al kad počnem usisavati, ona na trosjed i noge gore da nju ne usisam.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I jako mi voli dodavati veš koji treba prostrti i kvačice i moram priznati da mi je to super jer se ne trebam saginjati!

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj TeinaMama prvotno napisa
    ...
    Al kad počnem usisavati, ona na trosjed i noge gore da nju ne usisam.
    I moja H gleda usisavac sa strahopostovanjem

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Bas i nevolim da mi Mateo pomaze oko kucanskih poslova,ja volim sve nabrzinu napraviti da sto prije budem gotova kad se on uvali to se oduži! Zalijeva cvijece na terasi i u vrtu,nekad posauga, drugo nista za sad.

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj yasmin prvotno napisa
    i sve to radi sa voljom, kao da se igra sa najdražom igračkom
    bas upravo to

Linda blago tebi jer imas dvije pomagacice, curke su ti

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mi smo sinoć otišle skupa spavati u 22 sati a prije toga smo;
    usisale, ja napunila veš mašinu, ona uključila, oprale suđe (kad punimo perilicu onda ona "programira"),pospremile ispeglanu robu, ona večerala, otuširala se sama ( to nam je novo ), pročitale Pčelicu Maju i ćorkaaaaaaa :D

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    - kad stavljamo prati suđe - zapikne se za nekakav zmazani nož i onda ga "razvlači" po čitavom stanu, a ja dobijem fraze
    - kad izvadimo veš za vješanje najvišše s njim voli brisat pod, a ja dobijem fraze
    - kad usisava s tatom, sjedne na usisavač i vrišti ako ga netko pomakne, a ja dobijem fraze
    - isto kod usisavanja - otme cijev i hoće sam usisavati - po zidovima i vitrinama, a ja dobijem fraze
    - kad npr. pečemo palačinke, hoće miješati, dam mu - sve izmiješa po čitavoj kuhinji, tako da u posud ostane smjese za dvije do tri palačinke, a ja dobijem fraze
    - kad se nešto kuha hoće miješati, pa izmiješa po meni, a ja dobijem fraze (ako ne i nešto gore - još sad imam ožiljke od opeklina po trbuhu kad mi je izmiješao kipuću vodu dok se kuhala tjestenina)
    - strašno voli usisavati malim ručnim usisavačem, ali još više ga voli otvoriti tako da sva prašina i ostale džidže raspe po čitavom podu, a ja dobijem fraze
    ....ne znam trebam li i dalje nabrajati, mislim da ste skužili poantu - JA OD PATRIKOVOG POMAGANJA DOBIJEM FRAZE, AKO NE I OPEKLINE NEKOG STUPNJA
    mozda bi mu vise lezali poslovi tipa: mijenjanje guma na autu, sarafljenje....
    mozda je jednostavno nije za kucanske poslove

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Janko vuiejk akda vidi da nekaj radim, posebno ako viješam veš, dođe i kaže "Da ti pomongem?"
    I to naravno svakako izgleda, kao što i sama kažeš nekad nemam vremena i živaca za takav posao, ali u biti dopuštam mu da mi pomogne da se ne osjeća isključeno ili da mu nedam ili nešto.

I potpisujem Stijenu! Mada ja Janku nedam ni blizu šparetu baš zbog opeklina i svojih i njegovih.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj haribo prvotno napisa
    Citiraj Stijena prvotno napisa
    mozda bi mu vise lezali poslovi tipa: mijenjanje guma na autu, sarafljenje....
    mozda je jednostavno nije za kucanske poslove
    ne možda, NEGO SASVIM SIGURNO... i već provjereno...a najbolje mu ipak leže rovokopački radovi, pa ako nekome treba nešto iskopat , ja se još nisam specijalizirala da bi to radili zajedno, ali patrik sigurno već je

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

pa znala sam da za nesto mora imati dara

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

mi od samog početka radimo sve skupa.
    baš mi je fora kak briše stol, mete, usisisa
    kak mora začiniti hranu, uključivati sve gumbiće, nositi nekaj

ma,

volimo se hvaliti svojom djecom

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj Riana prvotno napisa
    volimo se hvaliti svojom djecom
    samo se ti nama pohvali

a jel vi NJIH pohvalite kad lijepo obave neki posao?

ja to uvijek napravim i dam mu pusu pa onda:"daj pet!"

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

mislila sam svi mi roditelji se volimo hvaliti

da nagrađujemo rječima, zagrljajem, pusom...

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj Riana prvotno napisa
    mislila sam svi mi roditelji se volimo hvaliti
    sad kuzim

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa
    ja Janku nedam ni blizu šparetu baš zbog opeklina i svojih i njegovih.
    Kristijan kuha na podu, sjedecki
    a uglavnom mu je u loncima tjestenina (masnice, puzici...) tako ih je jednom nakon dugog kuhanja probao ali jos uvijek je bilo pretvrdo

zacine jos ne koristimo 8)

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Aaaaaa, ja nikako da otvorim ovaj topik jer je zvučao kao moja bolna tema (kad moraš dijete na posao dovesti jer nemaš kud snjim).

Ali ovo je već lijepo Mi također svašta zajedno radimo, kuhamo (on dobije tupperware ormarić i vadi si iz njega kaj mu paše a ja mu dam jedan stolac blizu sebe pa da na njemu slaže posude i igra se). Pelene zna odnijeti u kupaonu u kantu, veš nosi u mašinu, a kad se dočepa male spužvice (one za suđe ali nove) onda ide okolo po stanu i briše pod Imam ga snimljenog od neki dan kako se "igra" da sauga, budem stavila filmić kad dođem s posla, baš je komedija.

Inače, puno lakše obavim bilo koji posao ako ga nekako uključim u njega. Mislim, istina, ponekad treba imati živaca (jer i ja nekad dobijem fraze) ali najčešće uživamo oboje!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

aaaaa i patrik je (nekada davno 8)) svoje zmazane pelen sam obavzeno nosio u kantu za smeće i sve što mu se da odnese tamo kamo mu se kaže, pa i zmazani veš u mašinu. N ajviše voli kad mu kažemo - donesi mi OVO, to mu je kao igra, ali baš kućanski poslovi tipa pomaganje....

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

- peremo suđe
    - vadimo veš iz mašine malo se i pod obriše
    - stavljamo sušiti veš onda opet pod obriše
    - usisavamo zajedno pa nekad dobijem po glavi s cjevi nekad i sebe mazne, ponekad i jaši na usisavaču
    - kupamo bracu
    - mjenjamo pelene
    - oblačimo bracu
    - donesi iz frždera bilo šta e to obožava
    - ugasi/pali tv
    - sama uspavljuje bracu ak se probudi a mama kuha
    - uglavnom svuda je ima htjela ja nju uključiti ili ne ona je tu pod nogama, pa onda kad voli nek izvoli u početku sam htjela na brzaka, al s njom je to teško tak da sam se već navikla da kad zajedno radimo to traje 5x duže al se više neživciram

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

e od danas je sasvm ziher da patriku više leže vanjski poslovi nego kućanski...sad sam bar na to obratila pažnju - berbe svega i svačega i svih mogućih vrsta mu leže samo tako.... danas smo ZAJEDNO satima brali šipak da preko zime imamo za čaj kad opet procuri nosić, a NISMO ZAJEDNO kosili travu s obzirom da to ipak radi s tatom

koalica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja prakticiram to zajedničko obavljanje jer vidim da Nika želi raditi što i ja. Naravno, ona je još premala za neku pomoć, ali ako ja vješam robu, ona ju dodaje iz lavora ili dodaje kvačice, ako ja kuham ona mi dodaje sitnice iz donjih ladica, ako usisavam ona gura usisavač. U dućanu mi čuva novčanik..........ma ima puno toga, to me užasno usporava, ali kad vidim koliko ona uživa biti dio kućanskih poslova...

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

nas dvoje smo danas uspjeli obaviti kupovinu i to u dobrom raspolozenju :D

inace zna biti katastrofa i jedno vrijeme mi se kosa dizala na glavi od pomisli na zajednicku kupovinu

nekako mi se cini da sto je stariji sve bolje suradjujemo

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj Tiwi prvotno napisa

Inače, puno lakše obavim bilo koji posao ako ga nekako uključim u njega. Mislim, istina, ponekad treba imati živaca (jer i ja nekad dobijem fraze) ali najčešće uživamo oboje!

ovako

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

jedino nikako nas dvoje da se dogovorimo oko peglanja

pa je juce setao sa tatom dok sam ja peglala, a bas mi je falio

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj haribo prvotno napisa
    jedino nikako nas dvoje da se dogovorimo oko peglanja

pa je juce setao sa tatom dok sam ja peglala, a bas mi je falio
    ja sam maloj kupila peglu za nekih 49 kn u TL-u, kaj svjetli.
    čuj, peglala je sve oko sebe i na sebi dobrih tjedan dana. imam i on stolić za rukave pa sam joj i to dala.
    sad više to nije zanimljivo. zanimljivija je moja pegla. pa pribjegavam ili tvojoj metodi ili dok zaspi.

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

tako sam i ja kupila Kristijanu usisivac pa mu ipak drazi moj

sad mu svaki put nakon sto usisam stan dam usisavac pa on usisava jos malo svoju sobu jer ja nisam dobro

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Prošle zime je Lovre jednom prostajao 'cijelu mašinu za robu'!
    Kad sam krenila peglati, stao je ispred konja i dodao mi prvu stvar. I tako, jednu po jednu, dodao mi je cijelu mašinu stvari. Znači da je stajao ispred konja sigurno više od pola sata... :shock:

I inače voli pomagati (ima nekih zadataka koji su isključivo njegovi). Najdraže mu je brisanje mokrim krpicama - bilo kakvim i bilo čega!

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

neki dan sam uspjela pred Kristijanom ubaciti njegovog omiljenog vau-vaua u perilicu i kad je bio opran htjela sam ga ubaciti u susilicu a on mi nije dao, zagrlio svog vau-vaua i stavio ga na spavanje

njegovu dekicu kad hocu prati onda ju moram skrivecki ubaciti u masinu jer nastane vriska

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

jako voli stavljati veš u perilicu i sušilicu pa čeka da joj pokažem koje dugme da stisne(ovo mi baš i nije pametno )
    voli brisati vlažnim maramicama tv,stol itd..
    voli usisavati i uvijek mi otme usasavač da malo ona...
    voli vaditi žlice iz perilice suđa i slagati u ladicu
    voli pomoći namjestiti krevet tj posteljinu
    voli paliti,gasiti tv-radio
    ma svašta cura voli raditi....bitno da se nešto radi

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj donna prvotno napisa
    jako voli stavljati veš u perilicu i sušilicu pa čeka da joj pokažem koje dugme da stisne(ovo mi baš i nije pametno )
    ma to je ok dok ceka
    Kristijan je jedno vrijeme imao naviku zaletiti se do perilice i gasiti i tako je jednom dugo drzao na gumbu i perilica se zakljucala (nisam uopce znala da ima tu funkciju , to me spasilo, od tad cim ukljucim tj. kad ju on ukljuci ja jos par sekundi drzim na gumbu i ona se zakljuca pa mi ne moze smrdati program i temperaturu pranja 8) )

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Radimo SVE zajedno. Naročito u kuhinji i nijedan obrok ne može da se počne ni završi bez njih dvojice. Njihovo angažovanje ide dotle da znaju i recepte za neke stvari (muffine sa sirom i sl) . peremo suđe, slažemo suđe...

Prostiranje veša nam se svodi ili na 'pomaganje' u kačenju ili na dodavanje štipaljki ali su svejedno tu. Isto i za skupljanje i slaganje. Kad peglam peglaju i oni za svojim stoićima i svojim peglama. Kad usisavam oni mi donose creva od usisivača i pomažu mi da napunim rezervoar i zatvorim ga. Kad metem metu i oni - tačnije tada metu samo oni jer usledi otimanje oko oruđa.

Jedino prašinu brišem kad spavaju jer je B alergičan. Kako onu po nameštaju tako i podove.

Ma ne sklanjaju mi se od nogu NIKAD

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Sad sam se sjetila kako mi je Patrik jednom "pomogao"

Rano jutro, nestalo je struje, no mi to još ne kužimo... u jednom trenu Patrik odlazi u kuhinju do veš mašine i otvara ju. Ja dolazim, negdje sam cca metar iza njega. Kad ono SPLASHHHHH !! Nije se oprao veš do kraja jer je nestalo struje :shock: Dakle, u trenutku je bilo vode posvuda (stan od 30 kvadrata) mali je uspio poskliznut se i pljusnut u pidjami u vodu i ugl bilo je veselo. Sad mi je jako smiješno, a onda sam bila sva izvan sebe (mislila sam da bu procurilo susjedima).

A evo i obećanog filmića kak Patrik "usisava" (s onom ručkom od mobile-a - nema šanse da mu to otmeš, to je njego usisivač).

http://s203.photobucket.com/albums/a...ent=saugam.flv

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Tiwi predivno

clumsy mom kod tebe je uvijek bar jedan u pogonu i pomaze 8)

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Radimo zajedno?

Mi ga zovemo "undo". Sto god mi radimo, on ide za nama i kvari.
    Zategnes prekrivace, on ih dize i guzva... Skupimo igracke, on izvrne kutiju. Sakupim slikovnice, slozim kabele - pogadjate, eto ga isti tren tu i sve rasteze i rabacuje. Srce mamino. Nekidan je stvarno pomagao, to smo odmah morali zabiljeziti: pomagac

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Summer, presladak ti je pomagač.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Hvala, Linda, vracam komplimente za tvoje divne curice i Patrika

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova