Patrik bi isto sve radio, ali......
- kad stavljamo prati suđe - zapikne se za nekakav zmazani nož i onda ga "razvlači" po čitavom stanu, a ja dobijem fraze
- kad izvadimo veš za vješanje najvišše s njim voli brisat pod, a ja dobijem fraze
- kad usisava s tatom, sjedne na usisavač i vrišti ako ga netko pomakne, a ja dobijem fraze
- isto kod usisavanja - otme cijev i hoće sam usisavati - po zidovima i vitrinama, a ja dobijem fraze
- kad npr. pečemo palačinke, hoće miješati, dam mu - sve izmiješa po čitavoj kuhinji, tako da u posud ostane smjese za dvije do tri palačinke, a ja dobijem fraze
- kad se nešto kuha hoće miješati, pa izmiješa po meni, a ja dobijem fraze (ako ne i nešto gore - još sad imam ožiljke od opeklina po trbuhu kad mi je izmiješao kipuću vodu dok se kuhala tjestenina)
- strašno voli usisavati malim ručnim usisavačem, ali još više ga voli otvoriti tako da sva prašina i ostale džidže raspe po čitavom podu, a ja dobijem fraze
....ne znam trebam li i dalje nabrajati, mislim da ste skužili poantu - JA OD PATRIKOVOG POMAGANJA DOBIJEM FRAZE, AKO NE I OPEKLINE NEKOG STUPNJA