Moj bebač će 22.09. navršiti 3 mjeseca i isključivo ga dojim. U tom dojenju nema nikakvog rasporeda, nekad je razmak između podoja 3 sata, nekad 4 (rijeđe), jednu noć je spavao od 21.00 do 2.30 bez hranjenja, a ponekad 1 sat. Dakle, još uvijek je to dojenje na zahtjev. Zanima me treba li i kad uvesti neki ritam u hranjenje. I kad mogu očekivati (mogu li uopće) da on sam počne tražiti papicu u pravilnijim razmacima.
Koliko ima istine u pričama da ako jede kad hoće da će mu se raširiti želudac, pa će stalno tražiti još, imati preveliku težinu.... ? Naime, on je na pregledu s dva mjeseca imao 6400 g, 61 cm (rođen s cca 3900, pri izlasku iz rodilišta cca 3800 g), svi mi kažu da je velika beba pa me zanima pretjerujemo li s hranjenjem il da samo nastavimo kao do sada. :/
Mi još imamo 3 mjeseca do početka dohrane, ali voljela bih unaprijed znati rješava li se taj ritam hranjenja s dohranom ili će to onda biti još veći "kaos" ?

Pretpostavljam da je o svemu ovome bilo već riječi, ali koristim priliku dok maleni spava pa da ne lutam forumom.

Hvala svima na odgovorima i iskustvima.