Pokazuje rezultate 1 do 37 od 37

Tema: KB Osijek2

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

evo i mene sa izvješćem:
    dakle bio sam kod magistre i fino me primila
    i rastumačila mi manje više sve nedoumice KBO ili VV? odluka je VV!
    kaže žena nemamo tu šta tražiti, u KBO jednostavno nemaju mikroinjekciju i to je to....zbog mog azo nama treba ICSI a u KBO se radi samo IVF i AIM.
    što se tiče androloga ne treba tu gubiti vrijeme kad ću morati sve pretrage ponovo (a i neke nove) obaviti na VV.
    a slažem se i šti se tiče mr. jes vala komad (žene, ne budale)
    zezam se svaka čast žena je stvarno ok
    hvala na savjetu gejsha...ima li pozitive kod tebe

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Milivoj73 baš mi je drago da si tu, i puno sreće na VV

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

dobro jutro i vama želim...

rvukovi2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dragi forumaši,
    najprije da vam poželim svu sreću u postupcima

A sad da prijeđem na bitno odmah.

Znamo da su vam "jutarnje kavice" jako bitne, ali jednako kao i na odbrojavanju molim vas da se suzdržite od chatanja.

Znači poziv na virtualnu kavu i trač može samo preko msn-a, YIM-a, google chata i ostalih messengera koje imate na raspolaganju.

Ne bih voljela da se i ovdje dogodi da moramo ukinuti takve topice zbog razvlačenja teme u smjeru koji nema veze s njezinom početnom namjenom, a to je pregledna informacija na jednom mjestu.

Nemojte nam zamjeriti na ovom upozorenju, a vidjet ćete, i vama će se biti lakše snalaziti na ovom podforumu budete li se držali teme na pojedinom topicu.

Hvala unaprijed na vašem razumijevanju, i vjerujemo da ćete odmah prihvatiti ovu malu uputu i da mi nećemo morati više upozoravati.

Vaše moderatorice

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

slažem se i neću više
    ne znam da li sam ja kriv za dupli topic kbo ali ako može da se objedini.
    isprika još jednom novi sam ovdje.

rvukovi2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma nikako nisi kriv, btw. dobrodošao , mi splitamo redovito topice kad postanu predugački, nema veze s tobom. .)

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

rvukovi obećavam da cu se truditi da ostanem na temi

Milivoj drago mi je da ste to napokon raščistili, te da cete napokon krenuti u akciju :D
    Kod mene je pozitiva uvijek ali u glavi, nikako na testu
    Jednom ce biti i na testu to ti obecavam

rvukovi2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Gejsha, pratimo te u stopu pa ti neće biti problem ostati na temi

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ma nema predaje! eto dobih termin u VV 31.10.
    sad ću malo njuškati po VV podforumima ali pratim naravno i ovaj "domaći"...

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj rvukovi2 prvotno napisa
    Gejsha, pratimo te u stopu pa ti neće biti problem ostati na temi
    mene nitko nevoli smrc ..
    Rvukovi mene ili off skroz il me morate pustiti ja nemog drugačije.. ja sve vidim Pink i nevolim da je itko u bedu, znam da koji put prećeram al sto cu takvu me mama rodila

milivoj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjesan 31.10. da trbuščić dobijete ispod bora

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Milivoj...čitam te otkad si došao... pa da te pitam par stvari a i kažem par o VV-u
    Kod koga si naručen 31.10.???? Ide li i TŽ??
    Ovako...MM i ja zbog (predhodno) lošeg spermiograma poslani na VV! Tj. odluka je bila naša jer kažu da su tamo najbolji endokrinolozi tj. androlozi!MM bio naručen kod dr. Čolaka! Pazi dobro da ti tvoj liječnik dobro uputnice napiše jer naša nije...no dr.Čolak, prvo čovjek pa onda liječnik, rekao da će on nešto smisliti i ispraviti jer smo dugo čekali i izdaleka smo !
    MM-a pregledao palpacijski (rukom) testise, popričao s njim o meni, povijest bolesti ...i poslao ga na spermiogram i vađenje krvi za sve hormone! Poželio nam je sreću i rekao da će nalaz biti za koji tjedan!
    Dobili nalaz za mjesec dana! Uz sve MM ima varicocelu (proširenu venu na testisima), ali nas to nije pokolebalo, ja malo kopala svuda, našli jednu dobru dušu i MM.ov nalaz sada NORMALAN! A bila asthenoteratozoospermia! Nadam se da ima rješenja i za vas dvoje i želim ti svu sreću! Evo kaže ti i MM da ti drži palce (pogotovo u prostoriji za davanje uzorka :/ )
    Javi se....

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

zelimo_bebu
    Pozdrav ljudi
    pa kod nas skoro pa ista stvar...ja sam kao kritičan krenuo na pretrage kod endokrinologa i hodao nekih skoro godinu dana po KBO i okolo i da budem iskren da nismo odlučili prekinuti još bi se šetali od kontrole do kontrole. U tih godinu obavio sam i color dopler na varikokelu(sve ok), e onda se pojavila ureo plazma i ode još 2 mjeseca. Uglavnom nismo se makli od 3 mjeseca E vitamina i rješila se ureo plazma.
    Onda sam na moju inicijativu prošli tjedan završio kod endokrinologa i androloga te me on uputio na VV.
    Nabavio sam broj od androloškog šaltera , fino nazvao i oni me naručili. Ne znam je li to dr Čolak ili ne.
    Za ovaj prvi put MŽ ne ide. Rekla je sestra da kad mene obrade i dijagnosticiraju onda će mi reći dalje. Sestra još kaže da na uputnici mora pisati da je za pregled i pretrage.
    eto toliko ...samo mi je malko nejasno kako je uz pomoć dobre duše poboljšan nalaz TM iz asthenoteratozoospermia u normalan? Ako ne ide drukčije objasnite nam na pp
    Pitanje za TM ...nije valjda prostorija za davanje uzoraka gora od one u KBO (obični WC da ne kažem klozet )
    Još jedno pitanje...kod tog prvog puta što se plaća? Ja sam oslobođen participacije a nemam dopunsko.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

želimo_bebu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

milivoj73~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

te svima ostalima koji su u procesu puno ~~~~~~~~~~~~~

Mislim stalno na vas iako se ne javljam baš na forumu
    Ima li netko da možda u četvrtak ide kod dr.Popovića? Meni je četvrtak termin za pregled, a onda možda ostajem u bolnici...a onda, tko zna kada ću vas opet moći čitati, pozdraviti...Ili da ovaj post iskoristim da se na neki način oprostim od vas i poželim vam ono što ja sada proživljavam i to što prije. Meni je plusić došao na Valentinovo, za Uskrs sam prošla kritičan period od onih 12 tjedana, za rođendan sam ušla u 30.tjedan pa je to bio dobar znak, sada za dva tjedna imam godišnjicu braka, pa možda dobijem svoja dva zamotuljka baš na samu godišnjicu...to sve želim i vama.

Onda, do sljedećeg tipkanja, a ne znam da će to biti tako skoro, sve vas lijepo pozdravljam i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve vas!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

marice
    milivoj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno
    zelimo bebu, gejsha

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ZO

Milivoj a sta bi vi presjednički apartman mozda, dobroje da vam nekazu stani tamo u ćošak
    ma uspjet cesh ti to ..

marice :D ja idem u četvrtak, bila danas 9dc end. 5,5 folikul 12 inace mi tako bude tek 13-14 dan. pa se nadam za petak da ce biti AIH.
    Kad ti idesh da dodjem i ja tad tj. koliko sati otprilike..

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

gejsha ma ne žalim se ja baš previše samo malo gunđam u smislu poboljšanja zdravstvenih usluga
    ~~~~~~~~~~~za petak!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

hvala ..
    mozda bi bilo najefikasnije kad bi otisao dati svoj prilog u vladu onak na pol sale vjerovatno bi vam odmah napravili onak kao u filmovima da bude
    shalim se ja milivoj i MM sutra ujutro ide dati prilog i vec je dva dana nervozan samo neznam od čeg jel to kriza bez sexa ili se strasi onih mracnih sobica..

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Sada ću onako potiho pitati... da li dr Čolak negdje radi privatno i da se to još prizna na VV?

Ma nemam love ali niti vremena...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

gejsha ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za petak i malo
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za TM

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

dodirko a zasto bi isli privatno, kad mozete prek uputnice :?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Gejsha :D

Dakle, doći ću oko 9, možda malo ranije. Trebam kod Popovića na uzv i sad...hm...vjerojatno će me on slati na ctg, a možda će me i sestre poslati dok se on ne pojavi. U biti, oko 9 sam tamo, plava kosa, ooooooooogroman trbuh, smeđi ruksakić (bez njega nikud ne idem), cijela sam ogromna ... pa eto tako ćeš me prepoznati...

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Čeka se 2 mjeseca a meni je enodmetrioza narasla 2 cm u 3 mjeseca i dr mi je rekao da ako sada ne krenem mogu zaboraviti sve.

Sada čak imam i svoju ovulaciju i nekako osjećam da lovim zadnji vlak.

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

marica~~~~~~~~~~~~~sretno...čak mislim da sam te vidio jučer u OS, Kapucinska oko podne ili je smeđi ruksak in među trudnicama

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Milivoj...čuj...za dobru dušu koja nam je pomogla - je jedan liječnik koji je MM-u smutio čaj na temelju nalaza i nakon pijenja tog čaja 1,5 mj - normalan nalaz!! :D Ako te detalji za to zanimaju javi se na pp!
    A što se tiče "prostorije" za davanje uzoraka - nemam komentara - WC je mila majka, ovo je malo, nemoš se okrenuti, zaključaš vrata, a s druge strane prozorčić na kojem ostavljaš epruvetu - prozorčić se otvara čim netko otvori vrata kod biologa - čuješ kako melju, smiju se! Nije da te plašim ali je užas! MM se živ preznojio jer jednom rukom držiš taj prozorčić da se ne otvara a drugom...... !
    Dr. Čolak je super, onako čovjek od naroda kako bi mi rekli!
    Iskreno, bio MM u Petrovoj davao uzorak (WC u hodniku), na VV-u (užas) ali u brodskoj bolnici super - nije gužva, dobiješ ključ od WC-a koji nije u gl. hodniku i na miru si! MM izletio za 3 min
    Sretno....

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I da...Milivoj...MM ima dopunsko pa je samo platio na šalteru markicu jer su nam slali nalaz!!! A nalaz dok dočekaš...ajoooj već zaboraviš da ti treba....

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

zelimo_bebu hvala na info mada nisu ohrabrujuće....a valjda je i ta prostorija na VV dio dijagnoze...ako uzorak iz takvih uvjeta bude dobar onda je to to
    da znam za plaćanje...nazvao hzzo i sve mi rekli...hvala svejedno

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Milivoj, nisam bila jučer u Osijeku, ne smijem se često voziti u autu, jer to izaziva trudove, a cilj mi je ostati što duže čitava, u jednom komadu.

Dakle, danas sam bila na pregledu. Ctg dobar, uzv super, kao, dečki su 2760 i 2460 g što znači da će svakako uspjeti izbjeći inkubator, a to njihovu mamu posebno raduje :D :D :D :D :D :D

Kao, da sam češće dolazila u bolnicu na preglede, a ne u dom zdravlja, smjestili bi me na ležanje još prije 5 tjedana, mislim, hvala Bogu da nisam išla u bolnicu na preglede. Ovako on kaže da danas ostanem...a ja bacila spiku, pa vikend dolazi, nema potrebe da budem u bolnici kad nema doktora, nemam trudove, zatvorena sam...i doktor popusti i kaže ok, vidimo se u ponedjeljak. A ja opet kukanjem...kao, u utorak mi je godišnjica braka...onda on kaže, ok proslavi godišnjicu i vidimo se u srijedu, ali bez izgovora. I tako sam dobila još 6 dana slobode...u srijedu će me zarobiti do poroda. A čak je razmišljao da me pozove za dva tjedna, pa se predomislio Eto, znači, još ću vas pratiti neko vrijeme, a onda mi poželite sreću da se ova dva bećara rode što bezbolnije

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

:D marice :D odlicno sto si nam doma..

ja nisam stigla jutros sinoc nas neki opel pregazio pa morali na procjenu jutros auto voziti
    isla sam popodne i koma nista od aih folikulic ljep sve super estradiol dobar al dobila nalaz spermiograma koma mogu ga nazvat spermiogram milivoj mislim da se nece naljutit milovoj nash sve nule nema nijednog ni za ivf nema hebiga bit ce bolje za koji mjesec sad vjerovatno malo pauze

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Gejsha, a što da ti kažem, nadam se da nitko nije ozlijeđen. Žao mi je što se nismo vidjele, tko zna, možda će biti druge prilike. Eto, znači, ovaj put ništa od tvoje aih...mužić zakazao...
    Znaš što sam si već nekoliko puta zamislila? Tko zna jel moj muž tata mojih sinova? Šta ako su zamijenili uzorke pa rodim neke čudne bebe? Znaš da se toga bojim, ali, valda ne bi bili toliko neoprezni...

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

imas misli kao moj muz naravno da je njegovo to je nemoguce (jedino da netko namjerno napravi) al no sikiriki jedno ce biti na tebe drugo na tatu :D

ma nije nitko ozljedjen izuzev auta ali to je lim sve se da popraviti..

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Što mi se više bliži ta srijeda, to me više hvata panika. Već sam četiri puta presložila torbu, stavim si tanki ogrtač, pa bude hladno, pa izvadim i stavim topliji...pa onda stavim pidžame, pa ih izvadim pa stavim spavačice...pa ne znam što već nisam promijenila. A najviše me strah što ću kad mi se dečki rode? Hoćću li ih znati držati u rukama, hoću li ih znati okupati, promijeniti pelene...nekako se ne smatram zrelom za brigu o samoj sebi, a tek za dvoje malenih...ajme, trema, strah, panika...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

marica je rodila :D i treba malo vibrica
    http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...213340#1213340

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

:D :D :D marice

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba draga

sreca :? imali sto kod tebe draga

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Poslao me je u neki centar koji radi ivf icsi metodu.
    Tražio je novi nalaz spermiograma za ivf konzilij, ali je također rekao da pokušam i negdje dalje, jer nemam baš previše vremena ( loši hormoni ), i endometrioza se počela vraćati. Rekao je da će napraviti on meni ivf, ali nek još negdje idem da ne gubim vrijeme.

Ja sam onaj dan sva bila , on je mene bio dotukao ( prvi dr. koji je bio iskren- to jako cijenim), tako da nisam imala snage da te čekam.
    Šta je novo kod tebe?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja se nadam da cete uspjeti prije no sto se end. vrati a mozda i stane
    nebude se sirila :/ probaj vrkutu piti mozda spriječi njeno sirenje :/
    taj centar tu u Osijeku?
    Meni je napravljen AIH u nedelju spermiogram navodno dobar (nisam vidila broj) samo magistrica rekla da je zadovoljavajući.. vidjet cemo sto ce biti .. ima malo nade ali nije da se drzim toga kao pijan plota..
    Drzi mi se draga

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

gejsha ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

rvukovi2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dragi forumaši,

kliknite na link dolje da se informirate