-
Milivoj, nisam bila jučer u Osijeku, ne smijem se često voziti u autu, jer to izaziva trudove, a cilj mi je ostati što duže čitava, u jednom komadu.
Dakle, danas sam bila na pregledu. Ctg dobar, uzv super, kao, dečki su 2760 i 2460 g što znači da će svakako uspjeti izbjeći inkubator, a to njihovu mamu posebno raduje :D :D :D :D :D :D
Kao, da sam češće dolazila u bolnicu na preglede, a ne u dom zdravlja, smjestili bi me na ležanje još prije 5 tjedana, mislim, hvala Bogu da nisam išla u bolnicu na preglede. Ovako on kaže da danas ostanem...a ja bacila spiku, pa vikend dolazi, nema potrebe da budem u bolnici kad nema doktora, nemam trudove, zatvorena sam...i doktor popusti i kaže ok, vidimo se u ponedjeljak. A ja opet kukanjem...kao, u utorak mi je godišnjica braka...onda on kaže, ok proslavi godišnjicu i vidimo se u srijedu, ali bez izgovora. I tako sam dobila još 6 dana slobode...u srijedu će me zarobiti do poroda. A čak je razmišljao da me pozove za dva tjedna, pa se predomislio
Eto, znači, još ću vas pratiti neko vrijeme, a onda mi poželite sreću da se ova dva bećara rode što bezbolnije
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma