U mom kvaru su u zadnjih 10 tak dana obnovili 2 igralista. Na prvo, vece htjela sam odvesti H prije par dana. Dodjemo popodne, a ono guzva, prepuno djece...No, po meni igraliste je namijenjeno za djecu od cca. 3-8 godina. Ali prosjek djece na tom igralistu je bio ono od 10-15g. Mislim da sprave nece dugo trajati...
Jucer odvedem H u drugi park, 2 nova tobogana, s onim super dodacima: penjalice, nesto za ljujati i sl...Opet gungula...maleni od 1,5g i oni od 13, 14g...Pravi rat....Naravno da je jako tesko paziti da se ovi maleni ne ozlijede...Lijepo zamolim jednog velikog da ne drma drveni mostic jer su svi maleni na njemu izgubili ravnotezu i popadali ko kruske, a on kaze svom frendu, ajmo, ova baba me zajebava...
Pricam sa muzem sta smo mi radili u toj dobi. Zakljucili smo da se tada od srama (udario nas pubertet) niti slucajno ne bi priblizili toboganima i slicnim spravicama...To je bilo za male klince, a ne za nas, "odrasle"...
Mozda mi je sada percepcija organicena, pa gledam ocima mame djeteta od 2.5g, a za koju godinu cu se pitati zasto tako mali idu u parkove ako se ne znaju sami izboriti za svoj prostor i dok nisu puno spretniji i snazniji...
Kako se postaviti...Biti rospija i raditi reda..Ili ostati u svom dvoristu dok H bude 14g![]()