-
Napokon LUCE !
Našli smo malo vremena i napokon ćemo vam se predstaviti:
http://public.fotki.com/MajaML/lucy/
password je koki
-
Osoblje foruma
Majo, Lucija je preslatka!
A, bome, ni ti ni muž niste za bacit`!
-
-
ajme sta je smisna a na prvoj mi slici na mog maloga. nego, jel tata kupija zracnu pusku za tirat momke ? nemoj da ga docekaju udvaraci cere nespremnog
-
Ma, svi ste mi slatki, naravno princeza je ipak najslađa, prekrasna je :D
-
-
Lucija je preslatka. Kako samo ima lijepe okice! Vidi se na kog je tako lijepa 8) !
-
-
preslatka lucija! (ko svaka lucija
)
-
-
I ja ću Svenka odgojiti na finjaka
-
-
-
Svi ste lijepi, a Luce pravi
!
-
mali
-
-
mi smo se vratili !!!
..i tek sad smo tužni, mi bi opet na put! Bilo je nezaboravno! Ipak, misli smo i na vas i sretni smo što ste svi dobro i zdravo! Najviše nas je usrećila Snorki i Sami! Imamo preko 300 slika i zato samo par stavljamo da nas vidite..(i to smo jedva:sramni smajlić)
-
..i tek sad smo tužni, mi bi opet na put! Bilo je nezaboravno! Ipak, misli smo i na vas i sretni smo što ste svi dobro i zdravo! Najviše nas je usrećila Snorki i Sami! Imamo preko 300 slika i zato samo par stavljamo da nas vidite..(i to smo jedva:sramni smajlić)
-
-
slije su suuuuupeeer i 'oću vidjeti svih 300 !!!
a zašto ono mi nismo išli s vama ??? javim ti se na pp.
-
Mala je preslatka. na koga je ovako plava?
p.s. ovo je ipak palo ono putovanje u Spaniju?
-
Ane, a tebi je ka'ono bilo loše na Pelješcu?! :smajlić miga:
Drugi put ti rješavaš avionske karte i pičimo!
Snorkice, Luce ti je plava na svoga tatu, koji je bio žuti pilić kad je bio malen, a nisam ni ja tamna...(osim u duši:cer
AAAAA...Ja bi opet u Španjolsku!
-
Osoblje foruma
Maja pa ja uopće nisam vidjela ova fotke...fantastične su!!
Luce je predivna! (a i "starci"...).
Di ste to bili u Španjolskoj? Ja sam bila dva puta (onak turistički švrljonž po Barceloni i okolici) i oduševljena sam!! Prekrasno!!!
-
Draga "tukice" koja to nikako nisi, hvala..(jednom ćeš nam morat reći zašto si izabrala ovaj avatar)..
Bili smo u Alicanteu, to ti je na moru, stotinjak km južnije od Valencije..
-
Osoblje foruma
Maja prekrasno je, a za Valenciju sam čula hrpu fantastičnih stvari (imam frendicu koja doslovce krstari po Europi)...
Ps
što se tiče tuke..., jednom možda i kažem zašto sam je izabrala za "zaštitni znak"...ako ne zaboravim (ja tuka)..
-
Majo znaci ipak je pao put u Spanjolsku. Super!! Citala sam tvoje postove i ono sve mi zeblna oko srca jer i ja uskoro idem na Sicliju, evo sad cu napisati topic putovanje avionom...
Jao kako su krasne ove sliek s dupinima..mrak.....vidis da da je proslo sve u najboljem redu....
-
Pa nija nisam vidjela ove fotke! Prekrasne su. Vidim da je Luce uživala, ljepotica mala!
-
Curke niste vidjele nove slike jer sam ih podigla od starim topicom, a ne znam jel mu se može promijenit ime ili..da ih stavim pod novim topicom?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma