Koji super opisCharlie prvotno napisa
! Tako bih i ja nekako opisala,ili kao da se prekobicnila neka mala ribica... Ja sam prvi put osjetila s 18. tjedana, inače sam je malo slabije čula jer sam imala posteljicu naprijed.
Koji super opisCharlie prvotno napisa
! Tako bih i ja nekako opisala,ili kao da se prekobicnila neka mala ribica... Ja sam prvi put osjetila s 18. tjedana, inače sam je malo slabije čula jer sam imala posteljicu naprijed.
Isabel, vidim da pitaš za prednju posteljicu,ja sam imala posteljicu sprijeda i isto je tako bilo dana da sam je manje osjetila u odnosu na druge mame (ako mogu shvatit iz onoga što su pričale), tj.niti ja ne bi mogla onako brojat udarce školski. Pred kraj trudnoće kad je narasla znalo se dogiditi da je tipa pola dana ne bi čula, a onda bi napravila nekakav pokret da bi me tako jako lupila da bi se prepala jer nisam očekivala.Isabel prvotno napisa
Hvala Ina. Ne bi bila zabrinuta da nemam traume :/ . Sad me svega strah, pušem na hladno, bojim se da se ne ponovi, strah me ako opet neću osjećati pokret...
Spas mi je baby watcher kojim slušamo malenoi to je ono što me "spašava".
![]()
Za čudo i neočekivano 15./16. tjedan...
posteljica mi je također sprijeda i prvorotkinja.
možda su me dvije kiretaže učinile osjetljivijom.. ne znam, sada sam možda bubnula...
prvo sam osjetila ''balončiće'', a sada u 19 tjednu osjećam lupkanje. skroz je fora... :D
maloprije, a danas sam punih 14.tj. :D bilo je proteklih 7 dana baloncica, pa jeste , pa nije, ali sad sam sigurna, i bilo je nekoliko puta,i nije trenutak trajalo vec sam osjetila pomicanje![]()
Ovo mi je 3. trudnoca, druga je ,na zalost ,bila missed u 10.tj. pa me sad ovi pokreti jako raduju, da osjetim bebano i da znam da je ok![]()
(a i mrsavica sam pa sam mozda i zato osjetila rano )
:D :D , i ja sam inace isto tako rano osetila ovu malu smizlua72 prvotno napisa
![]()
ja isto prijavljujem prednju posteljicu. prvorotkinja.
bebicu sam osjetila prvi puta nešto kao blagi leptirići oko 20. tjedna.
kroz 21. tjedan sam već polako postala sigurna da se to beba meškolji
točno u tjednu 22+2 sam dobila blagi udarac lijevo 3 x u razmacima od par sec, pa tup, pa još jedan tup. baš sam fino osjetila dva zadnja preko ruke.
i od tada je osjetim redovito. malecka je jako aktivna, tokom čitavog dana je osjetim pomalo. nekad me čak i probudi oko 4 ili 5. rijetko lupa, a i kad to radi udarci su skroz blagi. više se voli gnjezditi i meškoljiti pa imam često kvrgice i loptice po trbuhu.
A prekrasno!!! :Da72 prvotno napisa
JOJ ljubim tebe i tvoju mrvicu, več 14 tjedana prošlo!!! Vrijeme stvarno leti!
![]()
osejtila sam prekjučer kao balončiče....i kažem jučer ginekologici a ona meni kaže da je još prerano da osjetim...a sada sam 15tj...
ali jučer navečer sam se uvjerila da se nisam prevarila..imala sam osječaj kao da sam puna bezbroj balončića koji samo pucaju...
prvom trudnoćom i ovom drugom uvijek je predivan i neopisiv osječaj... :D :D
Roza, tebi i Spireku![]()
niky88, u tickeru ti stoji da si 17 tj. a ti si 15. ? I kako je bilo juce na pregledu,sta ste sve vidjeli? Ja bih trebala u ponedeljak, jedva cekam...
da po zadnjoj m bi trbalo sada biti 17 tj..ali pošto sam zadnje m imala šuć muć...trudnoća je izračunata da je 12 dana manja nego po m..
vidjeli smo maleno srčeko kako kuca,mrvicu malu kako miče rukicama.....pitala sam i za spol..pa mi je rekla da je malo teže kod mene vidjeti jer imam dosta špekeca....![]()
![]()
a i ipak je to onaj običan uvz..pa tako da se nadamo da ćemo znati za 4tj......
samo kaj me malo zbunila na kraju kad mi je rekla da se ništa ne otvara....hmm..neznam kaj bi joj to trebalo značiti....
Pa pretpostavljam da se TI ne otvaras tj da si zatvorena!![]()
to mi je rekla nakon uvz nakon duugog gledanja dali če vidjeti što je .....
pa sam si sada malo zbunjola....
Ja sam u prvoj T prvi put svog švrćka osjetila sa 10 tjedana, 2 dana zaredom. Spavala sam na trbuhu i probudio me lagani udarac....tako i drugo jutro. I onda ništa do 15. tjedna otkada se redovito javljao.
Tako da i ja za 10tak tjedana očekujem balončiće![]()