Malo sam tražila po forumu i nisam našla baš slučaj kao moj pa da i njega podijelim
Točno u 39 tjednu rađen mi je pregled plodne vode i sve je bilo super samo što mi je nakon toga krv curila 2 dana a poslije toga sluzava sukrvica i stalno sam mislila kako to curi sluzavi čep al ovo jutro se ispostavilo da nije.. Danas mi je točno termin i prilikom jutarnjeg odlaska na wc na papiru je ostao taj famozni sluzavi čep.. Ne može ga se fulat ni da hoćete.. Točno onakav kako su opisivale curke - nalik na sluzavog pužažuto, crveno, smeđi - točno oblik čepa veličine kovanice od 5 kn.
Kad izađe znat ćete da je to to... Eto sad još samo čekamo da krenu trudovi jer vidim kod nekih su uslijedili za dan, dva... Mene su još jučer pitali dal bi htijela ostati u bolnici i tamo čekat trudove il da mi ih oni ubrzaju jer sam već otvorena 3 prsta ali se nisam dala jer je sve ostalo ok... da me bezveze ne spiče na drip a još imam vremena dobit svoje trudove....
uglavnom javim kad krenu trudovi pa da vidimo kolko je trebalo od ispadanja čepa... pozz svim trudnicama)