Pokazuje rezultate 1 do 50 od 294

Tema: sluzni cep

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

epilog poslije poroda - cep nisam vidila...mozda je ispao skupa sa plodnom vodom koja je pljusla po kaucu....

lorra81 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Meni je danas termin, drugo dijete. Ali se sa prvim uopće ne sjećam tog sluznog čepa. Zapravo da budem iskrena nakon pregleda i kontrole plodne vode gdje je cijela ceremonija bila dosta gruba i oštra, verojatno zato što sam prenjela već deset dana bila pa su me htjeli na silu otvoriti,primjetila sam tu neku krvavu sluz. Ali sve to sam prepisivala horor pregledu. Međutim evo od jućer mi izlazi neka žućkasta želatina, nimalo nalik onoj u prvoj trudnoći. I konzistencija i boja i način izlaska potpuno drugačiji. Ali eto kladila bih se da je to taj sluzni čep. U svakom slućaju ljepše izgleda no prvi put. A sad ćemo vidit kad ću za bolnicu. Da se mene pita ja bi većeras kad se friško obrijem, istuširam, potpuno crijevno ispraznim pa oni u bolnici procjene da nije potrebno raditi klizmu, potom nakon pregleda kažu mi da sam 7 cm otvorena a ja jedva osjećam trudove. Sestre prekrasne, raspjevane, doktori mladi, strpljivi a opet puni iskustva. Moj suprug pored mene a ja rastezljiva i posve spremna za rodit bez epiziotomije. I sve se lijepo završi jednim vriskom prekrasnog dečkića sa apgarom 11/10.........( zaboravila sam napisati da se u pozadini konstantno čuje oda radosti)!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •