Citiraj Loryblue prvotno napisa Vidi poruku
izašao mi je 05.08, a ja rodila 02.09.
skoro pa misec dana ranije
smirila si me
Citiraj kloklo prvotno napisa Vidi poruku
Ja danas s nevjericom osjetila na gaćicama sluzavi, ne baš čep, ali u svakom slučaju barem - čepić

Sutra tek ulazim u 33. tjedan i baš me zanima kaj će mi doc na pregledu prekosutra komentirati. Možda, možda mi se bog r'n'r smilovao i odlučio mi omekšati instalacije ovaj put, tak da se ne patim na ovom porodu onako dugo kao na prošlom :D
gledam ti potpis pa mi lakse

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
Ja sam cudo prirode, sluzni cep otisao prije vise od mjesec dana, odonda sam se otvorila 2 prsta, prosla jedan termin, pomaknuli mi ga na 15, evo sad docekala i drugi...I nista...Jos uvijek 2 prsta otvorena, ctg bez trudova i opet ostaje cekanje...
Veli mi sveki danas, kad sam kretala na pregled nek si uzmem torbu u slucaju da me odluce porodit...E draga moja sveki, nedam se ja samo tako, i sa Svenom sam odbila indukciju pa rodila prirodno sljedeci dan, ne znam zasto bi ovaj put bilo drukcije
Zalosno je da je ona oba puta isla na indukciju i da nikad nije dozivjela vlastite trudove...
a ti si mi sjela ko apaurin

maloprije sam otisla na wc i imala sta vidjet na papiru. tako mi je bilo i s L. prvo je curkalo, a onda je nakon par dana ispao the cep. gromada.
isto izgleda, isto je sluzavo, isto zuto-smedje-crvenkasto, samo sto sam sada u 34.tt, a onda sam bila u 38.
cak sam se nasla na prvoj strani topica.