Stranica 5 od 6 PrviPrvi ... 3456 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 294

Tema: sluzni cep

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

sad sam u 40tjednu,tj u srijedu bude punih 40tj.
    s prvom trudnoćom sluzni čep mi je bio onak zeleno šmrkljasto pa tek kasnije malo smeđe,al sad od jutra ide smeđkasto, gusto,grumenasto, pomalo....
    i sad popodne pljus-veliki smeđi komad...
    trudova nemam,al sam u srijedu malo krvarila nakon pregleda....
    tak sam u panici (neznam zašto, valjda što znam što me čeka, i zato što su i mali i mm bolesni,a mm je trebao ići samnom u rađaonu)
    jel je to sluzni čep? može on biti tak gusti smeđi veliki?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

može.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Najcesce i je takav! Al to ne znaci da ces rodit danas-sutra. Iako si debelo u terminu. Mozda beba priceka da TM ozdravi. Iako, ne znam dal uopce u ovoj sezoni gripe pustaju muzeve na porod.

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ma i prvog sina sam prenesla 2tj, uopće se nemogu sjetiti kad su nakon sluznog čepa krenuli trudovi....
    a i prvi sin se rodio početkom 1mj, pa je mm mogao samnom iako je isto bila sezona gripe, al sumnjam da će ga ovakvog pustit.... doduše samo kašlje ali.....
    baš sam si u panici
    hvala na odgovorima i utjehi.....

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja ću ti samo poželjeti da sve bude onako kako želiš

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

sretno. i to je sluzni cep vjerojatno.

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Meni je počeo izlaziti u četvrtak, a rodila u ponedjeljak navečer, tako da ti muž možda stigne ozdraviti

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Loryblue prvotno napisa Vidi poruku
    izašao mi je 05.08, a ja rodila 02.09.
    skoro pa misec dana ranije
    smirila si me
    Citiraj kloklo prvotno napisa Vidi poruku
    Ja danas s nevjericom osjetila na gaćicama sluzavi, ne baš čep, ali u svakom slučaju barem - čepić

Sutra tek ulazim u 33. tjedan i baš me zanima kaj će mi doc na pregledu prekosutra komentirati. Možda, možda mi se bog r'n'r smilovao i odlučio mi omekšati instalacije ovaj put, tak da se ne patim na ovom porodu onako dugo kao na prošlom :D
    gledam ti potpis pa mi lakse

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam cudo prirode, sluzni cep otisao prije vise od mjesec dana, odonda sam se otvorila 2 prsta, prosla jedan termin, pomaknuli mi ga na 15, evo sad docekala i drugi...I nista...Jos uvijek 2 prsta otvorena, ctg bez trudova i opet ostaje cekanje...
    Veli mi sveki danas, kad sam kretala na pregled nek si uzmem torbu u slucaju da me odluce porodit...E draga moja sveki, nedam se ja samo tako, i sa Svenom sam odbila indukciju pa rodila prirodno sljedeci dan, ne znam zasto bi ovaj put bilo drukcije
    Zalosno je da je ona oba puta isla na indukciju i da nikad nije dozivjela vlastite trudove...
    a ti si mi sjela ko apaurin

maloprije sam otisla na wc i imala sta vidjet na papiru. tako mi je bilo i s L. prvo je curkalo, a onda je nakon par dana ispao the cep. gromada.
    isto izgleda, isto je sluzavo, isto zuto-smedje-crvenkasto, samo sto sam sada u 34.tt, a onda sam bila u 38.
    cak sam se nasla na prvoj strani topica.

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

jos ces rodit prije mene kak smo krenule :D :D

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

pregrizi jezik!

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Leonisa, nebi te hjtela plašiti ali u mom slučaju čep je bio početak poroda. I meni je to znak za ići u rodilište. Zadnji put je ispao navečer oko 10, 11, otišla sam u bolnicu, prespavala i rodila sutradan. Odi na kontrolu jer ako ti je čep ispao znači da se dešavaju nekakve promjene dolje

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Evo i moj odgovor od prije 4 godine:

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Čep mi je ispao na prvom i trećem porodu,u drugom nije.Prvi put izašao je ujutro a rodila sam u 9 navečer.U trećem ispao isto ujutro a rodila sam u 6 popodne

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

znam, Trina :/ mislim, vecini je, zato sam prosla topic sva van sebe. srecom ima jos njega u meni (sjecam se velicine). al da, javit cu se na pregled i onako sam trebala na kontrolu ovih dana.
    hvala na brizi

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Oba puta mi ispao 2 tj prije termina. Stariji je rođen dan prije termina, bila sam otvorena 1 prst tjedan dana.
    Mlađi je prenešen 11 dana (čep ispao mjesec dana prije poroda), bila otvorena 5 tjedana 2 prsta.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

1.put mi je ispao 3 dana pred termin i pred porod (na termin rodila)... e sad,taj dan mi je rađena amnioskopija prvi put, pa ne znam jel to potaklo ispadanje čepa... bio je onako smećkasto krvavo sluzav ko šmrkalj

2.put sam došla na porod otvorena 3 cm, čep nije ispao ali mi je danima prije curilo nešto žuto sluzavo

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    znam, Trina :/ mislim, vecini je, zato sam prosla topic sva van sebe. srecom ima jos njega u meni (sjecam se velicine). al da, javit cu se na pregled i onako sam trebala na kontrolu ovih dana.
    hvala na brizi
    ne brini, čep stvarno može izaći tjednima (ili ćak mjesecima prije poroda). Ne mora značiti početak poroda, ali znaći da je zaštita koja štiti grlić od infekcija smanjena. Nakon odlaska čepa npr. nije više preporučljivo kupanje u bazenu 8ali to i tako sigurno ne činiš).

Canaj avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

čep ispao u ponedjeljak rano ujutro, rodila u utorak navečer.....

_Candy Candy_ avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

meni je čep ispao ujutro u 5h, a rodila sam isti dan u 22.10h

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

leonisa, jesi bila na kontroli?

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

sutra ujutro imam termin. prvi put u rodilistu. pa cemo vidjeti.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

rekao je da si to u ovom tjednu mogu priustiti :D
    zatvorena sam i sve je ok.
    hvala na brizi

Totto avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Evo i moj sluzavko polako ide izlazi, za sad je prozirno-bijelkast, sukrvice još nema. A i lagani trudovi su tu

Idemo, Mašo

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Totto

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

sam da velim: sluzni cep mi je "ispao" koju minutu nakon sto mi je puko vodenjak. bas je fino visio kad sam skinula gace da provjerim jel ja to pisam i inkontinencija je odnjela sve k vragu ili je dosao taj dan i puko vodenjak 10h kasnije mazila sam svoju kcer.

a to popodne sam primjetila da mi je onaj iscjedak kojeg proucavam mjesecima i pokusavam prokuziti sta je, promjenio boju za jednu nijansu i rekla muzu- mislim da cu danas-sutra roditi, kad bi mi bar dali jos 12h fore. tako i bi

nine avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj Totto prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i moj sluzavko polako ide izlazi, za sad je prozirno-bijelkast, sukrvice još nema. A i lagani trudovi su tu

Idemo, Mašo
    eto tako i kod mene od sinoć, hrpe prozirne sluzi .....gledam ti potpis i sve se nadam da će i mojoj nesanici doći kraj

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ja sam nekih 5 dana prije poroda svaki dan imala sluzavi iscjedak, najprije proziran, a onda sa sukrvicom. U noći kad su počeli trudovi, doktor me pregledao i čim sam ustala sa stola čep je samo ispao. :bljak: Ali 10 sati kasnije, M je bio u mojem naručju.
    Sretno!

nine avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj ježić prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam nekih 5 dana prije poroda svaki dan imala sluzavi iscjedak, najprije proziran, a onda sa sukrvicom. U noći kad su počeli trudovi, doktor me pregledao i čim sam ustala sa stola čep je samo ispao. :bljak: Ali 10 sati kasnije, M je bio u mojem naručju.
    Sretno!
    noćas kap sukrvice, gledam u nju kao spas, kad jutros opet ništa, samo bijelo i bijelo, i mislim se da mi je to od pregleda....a leđa me bole, kukovi, prepone da po cijele noći ne spavam..... 3. dan

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Meni je uz mirovanje izlazio po prilici punih mjesec dana. Svako jutro gusto, smeđe zelenkasto i dosta kompaktno.

Fairy avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Meni je danas ispala nekakva gromada...jucer sam bila na amnioskopiji pa je to mozda potaknulo. Nadam se da ce uskoro to krenuti jer mi je vec dosta..

nine avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj nine prvotno napisa Vidi poruku
    eto tako i kod mene od sinoć, hrpe prozirne sluzi .....gledam ti potpis i sve se nadam da će i mojoj nesanici doći kraj
    eto i mnei je izlazio polako točno 5 dana prije poroda

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Fairy prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je danas ispala nekakva gromada...jucer sam bila na amnioskopiji pa je to mozda potaknulo. Nadam se da ce uskoro to krenuti jer mi je vec dosta..
    kazu inace da pregled plodne vode potakne da pukne vodenjak
    .meni je pukao par sati nakon pregleda.a sluzni cep to jutro.sve se odigralo na dan termina.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Meni je počeo da izlazi 3 dana prije poroda, na zadnjem ginekološkom pregledu, a na pregledu plodne vode dan iza još više. Smeđa sluzava tvar na ulošku, u jednom trenutku kao sluzavi puž je izgledalo. Kad ga više nije bilo plodna voda mi je počela curiti i bebač se rodio 13sati iza toga

Fairy avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Znaci mozda krene jos nocas...

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Kod mene ne izlazi nista. Ili ja nemam pojma da je to sto izlazi danima zapravo sluzni cep. I jedno i drugo je skroz jednako moguce.

Fairy avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Cijelu sam noc imala lagane trudove svakih pola sata..sve stalo tamo oko 5. U 9 idem opet na amnioskopiju .

Fairy avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Evo mene..otvorena za dva prsta,narucena za indukciju u cetvrtak.. Nisam bas odusevljena ali valjda oni znaju sto rade...

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

U prvoj trudnoći sluzni čep mi je izašao 2 tjedna prije poroda, bio je sluzav i zelenkast, možda je to bio tek početak pošto sam rodila u 29 tjednu( indukcija)
    Sada sam 38+6 i u radosnom iščekivanju , jedva čekam kada će sve to skupa krenuti

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ispao u ponedjeljak oko 16 h... počeli trudovi oko 20 h ... rodila tek u utorak u 20 i 10.

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja sam u isčekivanju sluznog čepa pošto mi je jučer na redovnoj kontroli dr. rekao da sam otvorena 4 prsta

Onavi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

U 1. trudnići sluzni čep mi isa dan prije poroda.
    A sad u 2.trudnoći od jučer mi u 3navrata već po malo ispada...a ja nebi još rodila...

Smajlich avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Jučer popodne pomalo smećkast iscjedak, ali i proljev, a evo sad trudovi... točno na (službeni) termin...
    Posljednje uređivanje od Smajlich : 29.06.2013. at 03:30

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Smajlich, svu sreću ti želim!! (A ujedno ti i zavidim ) Samo hrabro!

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Rodila dan nakon ispadanja sluznog cepa. U prvoj trudnoci mi nije ispao

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj XENA prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam u isčekivanju sluznog čepa pošto mi je jučer na redovnoj kontroli dr. rekao da sam otvorena 4 prsta
    Kako je fora ovo pročitati
    Od poroda je prošlo 5 mjeseci, ni S od sluznog čepa prije poroda, došla u rađaonu 8 prstiju otvorena da truda nisam osjetila !

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj XENA prvotno napisa Vidi poruku
    Kako je fora ovo pročitati
    Od poroda je prošlo 5 mjeseci, ni S od sluznog čepa prije poroda, došla u rađaonu 8 prstiju otvorena da truda nisam osjetila !
    Vau xena, to je porod! A koliko je obilan taj sluzni čep? Meni cijelo jutro pomalo sluzi kod brisanja, ali mi se to čini zanemarivo (tražim znakove jer sam danas 40+3)

Onavi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Anddu iz prve trudnoće znam da je jaaaaako obilan, al evo ovaj put meni malo po malo ispada...pa sad do kad će skroz ispast neznam.
    Nema ni t od trudova i čini mi se da neće uskoro, iako su svi najavljivali da ću prije termina roditi...jedino sam ja bila uvjerena da ću priniti a to i silno želim.
    Još da mi je nagodit da se rodi 12dana kasnije na bracin rođendan

saf avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj anddu prvotno napisa Vidi poruku
    Vau xena, to je porod! A koliko je obilan taj sluzni čep? Meni cijelo jutro pomalo sluzi kod brisanja, ali mi se to čini zanemarivo (tražim znakove jer sam danas 40+3)
    Meni je u prvoj t sluzni čep ispao tjedan dana prije poroda i nisi ga mogao fulat, izgledao je kao pluteni čep od vina možda malo tanji i duži i tvrd, a za sada još ništa službeno mi je termin za 6 dana.

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ma nije to očito u mene čep, puste želje

saf avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj anddu prvotno napisa Vidi poruku
    Ma nije to očito u mene čep, puste želje
    Gle ne mora ti uopće ispast, a i druge cure vele da im ispadaju komadići, tak da može biti svakako. Iz svog iskustva ne bi se baš ravnala po čepu jer dok sam dobila trudove već sam i zaboravila da mi je čep ispao

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ma ni ne ravnam se po čepu, samo eto osluškujem ima li naznaka ne bi li se što pomaknulo. Danas sam 40+4, otvorena 1,5 cm, a kaže doktor da posteljica nije zrela, kao da mi nije termin . Nije išao u daljnja objašnjenja a i ja bila zbunjena za pitati

Stranica 5 od 6 PrviPrvi ... 3456 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •