Uf. Termin mi je sutra, na pregledu u srijedu sam bila 2 cm otvorena i dr. je rekla da se bebica fino nabila glavicom skroz nisko dolje i da mi je nalaz 'zreli' (što god to značilo) - radila je amnioskopiju pa valjda nešto u vezi s tim. Čak je komentirala i da bebica ima crnu kosicu

Kako me već tjedan dana svi maltretiraju telefonskim pozivima i pitanjem 'Jel krenulo?' (neki primjerci i nekoliko puta dnevno), već lagano ispaljujem na živce, a još nisam ni prekoračila termin! Neću ni zamišljat u kojem stanju ću bit ako opako prekoračim termin i ako me počnu naručivati na kontrolu svaka 2 dana...
E sad, ono kaj mene zanima je može li to curkanje sluznog čepa zapravo nalikovati ne posebno obilnom smećkastom iscjetku - naime, prvo sam mislila da je sukrvica od amnioskopije (na što su me upozorili da bi mi se moglo pojaviti), ali kako traje već treći dan, počinjem gajiti nade da je krenulo i da bi moja curica uskoro mogla krenuti van... :D

Dakle, curke, jel kod ikoje od vas to izgledalo ko lagani smeđi iscjedak koji traje par dana?