-
Dobar mi je ovaj gore post od kailash gdje se objašnjava gdje se može krenuti bez lijekova, a gdje ne, takvo nekakvo je i moje iskustvo sa strane - kad se depresija razmaše, onda to više ne ide, pogotovo ako su poremećene tjelesne funkcije a la spavanje. A propos nuspojava lijekova, a svaki lijek ih ima. Najbanalnije Operil kapi oštećuju sluznicu nosa trajno (been there, done that), izazivaju nevjerojatnu ovisnost, a imaju čak i utjecaja na srce. A da ne govorimo o kortikosteroidima (osteoporoza, među inim stvarima), a da vidite tek plejadu lijekova za MPO - kad sam prvi put špricnula suprefact sprey koji se koristi za IVF rekla sam kolegicama neka paze i ako doživim anafilaktički šok da zovu hitnu jer je popis nuspojava zastrašujući - hvala Bogu, prošla sam "lišo". Tako i moja bliska osoba neće piti lijekove kad je u dobroj fazi i iščitava nuspojave, a onda se dogodi to da se bolest razgoropadi i izađe izvan upravljivih okvira pa je koji put potrebna i hospitalizacija, što bi se izbjeglo upotrebom lijekova. Ali, ponavljam, radi se o težoj psihičkoj bolesti od čiste i povremene reverzibilne depresije.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma