hvala na odgovoru...tanja_b prvotno napisa
meni je dovoljno znati da su ti lijekovi jos podosta na tankom ledu da budem oprezna sa unosom... tj. da probam jos masu stvari prije... i pokazalo se jako uspjesno ali isto poboljsanje nije doslo preko noci - no mogu reci da vrlo brzo jest... a nuspojava nema :D ... dapace - jaca sam nego prije i nije me strah da se te zivotne okolnosti ponove...
zato bi ja svakako - da sam pred najgorim zidom i najgorim idejama (suicidalnim npr.) - ipak otisla po drugo i trece misljenje...
moja frendica je to napravila tek nakon godine dana uzimanja antidepresiva i jako losih nuspojava...
nasla je dobrog doktora koji je priznao da ne zna sto joj je (meni vec tu dobiva na kredibilitetu) i sam angazirao jos dva doktora (opce prakse i ginekologa)...
nakon zajednickog istrazivanja su skuzili da proba raditi samo 50% radnog vremena i kad god je moguce uzme slobodne dane u doba pms-a (vrlo jak)... ona je bila spremna sniziti si standard a da se osjeca bolje... i - to se pokazalo kao odlicno rjesenje...
uz rad sad i studira sto voli (osjeca da ce taj posao moci raditi i 120% koliko ju ispunjava), uzgaja bilje, u fusu kuha domace dzemove i ima odlicnu vezu...
i vrlo brzo joj nije trebala paska doktora...