Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 51

Tema: razmišljam o još jednom anđelu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno razmišljam o još jednom anđelu

potaknuta svim friškim trudnicama koje već imaju male bebače, uhvatila sam se i da ja razmišljam o još jednom.
    Dakle, moja priča je ovakva.Ja i MM smo zajedno hm...9 god. valjda :/
    i nismo se pazili onu prvu god veze, nakon toga smo i radili i nismo na bebaču, nismo se opterećivali šta ako...

Prije jedno, pet godina smo se počeli pitati kako to da ja još nisam trudna, a prije četri počeli intezivno raditi na problemu.
    Zatrudnila sam nakon druge inseminacije i sad cura ima 10,5 mj. i dojim ju.
    Međutim, koliko god razmišljala o drugom djetetu, bojim se da ne završi nešto krivo. Imam 34 god. i brata epileptičara i ujaka sa Down sindromom ( realna sam i bojim se jer ulazim u tu neku skupinu " starijih" trudnica koja ima obiteljsku anamnezu kakvu ima)

Koliko god da se na neki način bojala, ipak mi ne bi smetalo( ružna riječ) dijete sa takvim problemom.
    Ali, ono što sad mene zanima je da li bih mogla na stimulaciju ako dojim( jer bez stimulacije kod mene nema ničega) ili da eventualno pričekam sa tim svojim razmišljanjima, ali opet kad gledam godine, vrijeme leti, pa ako želim još jedno bolje prije.
    Ne znam kako bih uopće uskladila Gretine potrebe sa svojim odlascima na folikulometrije i svim što prati taj postupak.
    Ili to možda dođe sve na svoje.
    Ma ja sam vam još u velikom razmišljanju i sama nisam sigurna, ali bih htjela čuti vaša mišljenja, ići ili ne ići :?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mogu samo reći bravo za temu!
    Ja sam 4. mj trudna i sigurna sam da ću, ako sve prođe u redu, u najkraćem mogućem roku krenuti i po svog drugog bebača.
    Mene zanima da li, pošto ću već imati jedno dijete, imam pravo ponovo na lijekove preko hzzo-a, pošto sam iskoristila samo jednom.

nikolicc sretno!

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja sam krenula po drugu bebu. U proljeće smo išli po smrzliće, nije uspjelo, sad u 10/11 idemo u stimulirani. Ima nas ovdje, na forumu, nekolicina koji idemo po drugu bebu, bilo da su u pitanju smrzlići, bilo ponovni postupak...upoznala sam i na klinici nekoliko žena koje su krenule ponovo (neki su uspjeli, neki još nisu...sigurno će se javiti).

Ne mogu reći ništa o dilemama koje ima nikolicc zbog zdravstvenih problema u obitelji, ali mogu reci da sam ja pricekala s ponovnim postupcima upravo zbog prvog djeteta i čeinjenice da je nisam htjela toliko ostavljati daleko od sebe (nismo iz Zagreba) kad sam u postupku. To je bila moja odluka, nisam htjela da moje prvo dijete bude zakinuto zbog postupaka jer znam koliko su mučni, dugotrajni, koliko psihički iscrpljuju i koliko putovanja u Zagreb traže (ili ostajanja po nekoliko dana). Iako nikad nisam sumnjala da ću pokušati dobiti i drugo dijete...
    Mogu samo reći da je Hana percipirala promijenjeno stanje u kući (iako nismo o tome govorili), kao i moje odlaske (i naša zajednička putovanja u ZAgreb) i sa 3,5 godine, primjetile su se promjene u ponašanju...ispoljavanje nezadovoljstva i nestabilnosti. Ja sam odvagnula i odlučila da u dobi od 3,5 godine ona i mi to možemo podnijeti...a da moje godine ne dopuštaju da više čekam. Ali svako ima svoju granicu...netko bi išao čim dijete navrši godinu dana, a netko bi možda čekao i 5 godina. Moja je granica i procjena bila ovo...svaka od vas će naći svoju.

U svakom slučaju vam svima koji krećete drugi put želim sreću...mislim da ne treba odustajati od snova...kad smo uspjeli jednom, uspjet ćemo i drugi put...

Pinkbunny, dok god nisi ispucala tri pokušaja ili 38 godina imaš pravo na lijekove preko HZZO-a.

Mary Ann avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja također imam djevojčicu par dana mlađu od tvoje i također razmišljamo o drugoj bebi.
    Pošto nam spermiogram nije baš sjajan i mi ćemo opet morati u postupak.
    Isto mi je malo teško odlučiti se zbog M koja je još mala, a i moram krenuti na posao koji je dosta zahtjevan, pa mislim da bi mi to mogla biti nemoguća misija ali svakako ćemo pokušati sljadeće godine.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno Re: razmišljam o još jednom anđelu

Citiraj nikolicc prvotno napisa
    Ali, ono što sad mene zanima je da li bih mogla na stimulaciju ako dojim
    vjerujem da će ti prije bilo kakvog postupka kontrolirati visinu prolaktina, jer dok je on visok nema ni ovulacije ni začeća...
    to je što se dojenja i zanošenja tiče...

za drugo, nažalost ne znam...

sretno!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

svima koji idete na drugu bebicu sve najbolje i da sto prije dodete do svog

Datum pristupanja
    Jan 2007

Citiraj apricot prvotno napisa
    vjerujem da će ti prije bilo kakvog postupka kontrolirati visinu prolaktina, jer dok je on visok nema ni ovulacije ni začeća...

sretno!

Datum pristupanja
    Jan 2007

Citiraj apricot prvotno napisa

sretno!
    ono gore je greškom

sad, koliko sam shvatila, dok god dojim nema ni ovulacije( u onim prilikama dok smo radili na bebaču nisam je ni imala) što bi značilo da sad pogotovo nema nikakve šanse jer Gretu mislim dojiti dok ona to želi, sada doji četri puta dnevno i xy puta po noći

ne znam, sada gledajući sve to rastrgana sam u biti između želje i mogućnosti
    stimulacija nasuprot dojenju
    godine nasuprot ovoj još uvijek maloj curki
    godine nasuprot obiteljskoj anamnezi(koju možda ja i preuveličavam, jer sam u prvoj trudnoći odbila amnio, bila sam spremna na sve ili ništa)

sandy-l avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ja bih rado još jednu srećicu, ali nekako mi se čini da bi to bila prevelika sreća, s obzirom na to da sam već jednom dobila svoje čudo i da nisam na njega predugo čekala.

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Evo baš sam ovakvu temu htjela otvorit, ali pošto sam je pronašla samo ću nastavit!
    Ja isto razmišljam kako ću što prije po drugu bebicu, ne još, ali svakako želim još djece!
    Nas isto muči spermiogram pa nam postupak ne gine!
    Ono što mene muči je ovo:
    Citiraj BHany prvotno napisa
    Pinkbunny, dok god nisi ispucala tri pokušaja ili 38 godina imaš pravo na lijekove preko HZZO-a.
    Naime, nama je uspilo iz prve i po tome bi ja imala pravo još dva pokušaja na teret HZZO-a, ali meni je jedan doktor rekao da to vrijedi samo dok se ne dobije beba!
    Znači ja sad imam bebicu i nemam više pravo na besplatne postupke, tj. na trošak HZZO-a!
    Je li netko ima neku pouzdaniju informaciju?
    to me baš muči, jer bi to bila velika nepravda, pa ne živimo u Kini da nas ograničavaju s jednim djetetom!

već se mjesecima to natjeravam istražit, evo prvi korak sam napravila!

Mary Ann slijedim te u stopu!

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

AnneMary - postupak u državnoj klinici je uvijek besplatan (i nakon 38), samo moraš platiti lijekove.
    A ovo što ti je rekao taj doktor mi je teško progutati... Najbolje da pitaš svog MPO doktora, pa si ziher.
    Sretno

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

U utorak sam bila na VV-u i pitala sestru ponovo za to...ona je ponovo rekla da ne plaćam taj moj, ukupno 3. put.
    Ali evo...pošto ja za koji dan krećem u svoj 3. stimulirani postupak i prvi stimulirani nakon rođenja djeteta...100% sigurnu informaciju ću ti moći dati nakon transfera kad dobijem račun...strpi se još jedno 3 tjedna, pa ću ti reći sigurno iz vlastitog iskustva

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Je li ima neka mama da ima preko 40 a ide na drugu bebu u potpomognutoj? Ja sam totalno rastragana zeljom za drugim djetetom i brigom za svoje zdravlje i strahom da ce me druga trudnoca ako opet budem morala lezat dovest u stanje kad nikome necu bit dobra, ni sebi ni djeci ( ne znam, puca me depra malo, sorry cure).

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Timmy, ja još nemam 40...ali me svaki put tako puca...ne depra...ma to je takva tuga i zabrinutost, kad razmišljam o svemu tome...Evo sutra ustajem u 3 ujutro i putujem za Zg na folikulometriju i vratit ću se u čim budem gotova jer želim da moja curica to sve što manje osjeti...falim joj...u lošoj je fazi teškog prihvaćanja vrtića, vezanosti za mene... Ali eto, tako se to u životu poklopi...termin sam dobila, odgađanja nema, nema ni vremena, a moje dijete mene treba...
    Dok nisam imala Hanu, nisam uopće razmišljala ni s malom dozom straha o svom zdravlju i eventualnim komplikacijama...sad stalno mislim...što ako... što ako, kao što kažeš, budem morala mirovati ili biti mjesec-dva u bolnici kao u prošloj trudnoći (a to je bila tek blaža komplikacija). Šta će ona bez mene. Šta će ona bez mene ovih skoro tri tjedna kad ćemo se raspasti u putovanjima, hormonima, nespavanjima, nervozama...kako ću je držati, dići, staviti u krilo...pa ne mogu od djeteta tražiti da mi sjedi u krilu kao bubica, a navikla je da se glupiramo, skačemo, da ona skače po meni...i prošli put (FET) je bilo teško i ona je to osjetila i promjenila se na gore u tom kratkom periodu do bete...agresija. ljutnja, nezadovoljstvo, a ja nisam mogla pomoći ničemu...tužna i jadna, ne smijem ništa s njom, ona nervozna, MM brine o njoj, meni, kuha, sprema ju...puca po šavovima. Ali sve sam to, Timmy, stavila na jednu stranu...i rekla to je prolazno stanje...trudit ću se s mojom djevojčicom najviše što mogu...nastojat ću da ne ležim u bolnici osim u slučaju krajnje nužde...A s druge strane sam stavila želju za drtugim djetetom...i ona je prevagnula ... svi ćemo ponijeti određeni teret kratkoročno da dođemo do bebe koju svi želimo dugoročno i zauvijek u našim životima. To je samo moje razmišljanje. I nadam se da ćemo izdržati...i ja sam prilično u depri, lai ne dam se - barem za sada...vidjet ćemo što će biti dalje

Suncem.m. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Cure, ja vam šaljem jedan veeeeeliki .
    I nadam se da će se vaše želje ostvariti i da će svaka dobiti barem po još jedno maleno veselje

BHany- vjerujem ja da će tvoja curica sasvim fino prebrodit sve te dolaske i odlaske pa čak i ležanje ako ne daj Bože bude potrebno.
    Jer sve će to brzo proći i uskoro će i ona biti presretna kad dobije seku ili bracu.

rebeca avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Svima veliki pozdrav.
    nikolicc, što se tiče anamneze, moraš razmisliti na što si spremna i odlučiti, jer godine nam idu to je definitivno. Ja se samo sjetim svoje prije i sva se naježim. Ukratko ću samo napisati njenu priču. U braku su 5 god. Iza njih su bila 3 spontana kad su odlučili poći na pretrage. Ne znam točno baš koje su pretrage radili, za mene je to dosta stručno jer se nisam nalazila u takvoj situaciji. Uglavnom nakon svega dr. ih pozove i kaže im da je jednaka mogućnost da ponovno zatrudni i rodi zdravu bebu i jednaka mogućnost da zatrudni i rodi bebu sa D. sindromom i svakakvim drugim anomalijama :shock: . To je bio šok za svakoga. Nakon nekog vremena kad sam ja imala spontani ona mene zove da me malo utješi i kaže mi da je prije par dana i ona išla na 5 ti spontani. Kaže da su oni malo razmišljali i odlučili su da žele imati bebu bez obzira na sve i da su spremni na sve. Kad vidim koliku volju i snagu a i hrabrost imaju, onda sam rekla, da sve ovo što ja šprolazim nije ništa. Mislim da zaslužuju jednu živu i zdravu bebu i da će ih sigurno Bog nagraditi, kao i tebe, što ti i ja želim od

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

rebeca
    ma uspjeti ćemo mi još jednom

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nikolicc to što dojiš ne mora nužno značiti da nemaš ovulaciju, ako imaš redovitu m. - ja imam ovulaciju usprkos dojenju, bolju nego prije trudnoće i dojenja. Onda mi je uvijek trebala štoperica da folikuli puknu, pa ti sad znaj... možda bi mogla pokušati sa prirodnim postupkom, gdje ti ne trebaju hormini

Bhany držim ti fige do neba da ti uspije. I mene je dosta grizlo što sam A. ostavljala, iako ga je čuvala baka, ali eto 5 pokušaja, tj. dva sa transferom, jedan blighted ovum i jedno veliko ništa. Najgore mi je bilo kad se A. razbolio prvi put u životu, a ja ga nisam smjela dići
    On je to sve prihvatio, a u budućim postupcima idemo na UZV u ST, pa manje izostajem od kuće i uzmem bolovanje, tako da to A. na kraju opet bude super, s obzirom da inače radim pa me manje viđa u tom slučaju.
    Sretno u postupku i puno pusica tvojoj curici

AnneMary ovo što su tebi rekli je nečuveno

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Timmy, je'l vrijedi i mladjahna mama od 39 Nas ceka puno smrzlica u dezeli i vjerujem da cemo rano ljeto 2008 krenuti po njih pa kud puklo ...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Maxime, vjeruj mi, meni su 39 i 42 nebo i zemlja. Znam da zvuci glupo jer govorimo o (samo) tri godine ali ja sam sa 39 mogla nocu bdijeti i sutra funkcionirati a sada bauljam kao kroz maglu kad ne spavam i bojim se vozit auto jer mi glava predvecer pocne padati na volan. Mislim da imam smrzlice kao ti da bih isla opet u postupak ali opet ici na stimulacije, misim da ne bi islo, satralo bi me.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Žene moje drage... Pojma nemam, trudna prvi put u 38.-moj, dao Bog da sve bude dobro... U perspektivi bismo htjeli dvoje dječice, sad hoćemo li drugo raditi putem MPO-a ili pokušati posvojiti, vidjet ćemo... Znam samo da poznam mamu koja je rodila prvo u 42.-goj (ako sam fulala godine, neka mi bude oprošteno). To je naša Lidali - žena izgleda kao grom, stvarno, eh, sad, kako se osjeća... to najbolje da vam ona kaže .

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

JA SAM SVOJE PRVO DIJETE,DOBILA PRIJE 6 GODINA PRIRODNIM PUTEM.I NAKON NEKOG VREMENAN,HTJELI SMO NA DRUGO...I ONDA LOŠ SPERMIOGRAM...I LJETOS BILA NA ICSI POSTUPKU BEZ USPJEHA....SAD PLANIRAM OPET IĆI,ALI IMAM PROBLEMA SA SA ŠTITNJAČOM ,PA NISAM PAMETNA.....ŠTA VI MISLITE???

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Timmy, vjerujem da ti treba puno snage za kcerkicu, posao, kucanstvo, brak Lako meni pricati da bi jos jedno dijete kad imamo jos puno smrzlica. Najiskrenije, suprug i ja smo se dogovorili da stimulirani postupak vise ne dolazi u obzir, cisto zbog mojeg zdravlja (ipak me frka silnih hormona i ucinak koji bi oni kasnije mogli imati na moj organizam). Mozda i mi dodjemo do zakljucka da nemamo snage za jos jednu mrvicu kada se ja vratim u radni ritam, vrijeme ce pokazati ...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno i mi razmišljamo...

Drage cure,
    Htjela sam otvoriti sličnu temu al ću produžiti na ovoj. Naš mali anđeo Dijana, ima sada 21 mj. i jako bi željeli da ima još bracu ili seku. Teško smo došli do nje al na sreću imamo još tri smrzlića koja me čekaju da ih zagrijem.
    Problem je sljedeći...sestra u MB mi je preporučila da prije nego krenemo u FET da prekinem s dojenjem jer ću teže ili nikako zatrudnjeti. To me sad sve više muči jer moja srečica toliko obožava svog 'cicija' da nemam pojima kako bih joj to ukinula...a godine idu. Inače, mens. sam dobila 2 i pol mj. nakon rađanja i redovita je. Pretpostavljam da ako su hormoni ok da nema veze što dojim.. :? .al ipak..Spremam se kod svojeg gin. da se posavjetujem oko toga al željela bih i vaše mišljenje
    Pozdrav svima

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja imam četverogodišnju djevojčicu (iz 9. IVF-ICSI pokušaja), kad je imala godinu i pol, krenuli smo dalje. Naravno željeli bi da Petra ima seku ili bracu. Svjesna sam težine, opasnosti, nervoze, hormona,.. koji nužno sa sobom nosi jedan postupak, ali želja za još dječice je jako nadmoćnija.
    Sad je iza mene ukupno 15. pokušaj, rezultirao negativnom betom.
    Ja IMAM snage za dalje i dok je god budem imala pokušavat ću, jer znam i osjećam koliko u teškim i sretnim trenucima u životu mi znače moja seka i moja braća, a to isto želim i mojoj Petri.
    I kao što BHany napisa, uspjet ćemo još jednom

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

nikolicc što si odlučila?

Mi smo naručeni u Mb za rujan sljedeće godine (to bi značilo početak kontracepcije vjerojatno negdje u srpnju). Mene isto brine dojenje jer ne vjerujem da ćemo prestati tako brzo. Ne znam kako ćemo to izbalansirati, ali tješim se sa ćemo lako odgoditi postupak za par mjeseci, mnaksimalno godinu.

Osim dojenja, mene brine to što će se vjerojatno ponoviti moji problemi s cerviksom, užasavam se od pomisli na blizanačku trudoću - sa Sunčicom sam jedva izdržala do 35-tog tjedna. Ako zatrudnim vjerojatno me opet čeka serklaža i ležanje, trebat će to izdurati s malim djetetom doma.

Ali bez obzira na sve - idemo dalje. Otkad je Sunčica rođena vjerijem da za sve postoji način, pitanje je samo kako i uz koliko puno truda. Sigurna sam da će Sunčica imati bracu ili seku.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj klara prvotno napisa

Mi Ne znam kako ćemo to izbalansirati, ali tješim se sa ćemo lako odgoditi postupak za par mjeseci, mnaksimalno godinu.
    Klara, samo pazi da dosta unaprijed odgađate postupak, tj. kad već pijete antibebi onda je to teže izvest, znači još je na vrijeme neka 3 mjeseca prije zakazane punkcije, 2 mjeseca prije zakazane punkcije više Mariborčani ne daju odgodit, tj. odgoda znači odgađanje ne za par mjeseci nego nova runda čekanja od godinu dana (znam jer sam se bavila mišlju da odgodim zbog chlamidije na par mjeseci, ali to nisu dozvoljavali). Sretno !

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj klara prvotno napisa

.
    trenutno još ništa konkretno
    s obzirom da ja ne mogu bez stimulacije imati ovulaciju, preostaje mi čekati da Greta prestane dojiti(zapravo, ona i nije tako velika cicoovisnica)pa ću onda najvjerojatnije pokušati ponovo
    pričekati ćemo do iduće jeseni, pa vidjeti
    mrsko mi je samo ono silno iščekivanje, mada mislim da sad, kad imam ovog svog anđela neću biti tako jako razočarana ako i ne uspijem još jednom
    jer ja sam ispunila svoju najveću životnu želju , ako bih i ovu drugu bila bih još sretnija
    vidjet ćemo, vrijeme će pokazati

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Budite uporne i želim vam od srca svima i drugu čudesnu bebicu.

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

I mi bi htjeli drugu bebu, već neko vrijeme smo u pokušajima, nikad ne gubim nadu da ćemo uspjeti možda i klasičnim načinom. Meni je nekako teško zamisliti opet ići u postupak, iako, kad razmislim bolje, stvarno nisam morala ni prolaziti stimulacije ni ništa. Bolje da se pokrijem ušima

I isto me zanimalo to oko plaćanja lijekova. Ja sam imala dva postupka, ali nikad nisam koristila nikakve lijekove osim ovitrelle. Kako bi to onda kod mene bilo? Još sam ispod 38, ali godine idu... :/

Pozdrav svima, baš mi je drago da se kreće u drugi krug...

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ako nisi bila u stimuliranom postupku (sa lijekovima za stimulaciju folikulogeneze), onda bi trebala imati pravo na tri stimulirana postupka. Ako ideš na prirodne, oni se na VV-u i, po novom, na SD-u plaćaju i ne ulaze u ta tri puta (za Petrovu, nisam sigurna...nisu se plaćali, a sad ne znam...to najbolje da pitaš cure s Petrove).

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

BHany, ja sam ti u Osijeku bila na postupcima, a vjerojatno bi i opet tu (ako bih). Znači, plaćanje prirodnjaka ovisi o politici bolnice, ako sam dobro shvatila?!

uporna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Drage moje mame. Naravno da većina imamo želju za više od jednog djeteta (ja još očekujem da uspijem dobiti i prvo). Ali sve koje dojite mislim da Vam je uzalud bilo što raditi dok dojite jer koliko ja znam (slobodno nek me ispravi netko ako griješim) za proizvodnju mlijeka zaslužan je prolaktin koji je u tom slučaju visok. A dok je on visok, trudnoća je gotovo nemoguća. Ja imam povišen prolaktin (nemam mlijeka ), i to je samo dio našeg cjelokupnog problema zbog kojeg smo u MPO pirči, kojeg suzbijam bromergonom.
    Zato po meni prvo je odluka do kada dojiti dijete i kad se završi/prekine sa dojenjem onda tek možete razmišljati o daljnjim postupcima.
    Imam nećakinju koja je imala svoju cici-mici do treće godine i meni je to bilo slatko iako je ponekad bilo nezgodno kad je u javnosti poželjela svoju cici-mici.
    U svakom slučaju želim Vam sreću i uspjeh.

uporna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

pirči=priči

aenea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj BHany prvotno napisa
    Ako ideš na prirodne, oni se na VV-u i, po novom, na SD-u plaćaju i ne ulaze u ta tri puta (za Petrovu, nisam sigurna...nisu se plaćali, a sad ne znam...to najbolje da pitaš cure s Petrove).
    U Petrovoj se ne plaćaju.

Mary Ann avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Da ne otvaram novu temu nastavljamo dalje .....

curke koje rade na drugoj bebi jel može ??????

Ja 12.02. idem na SD na dogovor za novi postupak pa što bude a nadam se da bude opet od prve.

(AnneMary ajd me slijedi :D )

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Mary Ann prvotno napisa

Ja 12.02. idem na SD na dogovor za novi postupak pa što bude a nadam se da bude opet od prve.

)
    ja drugog postupka neću ni trebati

Lidali avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Onda, znači, čestitamo na dobro obavljenom domaćem radu :D

Eh, da sad sam tek pročitala i inine pohvale na moj račun, pa hvala ti draga moja za sad se osjećam super...

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Lidali prvotno napisa
    Onda, znači, čestitamo na dobro obavljenom domaćem radu :D

Eh, da sad sam tek pročitala i inine pohvale na moj račun, pa hvala ti draga moja za sad se osjećam super...

Lidali avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

:D Ludilo! Tak se to dela!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Čestitam :D !

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

čestitam :D

uporna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Čestitam od :D

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

bravo nikolicc :D

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

hvala curke

eto može se, usprkos dojenju
    što bi rekle babe, otčepilo se

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj Mary Ann prvotno napisa

(AnneMary ajd me slijedi :D )
    evo da malo dignem temu!

puno, puno zadnjih dana razmišljam o tome, i mislim da ću krenit polako.
    naime, ja bi išla u prirodni ciklus,za početak.
    jel može mali kratki info kakvo je stanje na SD za takve postupke, može i na pp.

ima li vas koje ste već krenule po drugog anđela,ili ste već uspile, i kako je to po drugi put prolazit svu tu proceduru?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja sam bila drugi put prošle godine.
    Mislim da nisam bila spremna.Taman mi se posložilo nekoliko nepogoda.Uletila sam u novo naručivanje inekcija, svi zbunjeni.
    I od početka sam imala osječaj da neće upaliti i samo sam htjela to odraditi.
    Ovih dana se spremam ponovno.
    I radim planove na koju karticu otvoriti minus, ako ne uspije.

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i mi smo probali..od smrzlica nije bilo nista, prirodna se nije oplodila, 3. stimulirani-koma, sve je nekako bilo krivo od pocetka , i uzasno sam bila razocarana reakcijom svog tijela na tu hrpu hormona ...i sad, sto financijski, sto emocionalno sam par stepenica nazad. Imam jaku zelju za jos jednim djetetom (bas sam jucer gledala malo filmice kad je P. bila mala, i ne moram vam reci o osjecajima ), ali cini mi se da nisam (barem sad) spremna za razocarenje, a znate, kad imate jedno, onda se samo molim Bogu da bude ona ziva i zdrava, a ostalo ako dodje.
    A i da se pohvalim, postat cu teta i to 2x (strina, ujna, sto god), moj brat i MM brat, cekaju bebicu :D

a kad citam te stare postove gore...vidim da ima puuuno cura koje se mogu pohvaliti drugim

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Samo da pružim podršku svim mamama koje kreću po svoje drugo djetešce!
    Moram priznati da i ja, u 24. tt, već razmišljam o svojoj sljedećoj trudnoći. Možda malo ekstremno, ali eto..... Valjda u borbi sa neplodnošću postanemo i te kako svjesni koliko je u cijeloj priči dragocjeno vrijeme....

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •