Ja sam po "Eko P.S-u" dobila tek nakon 14 mj. :D I slažem se da je termin jako upitan...
Ja sam po "Eko P.S-u" dobila tek nakon 14 mj. :D I slažem se da je termin jako upitan...
kaj se čudiš? evo jedne još gorekailash prvotno napisa
![]()
VedranaV prvotno napisa
![]()
ni moja beba nikad u ustima nije imala nis osim cike, a menga dosla 5 tj poslije poroda....
![]()
nije stvar samo da nije imala nista osim sise vec da se ucestalo sisalo- nenutritivno i nutritivno.![]()
pa sve mi je jasno. i nutritivno i nenutritivno. svaki kme zvrsio je na ciki, svaka kvrga ( u ciki) zavrsila je kod bebe...nacicavanju nikad kraja (rezultat su 3,5 kg na njenih 4 porodajnih u 2 mjeseca i 10 dana)...
tako da opet NE pali to dojenje u odgadanju menge.
btw. moja mama isti slucaj...
i slažem se da je naziv ekološko i meni nejasan, iako mi je jasno što on označava
Slazem se! I znam kako ti jewe&baby prvotno napisa
![]()
I s mojom prvom bebicom isto. Samo sto tada nismo bili 100% "eko", ali je D. puno, puno, puno cesce sisala.we&baby prvotno napisa
stigla danas-nakon 7,5 mj od poroda.........možda zbog dohrane koju je super prihvatio :/
Prva s nepunih 7 mjeseci. I ja mislim da je tu dohrana imala utjecaja.
i meni s 6 i pol mjeseci,kailash prvotno napisa
bas negdje kad smo poceli s dohranom
jesti je poceo tek s godinu dana, menge jos nema na vidiku (17mj) iako redovno jede. mislim da je do nocnog dojenja.
i ovo je jako individualno, nama niti jedna noc ne prodje s manje od 5 podoja ( ak je samo 5 onda sam sretnaFelix prvotno napisa
), a mengu sam ipak dobila s 6,5 mjeseci nakon poroda